Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ


 Ο Ομπάμα, ο Κλίντον και ο Μπους μιλούν για την ανακούφιση από τις καταστροφές στην Αϊτή, ακριβώς πριν τα κλέψουν όλα.

Μπους: "Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τους Αμερικανούς να βοηθήσουν τον λαό της Αϊτής είναι να στείλουν χρήματα. Αυτά τα χρήματα θα πάνε σε οργανισμούς σε αυτό το έδαφος που θα μπορούν να τα ξοδέψουν αποτελεσματικά."

"Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να στείλουν κουβέρτες ή νερό, απλώς στείλτε τα μετρητά σας. Ένα από τα πράγματα που θα κάνουμε ο Πρόεδρος και εγώ είναι να βεβαιωθούμε ότι τα χρήματά σας δαπανώνται με σύνεση."

Kαι μετά, τα έκλεψαν όλα.
Απατεώνες.

Πώς νιώθετε όταν το ακούτε αυτό στη σημερινή εποχή, ειδικά δεδομένων των όσων γνωρίζετε για τα εξαφανισμένα παιδιά της Αϊτής, τα χαμένα χρήματα, το Ίδρυμα Κλίντον και την πολύ στενή σχέση της Κλίντον με τον Τζέφρι Έπσταιν και την Γκισλέιν Μάξγουελ...?

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

Σχόλια

  1. ΌΠΩΣ ΌΤΑΝ
    ΚΆΠΟΙΟΙ ΜΠΑΤΙΡΙΩΤΕΣ
    ΖΗΤΟΎΝ ΣΥΝΕΧΏΣ
    ΧΡΉΜΑ
    ΓΙΑ ΔΉΘΕΝ
    ΑΓΏΝΕΣ...!
    ΑΛΛΆ! ΚΑΙ Προσωπικά
    ΔΕΔΟΜΈΝΑ ...


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΤΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA,ΠΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΡΗΜΑ+ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ "BARBECUE " ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΑΙΤΙΝΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ,ΝΥΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΎΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΘΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ MILABS DARPA ΓΙΑ ΤΑΧΕΊΑ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ.
    ΑΠ' ΌΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΤΑ ΈΓΧΡΩΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΌ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ KICK ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΌΛΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΊΤΗ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις