Έχει συμβεί κάτι τεράστιο παγκόσμια και κανείς δεν λέει τίποτα...!


Η σημαντικότερη πολιτική εξέλιξη τα τελευταία 200 χρόνια πυροδοτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν το κρατικό νομοθετικό σώμα του Μίτσιγκαν έγινε η 34η πολιτεία που απαίτησε μια «Συντακτική Συνέλευση» στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Συντάγματος των ΗΠΑ, αν 2 / 3 των πολιτειών κρατών κάνει έκκληση για μια τέτοια σύμβαση, (δηλαδή 34 κράτη) θα πρέπει αυτή να λάβει χώρα.

Κάτι σαν το δικό μας με το θέμα ψηφίσματος που αν μαζευτούμε νομίζω πάνω από 500.000 να ζητήσουμε κάτι το σύστημα υποχρεώνεται να μας ακούσει (ζhτω συγνώμη αν το νούμερο είναι λανθασμένο) Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας σύμβασης, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σύνταγμα μπορεί να αλλάξει-τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. 

Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στα κράτη-πολιτείες να διαλύσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, χωρίς τη συγκατάθεσή της κυβέρνησης , και να αποκηρύξουν το χρέος που έχει αναλάβει η κυβέρνηση! Κατά την ψηφοφορία για τη σύμβαση την περασμένη εβδομάδα, το Michigan έγινε το 34ο κράτος, ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση να υπάρχουν 34 πολιτείες.

Ένας στόχος έχει επιτευχθεί, μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια για να τροποποιήθει το Σύνταγμα των ΗΠΑ, μέσα από ένα ελάχιστα γνωστό νόμο που δίνει στα κράτη-πολιτείες το δικαίωμα και την εξουσία να κάνουν αλλαγές χωρίς να πάρουν καμία έγκριση από το κογκρέσο . Αυτή είναι η πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία 200 χρόνια.

Δεν στο είπαν ΟYΤΕ πρόκειται να στο πουν , θα τα μάθεις τα νέα ξαφνικά και ίσως με γεγονότα που θα σε κάνουν να λες ...αν είναι δυνατόν!

Τώρα μπες λίγο στο σκεπτικό των γιαλαντζι που σε κυβερνούν και σκέψου αν ειλικρινά έχει σημασία το τι θα κάνει η χώρα....αν θα μπει η θα βγει στις αγορές ...αν υπάρχουν οι αγορές ....αν η πίτσα ήταν καλή στο μαγαζί που είχε ανοίξει ο μεροκαματιάρης πρωθυπουργός σου! 

Βάλτο καλά στο μυαλό σου ...κοίτα το παγκόσμιο χωριό...θες δεν θες σε εμπλεξαν σε ένα παγκόσμιο χωριό...εσύ μπορείς να φωνάζεις για μη νέα τάξη πραγμάτων άλλα αυτοί εχουν ηδη ξεκινησει ...

Ποια η ατζέντα τους ; ποιοι οι στόχοι τους; πότε έρχεται το μεγάλο καμπουμ; πόσο αυτάρκης είσαι; πότε προλαβαίνεις να γίνεις; τι άμυνες έχεις; ποιους έχεις δίπλα σου; πόσους αφύπνισες ; ....Αυτές είναι ερωτήσεις και σου είπα και λίγες ...απαντησε , βρες λυση ... αλλιώς τρέξε να σωθείς!

Δες το θηρίο κατάματα...Να σαι καλά...
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις