Δημοσιογράφος των Times: Ο Ομπάμα ο μεγαλύτερος δολοφόνος

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζερεμη Σκαχιλ, ο Ομπάμα θα γίνει γνωστός στην ιστορία σαν ο πρόεδρος Δολοφόνος!
Στο καινούργιο τους βιβλίο το Double Down ο δημοσιογράφος των Ταιμς και πολιτικός αναλυτής Μαρκ Χαλπεριν και ο Τζον Αρθουρ Χειλεμαν, πολιτικός αναλυτής του New York Magazine, αναφέρουν ότι ο
Ομπάμα είπε στους συνεργάτες του κατα την προετοιμασία των εκλογών το 2012 ότι ειναι 'πολυ καλός στο να δολοφονεί ανθρώπους' !
Ο Ομπάμα εχει εξαπολύσει 8 φορές περισσότερες drone επιθέσεις απο ότι ο προκατόχος του G. Bush.
Ο Bush είχε συνολικά 52 επιθέσεις με τα drone ενώ ο Ομπάμα, ο κάτοχος του Νόμπελ ειρήνης του 2009, εχει προς το παρών 419 επιθέσεις στο όνομα του.
326 φορές στο Πακιστάν και 93 στην Ιεμενη. Οι επιθέσεις των drone στην Σομαλια δεν ειναι γνωστές.
Με δυο drone επιθέσεις σκοτώθηκαν μεσα σε δυο εβδομάδες ο Αλ καιντα εχθρός, στην Αμερική γεννημένος, Anwar al-Awlaki και ο δεκαέξαχρονος γιος του.
Η Αμερική του Ομπάμα με αυτόν τον ίδιο 'πιλότο του θανάτου' ξεκίνησε με τις επιθέσεις αναγνώρισης (signatures strikes). Μια τακτική αναγνώρισης υπόπτης συμπεριφοράς στόχου χωρίς καν να γνωρίζουν τον συγκεκριμενο στόχο!
Αναγνωρίζοντας την συμπεριφορά των ανδρών και βάσει ανάλυσης συμπεριφοράς αξιοτιμουν το αν οι στόχοι ειναι επικίνδυνοι, λόγο ηλικίας για να πιάσουν τα όπλα. Το διπλό κτύπημα, το double tap, που ο στόχος ξαναχτυπτιετε για δεύτερη φορά και δολοφονεί όσους έχουν τρέξει για να βοηθήσουν τα θύματα.
Με αυτόν τον τροπο σκοτώνουν άοπλους και άμαχους πολίτες που τρέχουν να βοηθήσουν. Η στυχνη δολοφονία αθώων με τα drone υπό τον Ομπάμα έχουν συστηματοποιηθει και πολλαπλασιαστεί.
Ο Ομπάμα εχει επίσης πολλαπλασιάζει τις 'capture/kill' επιθέσεις με το Join Special Operations Command(JSOC). Κάποιος μέσα απο το jSOC είπε στον Jeremy Scahill ('DirtyWars: The World is a Battlefield') ότι με τον Obama πρόεδρο οι επιθέσεις είναι πιο αγριες, γρήγορες και ακριβείς με την έγκριση του Λευκού οίκου!
Ομπάμα, let me ask you, who are you?

πηγη
 xandernieuws

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις