ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΧΟΜΕΧ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ

Ένα παράξενο πλάσμα με γιγάντια μάτια σαν πυρωμένα κάρβουνα βγήκε έξω στο σκοτάδι στη Δυτική Βιρτζίνια. Δεκάδες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το φτερωτό θηρίο- που αργότερα προσδιορίστηκε ως  Mothman, κυνηγώντας αυτοκίνητα σε ταχύτητες άνω των 100 μιλίων ανά ώρα.

Ο κρυπτοζωολόγος Ken Gerhard έχει ταξιδέψει στον κόσμο συλλέγοντας στοιχεία σχετικά με το Mothman, το Owlman, το πλάσμα Van Meter, το Valkyrie του Voltana, τον άνθρωπο νυχτερίδα του Χιούστον, και άλλα περίεργα "πουλιά ανθρώπους" που έχουν παρατηρηθεί σε όλη την ιστορία. 

Πακεταρισμένα με διάσημες ιστορικά περιπτώσεις και με δεκάδες εκθέσεις, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που επικεντρώνεται αποκλειστικά στις πτήσεις ανθρωποειδών, ένα ευρύ φάσμα των αερομεταφερόμενων οντοτήτων που φαίνεται να «τρέφονται από το φόβο μας, όπως τα ψυχικά βαμπίρ».

Ο Ken Gerhard είναι επαγγελματίας κυνηγός τεράτων. Ερευνά τις εκθέσεις του Bigfoot, τα Chupacabras, τα γιγάντια φτερωτά πλάσματα και άλλα μυστηριώδεις θηρία. Η ιδέα του Ken για μια κατάλληλη στιγμή είναι μέσα στο δάσος το βράδυ με το κυνηγετικό όπλο του, ντυμένο στο δέρμα. 

Ως κρυπτοζωολόγος και παραφυσικός ερευνητής, έχει χαρακτηριστεί απο τη σειρά του History Channel Αναζήτηση Τεράτων.

Το βιβλίο του, Big Bird! (μεγάλο πουλί) Σύγχρονες θεάσεις Ιπτάμενων Τεράτων, εξιστορεί κατά γράμμα τις  δεκαετείς συναντήσεις με ένα τερατώδες ιπτάμενο ζώο, που αναφέρθηκε σε όλο νότιο Τέξας. 

Ο Gerhard έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο σε πολλά μυστηριώδη μέρη - από το Λοχ Νες, στο Στόουνχεντζ, στη ζούγκλα του Αμαζονίου και το Μάτσου Πίτσου, προς τα νησιά Γκαλάπαγκος, την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και την Τυνησία.

Εκτός από την κρυπτοζωολογία, ο Ken είναι τραγουδιστής σε 3 μπάντες, έχει δημιουργήσει αρκετά άλμπουμ, έχει περιοδεύσει εκτενώς, και εκτελεί εκατοντάδες συναυλίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

πηγη
atheatignosi 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Αποκλειεται να το ειδαν μαλλον αεοροστατο θα ηταν....εμμμμμμ συγνωμη....μπερδευτηκα αεροστατο λεμε οταν ειναι ιπταμενο αντικειμενο....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις