Αμερικανός κυνηγός ισχυρίζεται πως σκότωσε το θρυλικό Bigfoot (BINTEO)

Ένας αμερικανός κυνηγός ισχυρίζεται πως πυροβόλησε και σκότωσε ένα Bigfoot, το θρυλικό δίποδο ανθρωποειδές πλάσμα που έχει εξάψει τη φαντασία πολλών οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι υπαρκτό, παρά τις επιστημονικές ενστάσεις.
Ο κυνηγός Rick Dyer δήλωσε πως
σκότωσε το πλάσμα και πως τώρα είναι έτοιμος να δείξει το κουφάρι του σε ολόκληρη την Αμερική.
Ο ίδιος δημοσίευσε μια εικόνα του ανθρωποειδούς, που ισχυρίζεται ότι σκότωσε στο San Antonio του Τέξας, το Σεπτέμβριο του 2012.
Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το Φεβρουάριο του προηγούμενυο έτους, ο Dyer είχε δηλώσει πως «το Bigfoot είναι 100% αληθινό. Δεν υπάρχει κανένα ερώτημα ως προς αυτό. Θα καταγραφώ στην Ιστορία ως ο καλύτερος ανιχνευτής Bigfoot στον κόσμο».
Ο ίδιος περιέγραψε με γλαφυρές λεπτομέρειες πώς έπιασε το πλάσμα. Όπως εξήγησε χρησιμοποίησε… χοιρινά παϊδάκια από ένα κατάστημα WalMart για να δελεάσει το πλάσμα, το οποίο πλησίασε και άρχισε να τρώει.


Ο Rick Dyer το κατέγραψε σε βίντεο και κατόπιν το πυροβόλησε και μετέφερε το πτώμα σε «απόρρητη τοποθεσία», όπως σημείωσε.
Συνέχισε, δηλώνοντας πως πραγματοποιήθηκαν τεστ DNA και τρισδιάστατες σαρώσεις του σώματος, χωρίς όμως να δημοσιεύσει τίποτα από αυτά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρελθόν του Dyer δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα λεγόμενά του, μιας και είχε αναμειχθεί σε υπόθεση με Bigfoot που τελικά αποδείχτηκε απάτη.
Δείτε το βίντεο που ο Rick Dyer ισχυρίζεται ότι κατέγραψε…
πηγη
tragiko

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις