ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ


  Ο συμβουλος του Λευκού Οίκου, Μίλερ, άρχισε να χαμογελάει, αφού του ζητήθηκε η γνώμη του μετά την αναφορά του Lancet ότι το Ισραήλ έχει μέχρι στιγμής σφαγιάσει 186.000 αμάχους με τη βοήθεια των ΗΠΑ και πολλοί άλλοι θα πεθάνουν από την πείνα στο ολοκαύτωμα του Ισραήλ.  

Ο Μίλερ παραδέχτηκε ότι κατάφεραν να σκοτώσουν τόσα πολλά παιδιά και αμάχους στη Γάζα και άρχισε να χαμογελάει.  

"Εσύ χαμογελάς! Χαμογελάς καθώς το λες αυτό... το ξέρεις;" του είπε ο δημοσιογράφος.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Είναι να μην χαμογελάει το βδέλυγμα χαιρέκακα και ηλίθια γι αυτά που έχουν καταφέρει τις τελευταίες χιλιετίες τ' απόσκατα της φύσης!!!!
    Να δεχτούν τα δισεκατομμύρια ξενιστές τις ψείρες τις βδέλλες και τα τσιμπούρια ως εκλεκτά δημιουργήματα του μοναδικού "Θεού" με τις δέκα εντολές και τις Διαθήκες του για χάρη τους,..και με τους εναπομείναντες μετά τον Αρμαγγεδώνα της Αποκάλυψης να τους υπηρετούν;;;!!!!!
    Bιβλιοθήκες γεμίζουν το "καθαρό" μητρώο τους από την εμφανισή τους.
    Εδώ ένα δείγμα μόνο των ελεεινών αφηγημάτων και τερατωδών ψεμμάτων που τα ποίμνια υποχρεώνονται να χαύτουν με φοβέρες και με τρόμο.
    Μετά το 7:10

    https://ugetube.com/watch/greater-israel-039-s-second-911-july-5-2024_A2ZpTQCyeThG33w.html

    Κι όσοι νομίζουν πως η σημερινή καταστροφή στην Παλαιστίνη οφειλεται στην διαμάχη μεταξύ της ΧΑΜΑΣ και του IDF είναι για κλάματα.
    Ο ισραηλινός γενοκτονικός στρατός καταστρέφει και σκοτώνει για να ικανοποιήσει τον αρρωστημένο σαδισμό του και για τις νευρωτικές του ευχαριστήσεις..κι αυτό είναι μόνο η αρχή.

    https://ugetube.com/watch/khan-younis-jaw-dropping-staggering-destruction-everywhere-from-sick-sadistic-idf-troops-having-fun_96eE9kOWsD64VH1.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις