H "AΠΟΔΡΑΣΗ".....ΤΟΥ Χ. ΞΗΡΟΥ!!!


Ακουω τωρα δυο μερες να μιλανε για την αποδραση του Χ. Ξηρου....(εμενα μου θυμιζει το Ξ.. Παπαμητρου απο το εργο " η δε γυνη να φοβαται τον ανδρα"...)
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι δεν ηταν αποδραση αλλα παραβιαση τακτικης αδειας κρατουμενου.Αλλο το να κανεις αποδραση κι αλλο να σου δινουν αδεια και να μην γυρνας πισω.
Το κεφαλι ενος sinomosiologou σαν το δικο μου ομως δεν μπορει να χωνεψει μερικα
πραγματα.
1)Πως δινεις αδεια σε καποιον που εχει καθαρισει 5-6 ανθρωπους και διωκεται για τον μισο ποινικο κωδικα?
2)Πως δινεις αδεια στον ανωτερω που συν της αλλης δηλωνει και αμετανοητος?
3)Ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να δινεις αδεια σε καποιον που εχει ολα τα παραπανω,ξερει οτι θα περασει ολη τη ζωη του στη φυλακη και περιμενεις να γυρισει πισω απο αδεια?
Ακουγα το δικηγορο του να υπερασπιζεται τους ανθρωπους που ενεκριναν την αδεια του και με παραξενεψε πολυ...για να μην πω με εκανε καχυποπτο....
Επισης τον ακουγα να λεει πως εχει δικαιωμα να παρει αδεια γιατι τηρουσε ολους τους ορους.....Εγω ξερω οτι οι οροι ειναι τρεις....Nα εχεις να δηλωσεις μονιμη κατοικια......Να μην εισαι υποπτος φυγης απο τη χωρα....και να μην θεωρηθεις οτι μπορει να διαπραξεις τα ιδια η σοβαροτερα αδικηματα κατα την περιοδο της αδειας σου....


Τωρα κατα ποσο σιγουροι ηταν αυτοι που του ενεκριναν την αδεια για το δευτερο και το τριτο σκελος και ειδικα για εναν ανθρωπο που δηλωνει,οπως ειπαμε,αμετανοητος και ξερει οτι θα περασει την υπολλοιπη ζωη του στη φυλακη ειναι αποριας αξιο...
Το θεμα λοιπον ειναι οτι δεν θεωρω ηλιθιο κανεναν!!!!!!!
Απλα θυμαμαι παλια....οταν το συστημα δεν πηγαινε καλα...τσουπππππππ.....χτυπουσε η 17 Νοεμβρη....
Τωρα το συστημα δεν παει καλα....και για να ακριβολογουμε...χαροπαλευει....
Oxxxxxιιιιιιιι....μη βαζετε στο στομα μου λογια που δεν ειπα.....ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....ενας που και καλα πολεμαει το συστημα δεν ειναι βολικος για ενα συστημα που ειναι ετοιμο να καταρρευσει?
ΧΧΧΧΧΧΧμμμμμμμ.....βλακειες.....Αλλωστε αν εχεις αριστερες πεποιθησεις το δυσκολο ειναι να μπεις φυλακη και οχι να βγεις!!!


Υ.Γ.
Μια φυλακη που οτι ωρα θελεις μπαινεις,οτι ωρα θελεις βγαινεις δεν ειναι καταπληκτικη διαφημιση για το "ηλεκτρονικο βραχιολακι" που ερχεται και υπηρχαν ενα σωρο αντιδρασεις?

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις