Έξαλλοι στην Ελβετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία..Δεν θέλουν Αλβανικούς πανηγυρισμούς τύπου Κασάμι

Δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να πανηγυρίσει έτσι..όταν θα φοράει τη φανέλα με το ελβετικό εθνόσημο...

Συνάντηση για το μείζον ζήτημα με τους αλβανικής καταγωγής διεθνείς και τους πανηγυρισμούς με τον αετό, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε μέλη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ελβετίας και εκπροσώπους της ομάδας.

Οι Παϊτίμ Κασάμι και Γκρανίτ Τσάκα, πρόσφατα πανηγύρισαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους.
Τα δύο περιστατικά, συνέβησαν λίγες μέρες μετά το συμβάν στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία, όπου λόγω του ιστορικού των δύο χωρών, όπου ένα μικρό τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο φανέρωσε τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά επεισόδια.

Granite Jaca..(Γκρανίτ Τσάκα)
Το θέμα έχει γίνει μείζον στην εθνική ομάδα της Ελβετίας που μέσα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε μέλη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και της εθνικής ομάδας, κατέστη σαφές ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να πανηγυρίσει έτσι όταν θα φοράει τη φανέλα με το ελβετικό εθνόσημο.



«Ήταν πολύ σημαντική συνάντηση και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε τους οπαδούς της Ελβετίας. Δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα που θα προσβάλει ή θα θίγει τέτοιους είδους θέματα. Δεν θα ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο» ήταν τα λόγια του επίσης αλβανικής καταγωγής, Ελβετού διεθνή, Βαλόν Μπεχράμι, σε μήνυμα που προβλήθηκε μέσω βίντεο στο Facebook.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις