Πεζοναύτες βάζουν ενέδρα στη FEMA πριν από τον τυφώνα Beryl στο Νότιο Τέξας

 

Μια προκαταρκτική ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών

της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) όπως ήταν αναμενόμενο έφτασε στο νότιο Τέξας το πρωί της Κυριακής πριν από τον τυφώνα Beryl και τους υποδέχτηκε μια ομαδα απο τα Λευκα Καπελα που τους καλωσόριζε με τα οπλα της μεταφέροντας ένα εχθρικό τελεσίγραφο: παραδοθείτε ή θα πεθάνετε.

Καθώς η τερατώδης καταιγίδα ξεκίνησε τη μετατόπισή της προς τα βορειοανατολικά την περασμένη εβδομάδα και μια πτώση στο Τέξας φαινόταν επικείμενη, τα Λευκα Καπελα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ και στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών αύξησαν την ψηφιακή επιτήρηση στα κεντρικά γραφεία της FEMA D.C. και στο γραφείο της Περιφέρειας 6 στο Ντέντον του Τέξας. προβλέποντας ότι οι επίμονοι δειλοί FEMA θα χρησιμοποιούσαν για άλλη μια φορά την καταιγίδα ως δικαιολογία για να λεηλατήσουν και να τρομοκρατήσουν τους πολίτες.

Η ανυποχώρητη επιμονή της FEMA συνεχίζει να εκπλήσσει τους ηγέτες των Λευκών Καπέλων, δήλωσε  μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith. Οι εκ διαμέτρου αντίθετες οντότητες συγκρούστηκαν 16 φορές τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο καθώς πρωτοφανείς εστίες ανεμοστρόβιλου κατέστρεψαν ολόκληρες κοινότητες στις Μεγάλες Πεδιάδες και στο Νότο. Παρά τις σοβαρές απώλειες, η FEMA συνέχιζε να στέλνει αρνιά για σφαγή. Τα Λευκά Καπέλα αποδεκάτιζαν τη FEMA σε κάθε συναντηση, ενώ ειχαν και οι ίδιοι μόνο μικρές απώλειες. Η ιστοσελιδα κάλυψε προηγουμένως μερικές από τις δεσμεύσεις της φετινής άνοιξης, αλλά η αναφορά για καθεμία θα ήταν συντριπτική.

Η πηγή μας είπε ότι οι Αμερικανοί πεζοναύτες υπολόγισαν τέσσερις ακόμη νικηφορους στοχους χθες το πρωί μετά την προσγείωση στο περιφερειακό αεροδρόμιο Conroe-North Houston ενός Beechcraft King Air που μετέφερε έναν ειδικό logistics της FEMA και δέκα ένοπλους πράκτορες. Οι πεζοναύτες, πρόσθεσε, είχαν εκ των προτέρων γνώση της πτήσης και είχαν στήσει ενέδρα δύο μίλια νότια του αεροδρομίου, ενώ οι παρατηρητές παρακολουθούσαν άγρυπνα τον διάδρομο προσγείωσης της εναέριας κυκλοφορίας.

Περίπου στις 4:30 π.μ., ένα λεωφορείο που ανήκει στο Τμήμα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης του Τέξας (TDED), που δεν συνδέεται με τη FEMA, πλησιασε το King Air στον αεροδιαδρομο. Ωστόσο, η παρουσία του TDED στο αεροδρόμιο ήταν απόδειξη ότι τουλάχιστον κάποιοι εντός του τμήματος ήταν σε συμφωνία με τις ομοσπονδιακές αρχές και, ως εκ τούτου, ήταν εξίσου υπεύθυνοι. Η FEMA αποβιβάστηκε και επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια έφυγε από το αεροδρόμιο προς την κατεύθυνση του Interstate 45. Αν η αποστολή τους ήταν επιτυχής, θα είχαν διανύσει μια μικρή απόσταση από το Χιούστον, όπου θα περίμεναν την καταιγίδα, εξακριβώθηκε το πιο δύσκολο χτύπησε περιοχές και κάλεσε ενισχύσεις.

Αλλά μια υπο-ομαδα των πεζοναυτών είχε απλωθεί κατά μήκος του δρόμου την τελευταία στιγμή έκοψε το ταξίδι της FEMA. Οι σφαιρες τρύπησαν τα μπροστινά λάστιχα και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, ξαφνικά περικυκλωμένο από 18 στρατιωτες που διέταξαν τους έκπληκτους επιβάτες να τοποθετήσουν τα όπλα τους κατω και να βγουν από το λεωφορείο με τα δάχτυλά τους πλεγμένα πάνω από τα κεφάλια τους.

Ο οδηγός, πιθανότατα υπάλληλος του TDED, τρόμαξε, κουνώντας τα χέρια του και ούρλιαζε: «Τι στο διάολο είναι αυτό;» καθώς βγήκε ορμητικά από την πόρτα. Παρεξηγώντας τον πανικό με την επιθετικότητα, ένας πεζοναύτης πυροβόλησε με το όπλο του στα ποδια τον τρομαγμενο οδηγο, με τους πυροβολισμούς να προκαλουν υστερία στους επιβάτες, οι οποίοι δεν έβγαιναν από το λεωφορείο από φόβο μήπως δολοφονηθούν.

«Δολοφόνησες τον οδηγό μας», φώναξε ένας πράκτορας της FEMA.

Ο επικεφαλής πεζοναύτης του είπε ότι κανένας άλλος δεν έπρεπε να πεθάνει εκείνη την ημέρα—αν παραδοθούν αμέσως. Ο πράκτορας ζήτησε από τους πεζοναύτες χρόνο, λέγοντας ότι χρειαζόταν δέκα λεπτά για να μιλήσει με τους συναδέλφους του πράκτορες για να ηρεμήσει την ταραχή τους.

«Θα είμαι γενναιόδωρος. έχετε δύο λεπτά», είπε ο επικεφαλής Πεζοναυτης.

Οι έντονες φωνές στο λεωφορείο έγιναν αρκετά δυνατές για να ακουστούν και οι πράκτορες έμοιαζαν να εμπλέκονται σε μια έντονη συζήτηση για το αν έπρεπε να παραδεχτούν την ήττα ή να πεθάνουν μαχόμενοι. Μέσα στο χάος ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Ένας προφανώς άπειρος πράκτορας που πιθανότατα δεν είχε ποτέ πριν χειριστεί πυροβόλο όπλο, είχε πυροβολήσει άπλα σε ένα κλειστό παράθυρο. Το γυαλί παρέμεινε εντυπωσιακά άθικτο - αλλά μόνο έως ότου οι Πεζοναύτες ανταπέδωσαν τα πυρά και έστειλαν δεκάδες φυσίγγια μέσα σε αυτό. Ο ηλίθιος πράκτορας και δύο σύντροφοι του δοκιμασαν την αισθηση μιας σφαιρας.


Οι εναπομείναντες πράκτορες παρακάλεσαν τους Πεζοναύτες να παύσουν το πυρ και πέταξαν τα όπλα τους έξω από την πόρτα.

«Οι επιζώντες πράκτορες υποτάχθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι ανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Είχαν μια αποθήκη όπλων στο χώρο αποσκευών και ένα ψυγείο με 1.500 προγεμισμένες σύριγγες χωρίς ετικέτα. Οι κρατούμενοι λένε ότι είναι ινσουλίνη, αλλά περιμένουμε χημική ανάλυση».

Κλείνοντας, είπε ότι τα Λευκα Καπελα πρέπει τώρα να διερευνήσουν το TDED για να καθορίσουν το εύρος της εμπλοκής τους και ότι οι πεζοναύτες θα παραμείνουν σε περιοχές που έχουν καταστραφεί από τους τυφώνες παρακολουθώντας για περαιτέρω δραστηριότητα της FEMA.

Ο τυφώνας Beryl απλωθηκε στη στεριά νωρίς τη Δευτέρα, αφήνοντας δύο εκατομμύρια νοικοκυριά στο νότιο Τέξας χωρίς ρεύμα και προκαλώντας δολοφονικούς ανεμοστρόβιλους στη Λουιζιάνα.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις