ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ....!!!







Επελεξα σαν τιτλο αυτο που φωναζαν καποιοι ηρωικοι φιλαθλοι της εθνικης που βρεθηκαν στο σταδιο Καραισκακη για να δουν ισως τη πιο μαυρη σελιδα στην ιστορια της εθνικη Ελλαδος στο ποδοσφαιρο.
Ενα ματσο αμπαλα και αδιαφορα παιδαρελια με φουσκωτες τσεπες απο την κονομα που τους προσφεραν καποιοι μανατζερς εκαναν την αγγαρεια τους ....
Η μονη διαφορα ειναι οτι ξεφτυλλισαν την ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου αν και φανταζομαι οτι σε καμια ωρα απο την
ληξη του αγωνα ελαχιστα θα τους ενδιαφερει....
Ακουσα αρκετους να βριζουν τον προπονητη κι αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι χρειαζομασταν καλο προπονητη για να κανουμε μια κλασικη φαση με μια ολοκληρωμενη ομαδικη ενεργεια με αντιπαλους τα Νησια Φεροε....
Να υπενθυμισω οτι τα Νησια Φεροε,σημαινει τα νησια των προβατων,ειναι ενα συμπλεγμα νησιων στο βορειο Ατλαντικο με πληθυσμο 49.469....!!!
Το ποδοσφαιρο στη συγκεκριμενη χωρα ειναι κατι σαν χομπυ καθως ολοι κανουν αλλες δουλειες για να ζησουν.....οπως ξυλουργοι,αστυνομικοι,δασκαλοι και ψαραδες!!!
Εχουν στην εθνικη τους 4 επαγγελματιες που παιζουν(οταν παιζουν!!!) σε κατι ομαδες οπως η Μαδεργουελ,η Βειλε,η Ααλμποργκ και καποια νορβηγικη Λεβανγκερ.
Το πρωταθλημα της συνηθως αποτελειται απο 10 ομαδες.Πρόκειται για καθαρά ερασιτεχνικές ομάδες και κατά κανόνα αδύναμες, οι περισσότερες εκ των οποίων εδρεύουν σε χωριά και ακόμα και οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές, εργάζονται και σε άλλες δουλειές για να ζήσουν!!!
Χασαμε λοιπον απο αυτους τους ανθρωπους που οπως αντιλαμβανεστε σεβονται με την προσπαθεια τους,πολυ περισσοτερο απο τους δικους μας,το εθνοσημο τους.
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αντι να απαγορευσουν δια παντως στους ποδοσφαιριστες(λεμε τωρα) που επαιξαν σε αυτο το ματς να ξαναφορεσουν το εθνοσημο,αυριο πρωι-πρωι θ απολυσουν τον προπονητη και ολα θα ειναι μια χαρα!!!
Η οικονομικη κριση δυστυχως εβγαλε στην επιφανεια την κριση  αξιων που διακατεχει την Ελληνικη κοινωνια τα τελευταια 20-30 χρονια.Μια ανηθικοτητα καλα κρυμμενη κατω απο ενα cabrio αυτοκινητο,μια ανηθικοτητα κατω απο ενα πιατακι γαρδενιες,μια ανηθικοτητα γεματη φιγουρα και αδιαφορια για τον συνανθρωπο.Ανυπαρκτη ιδεολογια,φοβερος ναρκισσισμος και παρτακισμος και φουλ στην κομπινα αρκει να κονομησουμε χωρις να χρειαστει να ιδρωσουμε.
Παρτε το χαμπαρι κυριοι και κυριες και το χρεος να μας διεγραφαν σαν χωρα(που φυσικα ειναι παραφουσκωμενο και στην πλειονοτητα του παρανομο) σε καμια 10αρια χρονια τα ιδια σκατα θα ειμασταν παλι!!!!


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις