Τα Λευκα Καπελα παρεμπόδισαν αποστολή "πειραγμενων" μηχανημάτων ψηφοφορίας με προορισμό το Μίσιγκαν

 

Την περασμένη Τρίτη,

τα Λευκα Καπελα αναχαίτησαν και αργότερα κατέστρεψαν ένα φορτίο μηχανημάτων ψηφοφορίας με οπτικό σαρωτή "made in China" που φέρεται να είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων για την υπερμέτρηση των ψήφων των Δημοκρατικών υποψηφίων σε αναλογία 1,4:1 και την απόρριψη κλασματικών υπολειμμάτων. Εάν τα μηχανήματα λειτουργούσαν όπως διαφημίζονται, ο Μπάιντεν, ή όποιος τον αντικαθιστά, θα είχε λάβει μία δόλια ψήφο για κάθε τρεις νόμιμες ψήφους, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Η κατάσχεση έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου όταν οι Αμερικανοί πεζοναύτες σταμάτησαν ένα 18τροχο στο Interstate 69, στα μισά του δρόμου μεταξύ του Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα και του προορισμού του φορτηγού, Λάνσινγκ, Μίσιγκαν, σύμφωνα με μια έκθεση μετέπειτα δράσης που εξετάστηκε από την ιστοσελιδα. Η έκθεση ανέφερε ότι το τρακτέρ-ρυμουλκούμενο «συμπαγές μαύρο» ήταν εγγεγραμμένο σε μια οικογενειακή εταιρεία μεταφορών με έδρα στο Χιούστον του Τέξας, αλλά πηγές είχαν διαγράψει το όνομα της εταιρείας, επικαλούμενες έρευνες που εκκρεμούσαν.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο στρατηγός Smith, στις 27 Ιουνίου, έλαβε από μια αδιαμφισβήτητη πηγή μια ηλεκτρονική μηχανή ψηφοφορίας που παρήχθη από έναν "φάντασμα" Κινέζο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών που αποκαλεί τον εαυτό του, χαλαρά μεταφρασμένο στα αγγλικά, "Most Reliable Consistent Engineering". Τα Λευκα Καπελα δεν μπόρεσαν να επαληθεύσουν την ύπαρξη της εταιρείας, ούτε η ιστοσελιδα μπορούσε να βρει αυτό ή ένα παρόμοιο όνομα σε έναν ιστότοπο αναζήτησης στην κινεζική γλώσσα για λεπτομέρειες εγγραφής εταιρείας. Δεδομένου ότι τα επίσημα κινεζικά ονόματα εταιρειών είναι πάντα στα κινέζικα, οι εγγραφές επιχειρήσεων γίνονται μόνο με χρήση κινεζικών χαρακτήρων, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν ένας ιστότοπος αναζήτησης εγγραφής εταιρείας στην Κίνα ήταν διαθέσιμος με διεπαφή στην αγγλική γλώσσα, οι χρήστες πιθανότατα θα εξακολουθούσαν να χρειάζονται γνώση της κινεζικής γλώσσας να πραγματοποιήσει επιτυχείς αναζητήσεις στη βάση δεδομένων. Και τα κινέζικα δεν μεταφράζονται στα αγγλικά με 100% ακρίβεια.

Η αναφορά παρέλειψε τον τρόπο με τον οποίο η πηγή του Στρατηγού Σμιθ απέκτησε το μηχάνημα.

Εκτός από την αμφίβολη επωνυμία, το εξωτερικό της μηχανής ψηφοφορίας ήταν οπτικά πανομοιότυπο με τις μηχανές Dominion, οι οποίες προκάλεσαν διαμάχες και μηνύσεις στον απόηχο των κλεμμένων προεδρικών εκλογών του 2020. Ακόμη και τα εσωτερικά του ήταν εντυπωσιακά σαν του Dominion, εκτός από το chipset που παρήγαγε η Melexis-Ukraine, προμηθευτής λύσεων μικροηλεκτρονικών ημιαγωγών.

Ο στρατηγός Smith θεώρησε απίθανο ο σαρωτής ψηφοδελτίων, εάν κατασκευαζόταν στην Κίνα, να περιέχει ένα σχετικά σκοτεινό υλικό ξένου κατασκευαστή, όχι τα δικά του ιδιόκτητα τσιπ ή αυτά που προέρχονται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικό τομέα της Κίνας. Ήθελε απόδειξη ότι η συσκευή λειτουργούσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πηγής του.

«Μια δοκιμή ήταν αδύνατη επειδή τα χάρτινα ψηφοδέλτια που σαρώνει το μηχάνημα δεν εκτυπώνονται παρά μόνο μετά τις συμβάσεις υποψηφιοτήτων του DNC και του RNC και αυτό γίνεται από μια χούφτα εκτυπωτές πιστοποιημένους από τον υπουργό Εξωτερικών σε κάθε πολιτεία. Η δημιουργία ενός χρησιμοποιώντας τα υποτιθέμενα ονόματα υποψηφίων θα χρειαζόταν χρόνο που δεν είχαμε αν εμποδίζαμε την αποστολή να φτάσει στον στόχο της. Ο στρατηγός εμπιστεύεται την πηγή του και ήθελε να είναι προληπτικός και όχι αντιδραστικός», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο πληροφοριοδότης του στρατηγού είχε ουσιαστικές λεπτομέρειες στα χέρια του, όπως τη διαδρομή του φορτηγού από μια αποθήκη στην Ιντιάνα σε μια εγκατάσταση αυτοαποθήκευσης στο Λάνσινγκ και την κατά προσέγγιση ώρα άφιξής του. Ο στρατηγός Σμιθ αποφάσισε οι πεζοναύτες του να παραδώσουν το τρέιλερ και να κρατήσουν τον οδηγό για ανάκριση.

Το σχέδιο ενεργοποιηθηκε όπως είχε ενορχηστρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Ιουλίου. Οι πεζοναύτες έκαναν έναν βαρετό ελιγμό, τοποθετώντας τα Hummer τους στο μονοπάτι ενός μεγαθήριου 50.000 λιβρών που ταξίδευε 65 μίλια την ώρα που θα μπορούσε να τα έχει διαλυσει. Αλλά ο οδηγός είχε πατήσει τα φρένα και το φορτηγό σταμάτησε πέντε μέτρα μακριά από τη θέση των Πεζοναυτών. Βγήκε από την καμπίνα, με τα χέρια ψηλά πάνω από το κεφάλι του, καθώς οι πεζοναύτες κατεεσχεσαν το όχημα με όπλα στραμμένα προς το μέρος του και τον ξαφνιασμένο οδηγό. Οι πεζοναύτες τον έψαξαν και τον υπέταξαν προτού σπάσουν την κλειδαριά στις πόρτες του τρέιλερ με ένα ζευγάρι μπουλονιών. Μέσα, βρήκαν 250 οπτικά μηχανήματα ψηφοφορίας πανομοιότυπα με το αντίγραφο που δόθηκε στον στρατηγό Σμιθ.

«Ο οδηγός είπε στα παιδιά μας ότι ήταν απλώς οδηγός και δεν είχε ιδέα τι φορτίο μετέφερε, αλλά το δηλωτικό έλεγαν μια διαφορετική ιστορία. Το δηλωτικό έλεγε ξεκάθαρα ότι το φορτίο ήταν 250 μηχανές ψήφου. Συνελήφθη και το φορτηγό και το περιεχόμενο κατασχέθηκαν», είπε η πηγή μας.

Με εντολή του στρατηγού Smith, οι πεζοναύτες οδήγησαν το 18τροχο σε μια άγνωστη τοποθεσία, όπου καταστράφηκαν όλα τα μηχανήματα εκτός από δύο. Η πηγή μας είπε κλείνοντας ότι ο στρατηγός θα τους δοκιμάσει μόλις τα Λευκα Καπελα είτε δημιουργήσουν το δικό τους έντυπο ψηφοδέλτιο για σάρωση είτε αποκτήσουν ένα επίσημο ψηφοδέλτιο του Μίσιγκαν.

«Πολλά δεν αθροίζονται και θα ερευνήσουμε τον οδηγό, την εταιρεία στην οποία είναι εγγεγραμμένο το φορτηγό και, ει δυνατόν, την ουκρανική εταιρεία που κατασκεύασε το chipset. Θα μοιραστούμε περισσότερα αφού μάθουμε αν πρόκειται πραγματικά για νοθευμένες εκλογικές μηχανές».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις