H ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ... ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ "ΕΙΜΑΙ ΛΕΣΒΙΑ"...ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ...



Εντελώς ξαφνικά......γίνεσαι και Δήμαρχος....ο Ντε Μπλάζιο είναι το πείραμα η μάλλον η μετάβαση σε μια άλλη κοινωνία. Φίλος του Ντε Μπλάζιο ο εβραίοςτοκογλύφος ( μας έχωσε μαζί με τον εβραίο Παπανδρέου στο ΔΝΤ)  Σόρος....που επενδύει στις ανοιχτές-ομοφυλοφιλικές κοινωνίες.



Μόλις μία ημέρα από την 
πανηγυρική εκλογή του Μπιλ Ντε Μπλάζιο στο δήμο της Νέας Υόρκης, η σύζυγός του, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας του… ερωτικού παρελθόντος της μιλάει για το πως ερωτεύθηκε τον σύζυγό της.
Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Essence, η Σιρλάν Μακρέϊ, μίλησε για τα χρόνια που διατηρούσε σχέσεις με γυναίκες, αλλά και για τον έρωτα της για έναν άνδρα.
Πριν από 34 χρόνια έγραφε εργασία στο Πανεπιστήμιο με τίτλο «Είμαι λεσβία», που αναφερόταν στη γυναικεία ομοφυλοφιλία και τώρα η Μακρέϊ, εξηγεί πώς ξαναβρήκε την αγάπη στο ανδρικό φύλο.
Η συνάντησή της με τον Ντε Μπλάζιο, το 1991, ήταν καταλυτική για να αλλάξει ο τρόπος που έβλεπε τους άνδρες.
«Φορούσα ρούχα εμπνευσμένα από τη Δυτική Αφρική και ένα σκουλαρίκι στη μύτη. Ο Μπιλ μου αποκάλυψε αργότερα ότι με είχε ερωτευθεί από την πρώτη ματιά. Παρατήρησα πόσο όμορφος ήταν και πόσο έξυπνος και αστείος ήταν. Έκανε όλο τον κόσμο να γελάει», δήλωσε στο περιοδικό.
Όπως είπε, το ότι επρόκειτο για έναν λευκό άνδρα δεν αποτελούσε εμπόδιο. Αυτό, ωστόσο, που την προβλημάτιζε ήταν ότι ο Ντε Μπλάζιο ήταν έξι χρόνια νεότερός της.
Ερωτηθείσα αν ήταν «περίεργο να βρεθεί ερωτικά με έναν άνδρα», απάντησε ότι μέχρι τα 17 που αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη, δεν είχε βγει με κανέναν.
Παρόλα αυτά, ένιωσε ότι την έλκει ο Ντε Μπλάζιο, «ένιωσα ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για εμένα. Παρότι δείχνουμε να είμαστε διαφορετικοί, έχουμε πολλά κοινά. Είμαστε ένα συμβατικά αντισυμβατικό ζευγάρι».
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι ο νυν δήμαρχος της Νέας Υόρκης γνώριζε για το παρελθόν της, όμως, η εργασία του τον ταρακούνησε.
«Του το είχαν πει από την αρχή. Τότε κάποια στιγμή του έδωσα να διαβάσει την εργασία. “Δες, αυτή είμαι και πρέπει να το διαβάσεις αυτό” του είπα. Τον ταρακούνησα, αλλά δε το έδειξα. Έδειχνε άνετος», είπε η Μακρέϊ.

πηγη
chaos-crisis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις