Στην Αλβανία & απο εκεί στο άγνωστο με πλαστό διαβατήριο ο Χριστόδουλος Ξηρός!



Xiros1


Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από υψηλόβαθμες αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο της αδελφής του Χριστόδουλου Ξηρού, γεγονός που κατά την ΕΛ.ΑΣ σημαίνει ότι ο διάσημος φυγάς δε βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι
ο κορυφαίος ηγέτης της 17Ν, κατά τις προηγούμενες επτά άδειες που είχε πάρει από τις φυλακές προετοίμασε μεθοδικά την εξαφάνισή του και την έξοδό του εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέσω κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στις φυλακές κατάφερε να εξασφαλίσει ταυτότητα και διαβατήριο σε άλλο όνομα, γεγονός που του επιτρέπει να κινηθεί εκτός Ελλάδος.

Η ανεύρεση του αυτοκινήτου κοντά στα σύνορα δείχνει μεν ότι ο ίδιος μπορεί να πέρασε στη γειτονική χώρα, μπορεί όμως ήδη να βρίσκεται ακόμα μακρύτερα, χρησιμοποιώντας ως χώρα διαφυγής πλέον τη γείτονα.

Τα πλαστά πιστοποιητικά του επιτρέπουν να μείνει εκτός Ελλάδος για όσο χρόνο επιθυμεί, ώσπου οι αρχές να τον ξεχάσουν. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει όταν θα θεωρήσει ότι πλέον είναι έτοιμες οι συνθήκες για να επαναλάβει τον αγώνα του κατά της κάθε μορφής εξουσίας, έτσι όπως αυτός και οι σύντροφοί του την αντιλαμβάνονται.



Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις