Ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται στις συνοριακές πόλεις του Τέξας

 

Την περασμένη εβδομάδα,

Ρέιντζερς του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών που ήταν ενσωματωμένοι στο Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας συμμετείχαν εναντια σε διεφθαρμένες ομοσπονδιακές δυνάμεις σε μια πυρομαχία που άφησε νεκρούς πέντε πράκτορες του FBI και έξι παράνομους μετανάστες και δύο Ρέιντζερς που τραυματίστηκαν βαριά, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Λευκα Καπελα έστειλαν έναν μεγαλο αριθμό ελίτ στρατιωτών στα σύνορα για να βοηθήσουν τον κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ να αντισταθεί στην Γκεστάπο του Μπάιντεν και να μετριάσει την ακατανίκητη αύξηση παρανομων Μεξικανών, Γουατεμάλας και Ισημερινου που έχουν συγκεντρωθεί σε τροχόσπιτα με την ελπίδα να εισβαλουν στην κυριαρχία των ΗΠΑ.

Παρόλο που οι επικρατούσες ειδήσεις έριξαν το θέμα στο περιθώριο - οι κύκλοι ειδήσεων σπάνια διαρκούν περισσότερες από 72 ώρες - υπέρ της ανανέωσης των επιθέσεων κατά του Ντόναλντ Τραμπ και των πλασματικών οικονομικών προβλημάτων του - μια παρατεταμένη μάχη μεταξύ Λευκών Καπέλων και ομοσπονδιών ενισχύεται συνεχώς τόσο στο Eagle Pass όσο και στο άλλες πολιορκημένες συνοριακές πόλεις και πόλεις κατά μήκος του Ρίο Γκράντε.

Την Παρασκευή οι Rangers του Στρατού εντόπισαν πράκτορες του FBI να περνούν ένα κοπάδι επίδοξων παράνομων μεταναστών μέσα από μια τρύπα φράχτη - την οποία είχαν δημιουργήσει οι ομοσπονδιακοί με κοπτήρες συρματων - δυτικά του Living Tree RV Park, μια κατασκήνωση στο Μάβερικ του Τέξας και σπίτι για κάποτε εργατικούς. Θεοφοβούμενοι Τεξανοί που πριν από χρόνια είχαν μετεγκατασταθεί εκεί με την ελπίδα να απολαύσουν μια ταπεινή ύπαρξη, μακριά από την αντίληψη της Μεγάλης Κυβέρνησης. Αλλά από τότε που ο Μπάιντεν έκλεψε τις προεδρικές εκλογές του 2020, η απομακρυσμένη κοινότητα των συνταξιούχων και των εποχικών κατασκηνωτών έχει πλημμυρίσει από εγκληματίες  στα σύνορα που κλέβουν ρούχα από υπαίθρια άπλωμα και οτιδήποτε μπορούν να κουβαλήσουν στα βρώμικα χέρια τους από στιγμιαία άδεια RV.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, παράνομοι διάρρηξαν έξι RV και έφυγαν με πάνω από 134.000 δολάρια σε ηλεκτρονικά είδη, μετρητά και κοσμήματα. Έκλεψαν επίσης τρία οχήματα και άρπαξαν το Samoyed μιας 76χρονης χήρας, το οποίο η ίδια και ο αείμνηστος σύζυγός της είχαν ξοδέψει χρόνια να μεγαλώνουν. Η μάστιγα των παράνομων, η διαρκής μάστιγα, ανάγκασε μια ντουζίνα κατοίκους να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους και να αναζητήσουν ασφάλεια αλλού, από φόβο μήπως δολοφονηθούν, ληστέψουν ή βιαστούν. Όταν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, παράνομοι καταληψίες ισχυρίστηκαν ότι τα RV ήταν δικά τους.

Σύμφωνα με μια αναφορά περιστατικού που εξετάστηκε , το FBI, φαινομενικά ενθαρρυνόμενο από τον διευθυντή Christopher Wray, βοήθησε τους παράνομους -όλοι ανύπαντρους άνδρες μεταξύ 25 και 45 ετών- στο Ρίο Γκράντε και τους έδωσε τσάντες γεμάτες με επώνυμα ρούχα και τρόφιμα. Καθώς κανένας από τους παράνομους δεν μιλούσε αγγλικά, οι ομοσπονδιακοί τους απευθύνθηκαν στα ισπανικά, καλωσορίζοντας τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενθαρρύνοντάς τους να διαμείνουν σε οποιοδήποτε σπίτι που δεν προστατεύεται από συναγερμούς διαρρήξεων ή γαβγίσματα σκύλων.

Οι Ρέιντζερς επενέβησαν αμέσως και, με τραβηγμένα όπλα, πλαισίωσαν τους ομοσπονδιακούς και τους παράνομους. Ένας Ranger που μιλούσε ισπανικά διέταξε τους παράνομους να περάσουν από το ποτάμι στο Μεξικό διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν τρομερές συνέπειες, ενώ οι ομοσπονδιακοί ισχυρίστηκαν ότι ακολουθούσαν τις νόμιμες εντολές που τους είχαν δώσει ο Joseph R. Biden και ο Alejandro Mayorkas.

Αν και οι περισσότεροι παράνομοι όρμησαν προς τον φράχτη, έξι άρχισαν να φωνάζουν, «Τζο Μπάιντεν dice que somos estadounidenses, así que vete a la mierda» ή «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν μας έδωσε την υπηκοότητα, να πατε να γ@μηθειτε» και μπηκαν περαιτέρω στο έδαφος των ΗΠΑ. .

Οι Ρέιντζερς τους πυροβόλησαν, διαψεύδοντας τις ελπίδες τους να γίνουν βάρος για τους φορολογούμενους των ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, το FBI είχε τραβήξει όπλα και πυροβόλησε κατά των Ρέιντζερς, χτυπώντας δύο προτού μια φάλαγγα από πυρά καραμπίνας M4 ρίξει τους ομοσπονδιακούς με σφαίρες. Κάποιοι πέθαναν στο πρώτο βόλι των πυροβολισμών. Δύο τραυματιστηκαν, βήχοντας αίμα , τα κουρασμένα ή τσαλακωμένα σώματά τους ικετεύαν για βοήθεια ή ορκίζονταν εκδίκηση. Ένας διαταραγμένος, ετοιμοθάνατος είπε σε έναν Ρέιντζερ ότι αυτός και τα παιδιά του, αν είχε, θα πέθαιναν επειδή πρόδωσαν τον Τζόζεφ Μπάιντεν. Ο Ranger απάντησε πιέζοντας την κάννη ενός Mossberg Model 590 στο μέτωπο και πιέζοντας τη σκανδάλη.

Καθώς η ομίχλη του πολέμου διαλύθηκε, οι Ρέιντζερς συνειδητοποίησαν ότι δύο από τους δικούς τους είχαν υποστεί απώλειες. Ο ένας είχε τραυματισμενο πόδι και εχανε αίμα μέσα από μια κομμένη μηριαία αρτηρία. Ο άλλος είχε μια σφαίρα στο κεφάλι του, αλλά ανέπνεε και μιλούσε και παρακαλούσε τους συμπολεμιστες του του να πουν στη γυναίκα και στα παιδιά του ότι αν πέθαινε στην πράξη, πέθαινε υπερασπιζόμενος το Σύνταγμα και δεν μετάνιωσε.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο στο Φορτ Μπλις, είπε η πηγή μας.

«Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις ότι ο εμφύλιος πόλεμος είναι εδώ;» είπε η πηγή μας. «Είναι εδώ, και συμβαίνει σήμερα σε άλλα μέρη, όπως το πάρκο RV. Καλοί άνθρωποι που αγωνίζονται για να προστατεύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες από το καθεστώς Μπάιντεν και τον καταραμένο στρατό των παρανόμων επίσης. Αυτό είναι που έχουμε να κάνουμε. Προσευχηθείτε για εμάς και τη χώρα να έχουμε μια χώρα όταν τελειώσει αυτός ο αγώνας».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις