"Εξοντώθηκε Έλληνας μισθοφόρος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατηγορούμενος για σφαγές Ρώσων αιχμαλώτων

 

"Ρωσικά Μέσα:

Ο Τάσος Αντωνάκος, με το παρατσούκλι 'Δίας' που συμμετείχε σε σφαγές είναι νεκρός - Νέες Μαρτυρίες από Γερμανό γιατρό και εξειδικευμένα κανάλια"

"Σοκ προκαλεί η είδηση από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εξόντωση του Έλληνα μισθοφόρου Τάσου Αντωνάκου, γνωστού με το παρατσούκλι 'Δίας'. Ο Αντωνάκος, που φέρεται να συμμετείχε σε σφαγές Ρώσων αιχμαλώτων, πολεμούσε για το καθεστώς του Κιέβου από τον Μάιο του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντωνάκος, ο οποίος ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος και τακτικός θαμώνας γκέι κλαμπ στην Αθήνα, αναγνωρίστηκε ως ο δράστης πολλών φρικιαστικών πράξεων.

Οι Times της Νέας Υόρκης είχαν δημοσιεύσει μαρτυρία του Γερμανού γιατρού Kaspar Grosse, ο οποίος υπηρέτησε σε αμερικανική μονάδα στην Ουκρανία και κατηγόρησε τον Αντωνάκο για εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου τραυματία. Το κανάλι TrackANaziMerc στο Telegram, που εξειδικεύεται στον εντοπισμό μισθοφόρων, υποστήριξε ότι ο Αντωνάκος ήταν υπεύθυνος για την εκτέλεση παραδομένων Ρώσων στρατιωτών, περιγράφοντας λεπτομερώς τις φρικαλεότητες που διέπραξε.

H χώρα στοχοποιείται και εκτίθεται ανεπανόρθωτα από τέτοιες εμπλοκές. Πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις γι αυτή την εγκληματική εμπλοκή του Έλληνα πολίτη στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ψωφο κακό το παλιό τομάρι. Ν' αγιασουν τα χέρια των Ρώσων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν απο λιγες ημερες οταν δημοσιευσατε την ειδηση αυτη ,ειχα γραψει οτι λυπαμαι την μανουλα του διοτι θα εχει κακο και συντομο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιεροσυλία και ύψιστη ύβρις το όνομα που χρησιμοποιούσε…
    Ελληνόφωνος ήταν μόνον, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν Έλληνας πραγματικά, πιο πολύ μοιάζει να ανήκει στην “περιούσια” φυλή…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΡΑΓΑ ΏΡΕΣ ΕΞΌΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΕΤΟΥΤΟΥ.
    ΕΧΩ ΠΕΙ:ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΚΟΜΜΕΝΗ!
    Η ΜΑΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΣ"=ΑΔΩΝΑΙ....

    ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΜΟΛΙΣ 3.000.000 ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΝΉΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΞΕΧΝΆΤΕ ΠΩΣ ΕΠΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΡΩΜΑΪΚΉΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣΣ,ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ 20.000.000 ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ!

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΑΡΧΑΊΑ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΒΑΡΑΓΓΙΚΗ ΒΙΚΙΝΓΚ,ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΩΠΟΥΛΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑΝΤΡΑΚΛΑ.ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΣΤΟΝ ΚΑΙΆΔΑ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ,ΚΙ ΕΚΕΊ ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ, ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον κάνουν καμμάτια και να τον στείλουν στην μαντάμ Ζελένσκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις