Γνωρίστε τον «Πατέρα του προγράμματος Πύραυλων των ΗΠΑ» Wernher von Braun.


 Έπαιξε κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας πυραύλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ήταν επίσης πιστό μέλος του ναζιστικού κόμματος και βασικό πρόσωπο στην ανάπτυξη του καταστροφικού ναζιστικού πυραύλου V-2 (που σκότωσε χιλιάδες Βρετανούς αμάχους) κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά τον πόλεμο, αντί να αντιμετωπίσουν τη δίκη, αυτός και πολλά από τα μέλη της ομάδας του «μεταφέρθηκαν» στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της «Επιχείρησης Paperclip»

Στις ΗΠΑ, εργάστηκε για την ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων και οχημάτων εκτόξευσης στο διάστημα, συμπεριλαμβανομένου του πυραύλου Saturn V, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στις αποστολές στο φεγγάρι Apollo.

Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε, οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία ηθική όσον αφορά με ποιον ή με τι πέφτουν στο κρεβάτι όταν υποφέρουν οι αντιληπτοί «εχθροί» τους.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Γιατί είναι εγκληματίας κάποιος που εν καιρό πολέμου πολέμησε για την πατρίδα του; Μήπως επειδή ήταν στο ναζιστικό κόμμα όπως όλοι τότε ; Αν τα σκαλήσουμε αυτά θα βγει πολύ βρώμα από διάφορες πλευρές του ατλαντικού. Έχει ενδιαφέρον αυτά που ειπε για το μέλλον του κόσμου που έγιναν όλα , εκτός από ένα που έρχεται. Μήπως το αληθινο σκοτάδι το είδε στους "νικητές" του πολέμου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις