Καταγγελία σοκ δημοσιογράφου για στοιχειωμένο σπίτι-κόλαση στις ΗΠΑ (Φωτογραφίες)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Πενσυλβανία των ΗΠΑ και αφορά ένα «στοιχειωμένο» σπίτι ενώ τα… φαντάσματα που «κατοικούν» μέσα σε αυτό επιτέθηκαν σε έναν δημοσιογράφο του Fox 43
Συγκεκριμένα, οι ένοικοι του σπιτιού, ονόματι Deanna και Tom Simpson, είχαν καταγγείλει πάμπολλες φορές πως το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο ενώ είχαν απευθυνθεί και σε «ειδικούς». Όπως ισχυρίζονταν, υπήρχαν τουλάχιστον πέντε διαφορετικά φαντάσματα μέσα στην οικία τους όπως επίσης και ένας… δαίμονας.

Έτσι, έπειτα από αρκετές καταγγελίες, το κανάλι έστειλε τον δημοσιογράφο, Nick Petrillo, να ρίξει μία ματιά στο σπίτι. Ωστόσο, ενώ ο άνδρας έπαιρνε πλάνα από το σπίτι, όπως καταγγέλλουν, δέχτηκε επίθεση από κάτι… σατανικό. Όπως ισχυρίζονται οι Simpson αλλά και ο Petrillo, ο άνδρας ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι που κρατούσε την κάμερα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είδε στο χέρι του γρατζουνιές.

Όπως γράφει η Daily Mail, η Deanna Simpson, είπε στον ρεπόρτερ: «Το παθαίνεις επειδή θέλεις να βγάλεις προς τα έξω την ιστορία. Αυτό είναι η προειδοποίησή τους», ενώ έριχνε άφθονο αγιασμό πάνω στο χέρι του Petrillo.

Η κ. Simpson καταγγέλλει πως βλέπει διάφορα μεταφυσικά μέσα στο σπίτι τους όπως ένα ξανθό κορίτσι να ξαπλώνει στο πάτωμα αλλά μέχρι πρότινος δεν τους πίστευε κανείς, όπως σημειώνει η The Evening Sun.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις