ΣΟΚ!! Ο Σύριζα είχε απαιτήσει την απομάκρυνση των καμερών ασφαλείας από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

Ως γνωστόν, ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία σχετικά με το φρικώδες διπλό φονικό, είναι τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι κάμερες το έργο της αστυνομίας θα ήταν ακόμα πιο δυσχερές, αφού δεν θα υπήρχαν κρίσιμα στιγμιότυπα, τα οποία ήδη εξετάζει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ας πάμε, όμως, να θυμηθούμε μία παλαιότερη ιστορία, και ακολούθως να κάνουμε την σύνθεση των κομματιών του παζλ και να δούμε μία περίεργη… σύμπτωση. Στις 7 Οκτωβρίου του 2012 οι περιβόητοι «γνωστοί – άγνωστοι» - στην πραγματικότητα γνωστοί αριστεροί – είχαν εισβάλλει ξημερώματα στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, ξεσπώντας την «οργή» τους σε τοίχους, ντουβάρια και λεκάνες , ενώ λεηλάτησαν ένα laptop, ένα σταθερό υπολογιστή και όλες τις μπλούζες και καπέλα με το χαρακτηριστικό σήμα "Χρυσή Αυγή - Νότια Προάστια", τα οποία μπορεί να διαθέτουν ακόμη, προς "κυβερνητική χρήση".
Στις 13 Φεβρουαρίου του 2013, δηλαδή λίγους μήνες μετά από την προαναφερθείσα εισβολή των αναρχικών στα εν λόγω γραφεία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τις κάμερες ασφαλείας του εν λόγω γραφείου της Χρυσής Αυγής, ζητώντας την απομάκρυνση αυτών των καμερών ασφαλείας. Λίγες ημέρες μετά , συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου, Εισαγγελέας βρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων προκειμένου να επιθεωρήσει τις «προκλητικές κάμερες», όπως τις αποκαλούσε ο Τσουκαλάς.
Σχετικώς με τη επίσκεψη του Εισαγγελέα είχαμε γράψει τότε: «Ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέτασε το πρωί τον χώρο των γραφείων και προς τα πού είναι στραμμένες οι κάμερες και αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, καθώς δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αρκέστηκε στο να προτρέψει τους υπευθύνους των γραφείων να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη των καμερών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Προκαλεί ερωτήματα η άμεση επέμβαση του κρατικού μηχανισμού για ένα ασήμαντο ζήτημα και ύστερα από μια προβοκατόρικη ερώτηση του βουλευτή του Σύριζα. Από την άλλη, ακόμα δεν έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ ενέργεια από τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές για την επίθεση που δέχθηκαν τα εν λόγω γραφεία.»
Μήνες μετά, όπως προαναφέραμε, οι κάμερες ασφαλείας ενός άλλου γραφείου της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που διαθέτει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την ανεύρεση των δολοφόνων. Μόνο ερωτήματα μπορεί να προκαλεί, λοιπόν, σήμερα η ερώτηση Τσουκαλά σχετικά με ένα ζήτημα που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί απασχόλησε βουλευτή του κοινοβουλίου.
Παραθέτουμε το κείμενο της ερώτησης Τσουκαλά:


πηγη
elnews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις