Η μαζική υπνωση αρχίζει σε νηπιακή ηλικία

AA
Η μαζική υπνωση αρχίζει σε νηπιακή ηλικία
Η μαζική ύπνωση αρχίζει σε νηπιακή ηλικία
Έχετε αναρωτηθεί γιατι δεν ακούμε ούτε μια λέξη για την Αλκαιντα τον τελευταίο καιρό; Δεν ήταν αυτή η επικίνδυνη τρομοκρατική μουσουλμανική οργάνωση που συνεχώς τα παπαγαλάκια μας έπρηζαν τόσα χρονιά;
Δεν ήταν οι ρασοφόροι γενιοφοροι Αλκαντιανοι τρομοκράτες; Δεν διασκορπισαν τον τρόμο στις ευρωπαϊκές πρωτευουσες τις Αγγλίας και Ισπανίας; Σε άλλες χώρες της ΕΕ όταν
άρχισαν οι δημοκρατικοι προστάτες του κοπαδιού τον πόλεμο στο Ιράκ έκλειναν αεροδρόμια τούνελ και δημόσια κτίρια, γιατι δεχόμασταν επίθεση απο την Αλκαιντα. Τόσο μαζικό τρόμο δεν είχαν ξανά σκορπίσει ποτε οι προστάτες τις τελευταίες δεκαετίες. Έψαχναν να βρουν τα χημικά που δεν βρέθηκαν γιατι δεν υπήρχαν. Η Αλκαιντα χρηματοδοτουμενη απο τον προστάτη στο ρόλο του εχθρού έχασε την σημασία της μεταλλάχθηκε σε Ίσις.
Οι πολίτες στην ΕΕ αντιδρούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των σοφών της σιων. Το ματριξ δεν λέει να αλλάξει το προγράμμα του, το επίπεδο και η εξέλιξη του παραμένει το ίδιο.
Βέβαια οι ενήλικες ειναι υπεύθυνοι για το κουτόχορτο που οι ίδιοι θέλουν να μασάνε, τα παιδάκια όμως δέχονται επίθεση απο τον οχτρο που πλάθει συνεχώς την συνείδηση τους.
Στην χώρα του μεγάλου ονείρου εμφανίστηκαν εικόνες μπογιατισματος για παιδάκια οπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Η εγκληματοποιηση των κακών μουσουλμάνων που σταυρώνουν χριστιανούς και αλλους ειναι η μόδα! Πρόσεξε την εγκληματική τακτική του διαχωρισμού των πιστών όλων των παρατάξεων. Πίσω τους η σιωνιστική καραμέλα ούζου για το μίσος και το θάνατο της ζωής. Ακούσες κανένα Ισραήλ να διαμαρτύρεται; Ολα προχωρούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.
Ο οχτρός βρίσκει τόπο και τρόπο για να μολύνει την θεϊκή υπόσταση των παιδιών, εκεί αλλα και σε εμάς. Τα ματια σας δεκατέσσερα, προσεχτε τα παιδάκια και την βρωμερη τακτική του προστάτη. Ετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται αλλα μη φοβάστε. Ολα αυτά γίνονται για τον φορτίσμο του φόβου σας και την δημιουργία της σιων.


Ο ΚΟΡΑΞ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις