ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ NOTIOANATOLIKA.GR: ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΣΕ ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ...

al-qaeda

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τόσο οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες όσο και η αντιτρομοκρατικής υπηρεσία μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των λαθρομεταναστών.

Αυτό όμως που συγκλονίζει είναι ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ελληνικές αρχές σε συνεργασία με στελέχη τόσο της CIA όσο και της βρετανικής ΜΙ5 έχουν βάλει στο μικροσκόπιο ενδελεχών ερευνών συγκεκριμένες περιοχές του Μεσογείτικου κάμπου όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι ...
φιλοξενούνται λαθρομετανάστες οι οποίοι εμπλέκονται στη δημιουργία πυρήνων της Αλ Κάιντα στη χώρα μας.

Πρόκειται – όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr – για τέσσερα οικήματα τα οποία βρίσκονται σε εξοχικές περιοχές του Κορωπίου, της Κερατέας και το Πόρτο Ράφτη όπου διαμένουν κατά κύριο λόγο Πακιστανοί και Αφγανοί.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι υπόλοιποι συμπατριώτες τους ελάχιστα γνωρίζουν για την πραγματική ταυτότητα των «φιλοξενουμένων» τους οι οποίοι στόχο έχουν να δημιουργήσουν την εντύπωση της πλήρους αφομοίωσης στις συγκεκριμένες κοινότητες ώστε να μπορούν να κινηθούν με άνεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεσογείτικος κάμπος θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας για θέματα ασφάλειας αφού εκεί ουσιαστικά βρίσκεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το οποίο είναι ορατό ακόμη και διά γυμνού οφθαλμού κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο.

Βέβαια οι εκθέσεις των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών – κατά κύριο λόγο – επισημαίνουν ότι δεν είναι μόνον αυτός ο στόχος των τρομοκρατών και των θυλάκων που προσπαθούν να δημιουργήσουν στην περιοχή.

Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Αφγανοί κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος.

Μάλιστα η πρώτη σχετική ενημέρωση έγινε διά της πλέον επίσημης οδού δηλαδή από το Αμερικανικό στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν προκληθεί αιματηρά επεισόδια πακιστανών κυρίως εναντίον συμπατριωτών τους τα οποία είχαν αποδοθεί στον πόλεμο των φατριών που φέρνουν από την πατρίδα τους.

Το αμερικανικό ινστιτούτο TCS όμως δίνει μια άλλη διάσταση των επεισοδίων αυτών που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του Wahhabism και στη χώρα μας.

Το ισλαμικό αυτό «δόγμα» θεωρείται ότι σπέρνει σε νέους και ηλικιωμένους το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την Τζιχάντ!

Ως εκ τούτου όλες οι αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα Πακιστανών έχουν ξαναμπεί στο μικροσκόπιο και ερευνώνται οι σχέσεις τους με τη συγκεκριμένη μορφή της ισλαμικής θρησκείας!

Όπως και νάχει πάντως ο κίνδυνος δεν είναι άμεσος για τους Έλληνες οι οποίοι ζουν στα Μεσόγεια καθώς η δημιουργία των πυρήνων της Αλ Κάιντα ναι μεν αποτελεί γεγονός όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να πρέπει να ανησυχεί τις τοπικές κοινωνίες μέχρι βέβαια νεωτέρας!



Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις