Ο Adrian Fontes "φορεσε γραβατα" στο GITMO

 

Ο εκλογικός απατεώνας

και υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα, Άντριαν Φόντες, εκτελέστηκε ενώπιον στρατιωτικού στελέχους στον Κόλπο του Γκουαντάναμο το πρωί της Τρίτης, με το σώμα του να τρέμει και τα δόντια του να τρίζουν καθώς ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall ξεμπροστιαζε την αμείλικτη προσήλωσή του στην πράξη του Deep State.

Ο Φόντες δεν έδειξε τύψεις παρά τον βαθύ φόβο στα μάτια του. Κοιτουσε το βλέμμα του ναυάρχου, ενώ ο δήμιος επιασε τη θηλιά για να την τοποθετήσουν στο λαιμό του Φόντες.

Δάκρυα κυλούσαν στα μάγουλά του, ο Φόντες φώναξε: «Είμαι αθώος. Είμαι επίσης πεζοναύτης και αυτός δεν είναι τρόπος να πεθάνει ένας πεζοναύτης». Περισσότερα δάκρυα κύλησαν στα αργοτερα μάτια του.

Ο Fontes υπηρέτησε στο Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1992 έως το 1996, όπου δίδασκε ένα μάθημα σκοποβολής.

Ο ναύαρχος καθάρισε το λαιμό του. «Αυτό που είσαι, κρατούμενε Φόντες, είναι προδότης. Και ότι από τη στιγμή που ένας Πεζοναύτης  ή οποιοδήποτε μέλος της υπηρεσίας, δεσμεύεται να τηρήσει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και στη συνέχεια παραβιάζει αυτή τη δέσμευση για κέρδος ή προσωπική φιλοδοξία. Είσαι ένας ντροπιασμένος πεζοναύτης και αν ο στρατηγός Σμιθ ήταν εδώ μαζί μας σήμερα, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσε μαζί μου».

Αν και ο στρατηγός Σμιθ ήταν απασχολημένος αλλού, ένας συνταγματάρχης του Σώματος Πεζοναυτών και μέλος του συμβουλίου των Λευκων Καπέλων ήταν παρών για να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Φόντες. Μ ενα πούρο χωμένο ανάμεσα στα χείλη του ειπε: «Έχεις τις μπάλες για να αποκαλείς τον εαυτό σου πεζοναύτη; Σταματα να κλαψουριζεις και να πεθάνεις σαν πεζοναύτης. Ένας πεζοναύτης αποδέχεται τις συνέπειες των πράξεών του, καλές και κακές».

Ο Φόντες έριξε μια ματιά στον ναύαρχο Κράνταλ και τον συνταγματάρχη. «Είστε οι προδότες. Υπηρετώ τη χώρα μου, τον λαό της Αριζόνα και τον Πρόεδρο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν».

«Όχι πια», είπε ειρωνικά ο ναύαρχος.

Ο συνταγματάρχης φούσκωσε το πούρο του. «Ναύαρχε, αν δεν σας πειράζει, θα ήθελα την τιμή να πατήσω το κουμπί σε αυτόν τον λεγόμενο Πεζοναύτη».

«Η τιμή είναι δική σου», απάντησε ο ναύαρχος.

Ο δήμιος πάνω από την αγχόνη τοποθέτησε έναν υφασμάτινο σάκο πάνω από το κεφάλι του Φόντες και παραχώρησε τη θέση του στον συνταγματάρχη.

«Είσαι προδότης, Φόντες», επανέλαβε ο συνταγματάρχης.

«Όταν τελειώσει όλο αυτό, θα δικαιωθώ και θα είστε όλοι νεκροί και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα ξαναδεί τον Λευκό Οίκο», ούρλιαξε ο Φόντες.

Ο συνταγματάρχης πάτησε το κόκκινο κουμπί που ώθησε την πόρτα κάτω από τα πόδια του Φόντες να ανοίξει, και όποιες τελευταίες εκφράσεις ξέφυγαν από τα χείλη του σώπασαν ξαφνικά καθώς το σώμα του έπεσε και η θηλιά σφίχτηκε γύρω από το λαιμό του, σταματωντας τον άρρωστο εγκέφαλό του . Όπως συμβαίνει μερικές φορές, η ίδια η πτώση δεν έσπασε το λαιμό του, και ταλαντευόταν πέρα ​​δώθε μέχρι που του κόπηκε η ανάσα και τα άψυχα μάτια του εσκασαν από τις κόγχες τους.

Ο συνταγματάρχης συνοφρυώθηκε. «Ήλπιζα ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο», είπε.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://dimpenews.com/2024/07/12/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%b4%cf%8c%cf%81-%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις