Ετοιμοθάνατος συνήλθε μόλις έφεραν το σκύλο του



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Η περίπτωση του Τζέιμς Γουάθεν και του Μπούμπα συγκινεί τον κόσμο.
Είναι γνωστό πως η σχέση ενός ανθρώπου με το σκύλο του μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους πιο ισχυρούς δεσμούς: Από τον Άργο και τον Οδυσσέα, μέχρι τη Λάσι και τον Τίμι ή τον Σκούμπι Ντου, η τέχνη έχει υμνήσει με διάφορους τρόπους την αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ των σκύλων και των αφεντικών τους.



Η σχέση του Μπούμπα και του Τζέιμς Γουάθεν είναι ακόμα μία ξεχωριστή περίπτωση. Ο Γουάθεν, από το Κεντάκι των ΗΠΑ, εισήχθη σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο πριν από περίπου ένα μήνα. Η υγεία του χειροτέρεψε δραματικά όταν σταμάτησε να δέχεται τροφή και όλοι τον θεωρούσαν ετοιμοθάνατο. Τότε η νοσοκόμα που φρόντιζε τον 73χρονο άντρα συνειδητοποίησε ότι εκείνος ήθελε απλά τη συντροφιά του σκύλου του, του μονόφθαλμου Μπούμπα, που είχε παραδοθεί σε καταφύγιο ζώων.



Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταφυγίου υποστήριξαν πως και ο σκύλος σταμάτησε να τρώει εδώ και μια βδομάδα, δηλαδή περίπου την ίδια στιγμή με το αφεντικό του!



Η ιδέα της νοσοκόμας να τους φέρει σε επαφή ήταν τελικά η λύση στα προβλήματα και των δυο. Από το περασμένο Σάββατο που είναι μαζί, η κατάστασή τους έχει πλήρως αντιστραφεί, λέει η ίδια στα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής. 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις