Ετοιμάζονται για δεύτερο κτύπημα οι δολοφόνοι

USPL
Ετοιμάζονται για δεύτερο κτύπημα οι παρακρατικοί δολοφόνοι που σκότωσαν εν ψυχρώ τα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής Γιώργο Φουντούλη και Μαν΄λη Καπελώνη και τραυμάτισαν βαριά ένα τρίτο (ακόμα χαροπαλεύει) τον Αλέξανδρο Γέροντα το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου στην Λεωφόρο Ηρακλείου.

Από την στιγμή που δεν έχουν στείλει ακόμα προκήρυξη φαίνεται ότι θα
κτυπήσουν και πάλι κατά την πάγια τακτική τους να στέλνουν προκήρυξη αφ'ότου ολοκληρώνουν τα κτυπήματά τους.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται ακόμα σε βαθύ σκοτάδι (ζητούμενο πώς η αντιτρομοκρατική μπορεί να κυνηγά ταυτόχρονα την "εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή" και αυτούς που σκοτώνουν τα στελέχη της, άρα υπάρχει σύγκρουση ενδιαφερόντων) και δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνουν τίποτα.

Το "βαλιτσάκι" και ο "κοριός" της ΕΥΠ είναι μόνο για να ξεκαθαρίζει τους πολιτικούς της λογαριασμούς η κυβέρνηση, δεν είναι χρήσιμο στο κυνήγι των τρομοκρατών.

Στόχοι μπορεί να είναι οι πάντες: Από δημοσιογράφους των διαδικτυακών ΜΜΕ (μόνο στο διαδίκτυο υπάρχουν ελεύθερες φωνές υπέρ των εθνικιστών), όπως έγινε στην περίπτωση Σ.Γκιόλια, μέχρι άλλα στελέχη του κόμματος στα οποία έχει αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία, ακόμα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το διαδίκτυο είναι μια φωνή που το σύστημα επιχειρεί να φιμώσει "πάση θυσία"...

πηγη
defencenet

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις