ΣΟΚ! ΒΙΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ

paidiki-pornografia-660
Τρεις Έλληνες διακινούσαν σκληρό παιδικό πορνό με άγριους βασανισμούς ανήλικων κοριτσιών και αγοριών
, ορισμένα από τα οποία εκτιμάται από τις αστυνομικές αρχές πως ίσως
και να μη βρίσκονται πλέον στη ζωή μετά τα αδιανόητα σεξουαλικά όργια στα οποία τα υπέβαλαν.
Ακόμη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εντόπισαν το ανατριχιαστικό υλικό στα χέρια τριών Ελλήνων στην Αττική, υπέστησαν σοκ όταν είδαν τα βίντεο με τις απίστευτες σκηνές βασανισμού παιδιών, ηλικίας 5 έως και 13 ετών, ακόμα και μωρών, που σπάραζαν από τον πόνο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις που εξέτασαν οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις πως τα ανήλικα κορίτσια βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια των βασανιστών τους. Τα συγκεκριμένα κοριτσάκια φαίνονται σε βίντεο ντυμένα ως πόρνες να δέχονται, σαν υπνωτισμένα, τη σεξουαλική κακοποίηση από πέντε σωματώδεις άντρες, οι οποίοι τα βασανίζουν άγρια ακόμη και με τη χρήση αντικειμένων, ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν σκηνές και με κτηνοβασίες. Οι ιδιαίτερα σκληρές εικόνες που υπάρχουν στα βίντεο οδηγούν τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι κάποια από τα παιδιά έχουν βρει φριχτό θάνατο στα χέρια των τεράτων...
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως και τα τρία ανατριχιαστικά βίντεο είναι γυρισμένα στον ίδιο χώρο (μάλλον σε χώρα του εξωτερικού) και σε αυτά συμμετέχουν πάντα τα ίδια πέντε ανθρωπόμορφα τέρατα. Ήδη το υλικό έχει διαβιβαστεί στην Interpol, ώστε να αρχίσει αμέσως ευρεία έρευνα τόσο από τις ευρωπαϊκές όσο και από τις διεθνείς αστυνομικές αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το «κέντρο» που κινηματογραφεί τα -μέχρι θανάτου- σεξουαλικά βασανιστήρια παιδιών προς τέρψιν των οφθαλμών των απανταχού παιδόφιλων ανά την υφήλιο, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να θρέψουν το αρρωστημένο τους πάθος.
Η έρευνα έγινε έπειτα από εντοπισμό από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στοιχείων ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων Ελλήνων διακινητών σκληρού παιδικού πορνό. Αμέσως το αποτέλεσμα της αρχικής έρευνας διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την άμεση άρση του απορρήτου, ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες της Δίωξης. Οι ειδικευμένοι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις Έλληνες σε Νέα Ερυθραία και Καματερό, οι οποίοι εδώ και οκτώ μήνες διακινούσαν το ανατριχιαστικό υλικό σε χρήστες του διαδικτύου που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για την απόκτηση εικόνων και βίντεο με άγρια βασανιστήρια παιδιών.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 49χρονου, ο οποίος συνελήφθη πρώτος στην περιοχή της Ν. Ερυθραίας και δηλώνει άνεργος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι στους οποίους ήταν αποθηκευμένα 386 αρχεία με πολύ σκληρές εικόνες από βασανισμούς ανηλίκων. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς διακινούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση το φριχτό υλικό τους τελευταίους πέντε μήνες.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 29χρονου ανέργου στο Καματερό, ο οποίος επίσης συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 487 αρχεία με περιεχόμενο παρόμοιο με αυτό που βρέθηκε στο σπίτι του 49χρονου, αποδεικνύοντας έτσι την ευθεία διασύνδεση που είχαν. Παράλληλα διαπιστώθηκε πως ο νεαρός διακινούσε αυτό το υλικό για χρονικό διάστημα που υπερβαίνει τους πέντε μήνες.
Τέλος, πάλι στο Καματερό, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι ενός 29χρονου φοιτητή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 272 αρχεία παιδικού πορνό, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε μέσω διαδικτύου για περίπου οκτώ μήνες.

πηγη
makeleio

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται δικη....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις