Δεν απομένει πολύς χρόνος μέχρι την έκρηξη στον Ήλιο

 

Σύμφωνα με

τους πιο λαμπρούς υποστηρικτές της NASA, η ηλιακή έκρηξη που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο συνεχίζεται και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρέπει να περιμένουμε μια επικείμενη ΜΕΓΑΛΗ έκρηξη:


Έτσι, μόλις χθες υπήρξαν δώδεκα εκρήξεις ακτίνων γάμμα, όπως σήμερα υπάρχουν και πάλι οκτώ. Οι λαμπεροί οπαδοί παραμένουν σιωπηλοί για αυτό το θέμα και, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στην ταινία για το 2012, θα παραμείνουν σιωπηλοί μέχρι το τέλος, έτσι ώστε οι χώρες και οι λαοί να έχουν μια έκπληξη.


Αυτή τη στιγμή, από όλους τους υπόπτους για αυτές τις εκπομπές, ο “Nibiru” βρίσκεται στην πρώτη γραμμή – δηλαδή, κάποιο νέο ουράνιο σώμα αστρικού τύπου που έχει εμφανιστεί στο Ηλιακό σύστημα. Αρχίζουν να τον βλέπουν όλο και πιο συχνά.

Στην τελευταία κριτική, παρουσιάσαμε στους αναγνώστες μας ένα εκπληκτικό βίντεο από το Ανόι, όπου δεν υπήρχαν μόνο δύο ήλιοι στον ουρανό, αλλά και αντανακλάσεις δύο ήλιων παρατηρήθηκαν στο νερό.

 

 

Το μόνο πράγμα που έλειπε από το βίντεο ήταν ένας άλλος τύπος που στεκόταν με κάμερα την ίδια μέρα, στο ίδιο μέρος, αλλά κινηματογραφούσε από διαφορετικό σημείο. Και τότε συνέβη να εμφανιστεί αυτός ο τύπος:

Εκπρόσωποι άλλων ένδοξων χωρών και λαών συνεχίζουν επίσης να κινηματογραφούν πολλά παράξενα πράγματα στον ουρανό.

Πολιτεία της Οκλαχόμα, 12 Μαρτίου:

 

 

 ΗΠΑ ξανά, βίντεο για τις 28 Φεβρουαρίου:

 

 

 

Στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, όλα αυτά τα «ατμοσφαιρικά φαινόμενα» ήταν περισσότερο τροφή για σκέψη και αφορμή για συζήτηση, αφού δεν επηρέαζαν άμεσα τους πάντες. Τώρα όμως όλα πάνε στο σημείο που θα επηρεάσουν ΟΛΟΥΣ, και πιθανότατα θα γίνει με τέτοιο τρόπο που δεν θα υπάρχει κανείς να συζητήσει τι συμβαίνει με κανέναν και ίσως και τίποτα.

Στην καλύτερη περίπτωση, η γεωπολιτική κατάσταση στον κόσμο θα γίνει τόσο στρεβλή που χώρες και λαοί θα αδιαφορούν για το τι συμβαίνει στον ουρανό. Όταν κοσμοναύτες με μάσκες αερίου περπατούν στους δρόμους ή πλήθη επιδρομέων από την Αφρική τρέχουν τριγύρω, όταν ζώα από τους βάλτους Moksha πυροβολούν ρουκέτες στην πόλη και συμμορίες κανίβαλων έχουν δραπετεύσει από μια γειτονική αποικία, όπως στην Αϊτή, δύο οι ήλιοι στον ουρανό θα ενδιαφέρουν λίγους ανθρώπους. Ακόμα κι αν εμφανιστούν και εξωγήινοι αδέρφια στην τηλεόραση, κανείς δεν θα νοιαστεί.

Ίσως όμως τα πράγματα να εξελιχθούν χειρότερα. Όπως δείχνει η αστρονομική εμπειρία, τα αστέρια αντιδρούν πάντα στην εμφάνιση ενός διδύμου σε επικίνδυνη γειτνίαση. Η συγχώνευση του Ήλιου μας και μιας μαύρης τρύπας που έπλευσε στο σύστημα πιθανότατα δεν θα συμβεί, αφού αυτό δεν συνέβη τα προηγούμενα 4 δισεκατομμύρια χρόνια, αλλά θα συνεχίσει να ανθεί δυνατά – κατά τα ίδια 4 δισεκατομμύρια χρόνια, όχι μόνο οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν. Το μόνο ερώτημα είναι πότε θα συμβεί αυτό και ποιος θα γίνει ο προκάτοχος του micronova, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Συνομοσιολογε, δεν περίμενα από σένα ότι θα έτρωγες την προπαγάνδα της ΚΑΜΠΑΛ....αμάσητη! Δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ από τον Ήλιο-ΖΩΟΔΟΤΗ. Ωστόσο, οι "εξουσιαστές" θέλουν να είστε όλοι αγχωμένοι, φοβισμένοι---γιατί αυτός ο αρνητισμος είναι η ΤΡΟΦΗ τους. ΗΡΕΜΗΣΕ....Από ΑΛΛΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ--αλλά αυτό θα σας το ανοικοινωσω αργότερα. ΛΗΤΩ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι οχι.δεν κινδυνεύουμε απο αυτο που θα μας πεις λητω.εγω θα σου πω.αλλα τωρα ψιλοβαριεμαι.ισως αυριο.Αλεξανδρος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις