Τεράστια ιστορική ανακοίνωση από τη ΝASA στις 13 Νοεμβρίου 2013. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη που θα ταρακουνήσει τη Γη, τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο."

 
Ένας δικτυακός τόπος, ο  http://www.rememberthe13th.com/ , αναφέρει: "Η NASA έχει κάνει μια ιστορική ανακάλυψη που θα ταρακουνήσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η ανακοίνωση αυτή θα κυκλοφορήσει
στα μέσα ενημέρωσης στις 13 του Νοέμβρη του 2013. Θα είναι μια ημέρα για να θυμόμαστε αλλά και  για τα βιβλία της ιστορίας. "

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό; Πολύ περίεργο! Πρόκειται για την ίδια ημέρα που υποτίθεται ότι θα υπάρξει  μπλακάουτ στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας  , σύμφωνα με ορισμένες πηγές . Συνδέονται αυτά τα γεγονότα  ούτως ή άλλως; Τι και αν ανακοινώσει την ύπαρξη των εξωγήινων, την πλήρη αποκάλυψη και στη συνέχεια  κλείσει τα φώτα και διεξάγει κάποια false flag εισβολή εξωγήινων  που θα οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο και ούτω καθεξής; 



Επιφυλακτικοί;
(COMMON SENSE CONSPIRACY)  -  Αυτό συμβαίνει περίπου σε όλα τα φόρουμ συνωμοσίας το τελευταίο διάστημα. Η ιστορία είναι απλή: η NASA σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13 Νοεμβρίου 2013. Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, θα γίνει μια ιστορική ανακοίνωση που θα αλλάξει για πάντα τη Γη.

Ναι, είναι απολύτως δυνατό, αλλά χωρίς καμία πραγματική απόδειξη, αυτό φαίνεται να είναι άλλη μια φήμη. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα, θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι ιστορικές ανακοινώσεις φάρσες συμβαίνουν κάθε δύο χρόνια. 

Επίσης, εάν η τρέχουσα  κυβέρνηση δεν λειτουργήσει σύντομα, είναι πολύ πιθανό  η NASA να μην είναι   σε λειτουργία στις 13 Νοεμβρίου. 

Είναι αλήθεια; Λοιπόν, αν είναι, δεν υπάρχει μία πηγή από τη NASA που θα μπορούσε να  το επιβεβαιώσει. Υπάρχει μια ιστοσελίδα απάτη που έχει συσταθεί και απαιτεί εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με την 13η, αλλά δεν είναι συνδεδεμένη με τη NASA με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι αυτό προέρχεται από την NASA ή ότι η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα. 

Επιπλέον, στο φόρουμ, τείνει να υπάρχει μια συζήτηση για το ποια θα μπορούσε να είναι η «ιστορική ανακάλυψη"  παρά για το αν υπάρχει κάποια αλήθεια στην ανακοίνωση. 

Τούτου λεχθέντος, η NASA έχει αφήσει μια στάλα ενδιαφέρουσες πληροφορίες από το μέτωπο εξερεύνησης του Άρη. Είναι πλέον σαφές ότι το νερό όχι μόνο υπάρχει στον Άρη, αλλά και σε μεγάλες ποσότητες και τέλεια πόσιμο σε ορισμένες περιοχές. 

Αυτή είναι μια τεράστια ανακάλυψη από μόνη της, αν και το ευρύ κοινό δεν ανταποκρίνεται σε αυτό. Έτσι, ενώ συζητάμε για αυτή την υποτιθέμενη συνέντευξη Τύπου, που το πιθανότερο να είναι μια φάρσα, θα μπορούσε κανείς να πει πως η  NASA ετοιμάζεται να προβεί σε μια ανακοίνωση της ανακάλυψης.
Μετά από όλα αυτά, ας αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα. Αν υπάρχει μια προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου με αυτό το είδος της διαφημιστικής εκστρατείας, το μόνο που μπορεί να ανακοινωθεί είναι ένα πράγμα: η απόδειξη της ζωής πέρα ​​από τη Γη.
πηγη
beforeitnews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις