Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

 

Αν και συμμετέχουν

σε μια ντουζίνα περίπλοκες προσπάθειες από ακτή σε ακτή και στο εξωτερικό, τα Λευκα Καπελα έχουν διαθέσει πόρους και προσωπικό για να κυνηγήσουν, να συλλάβουν και να φυλακίσουν φιλελεύθερους δικαστές του Deep State για την ανατροπή του Συντάγματος, ένα έγγραφο που γράφτηκε με ανεξίτηλο μελάνι από τους Ιδρυτές. Στις 19 Μαρτίου, οι ανακριτές του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού Jag συνέλαβαν με κατηγορίες για προδοσία την δικαστή του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ Sharon Coleman της Βόρειας Περιφέρειας του Ιλινόις, μετά την de facto απόφασή της που επιτρέπει σε παράνομους μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων εγκληματιών, να κατέχουν πυροβόλα όπλα σε αμερικανικό έδαφος.

Το διάταγμα της Coleman έρχεται ως απάντηση στις κατηγορίες εναντίον του Heriberto Carbajal-Flores, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα όταν πιάστηκε με ένα πιστόλι στη γειτονιά Little Village του Σικάγο την 1η Ιουνίου 2020. Ο Carbajal-Flores είχε κατηγορηθεί σύμφωνα με τον Τίτλο 18 του  Ποινικου Κώδικα των ΗΠΑ, ο οποίος απαγορεύει στους παράνομους αλλοδαπούς να κατέχουν πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά.

Η Κόουλμαν, διορισμένη από τον Ομπάμα, χαρακτήρισε τον Τίτλο 18 έναν ξεπερασμένο νόμο που έκανε διακρίσεις σε βάρος «αμερικανών χωρίς έγγραφα», λέγοντας ότι δεν είδε καμία διαφορά μεταξύ των ατόμων που γεννήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, των πολιτογραφημένων πολιτών και των «νότιων γειτόνων» που διακινδύνευαν τη ζωή και τα μέλη τους για να διασχίσουν το Ρίο Γκράντε. για άσυλο και ευημερία που δεν είναι εφικτή στο Μεξικό αλλά είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Αν ένα άτομο που γεννήθηκε στο Σικάγο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο, τότε μπορεί να έχει και ο κύριος Carbajal-Flores», είπε η Coleman, ξεχνώντας προφανώς ότι το Ιλινόις έχει έναν από τους ισχυρότερους νόμους περί όπλων στη χώρα και απορρίπτει αυθαίρετα το 30% των αιτήσεων για κρυφή μεταφορά κάθε χρόνο.

«Το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι το ποινικό μητρώο του Carbajal-Flores, το οποίο δεν περιέχει ακατάλληλη χρήση όπλου, καθώς και οι μη βίαιες συνθήκες της σύλληψής του δεν υποστηρίζουν τη διαπίστωση ότι θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια, ώστε να μην είναι αξιόπιστος να χρησιμοποιήσει ένα όπλο με υπευθυνότητα και θα πρέπει να του στερηθεί το δικαίωμα της Δεύτερης Τροποποίησης να φέρει όπλα για αυτοάμυνα», έγραψε η Κόλμαν σε μια περίληψη 8 σελίδων.

Η JAG διαφώνησε έντονα με την απόφασή της.

«Ένας άλλος φιλελεύθερος δικαστής που ερμηνευει συμφεροντολογικα το νόμο για να ταιριάζει στο πρόγραμμα του Deep State δεν εξέπληξε τον ναύαρχο Κράνταλ. Το έχει δει ξανά, ξανά και ξανά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε αυτά τα Deep Staters να δείξουν τα αληθινά τους χρώματα για να προχωρήσουμε πάνω τους και ο ναύαρχος είπε ότι η δικαστής Coleman διέπραξε προδοσία», είπε μια πηγή της JAG.

Οι ερευνητές της JAG, είπε, έφτασαν στην κατοικία της Κόλμαν την Τρίτη το πρωί και τη συνέλαβαν καθώς έτρεχε από την μπροστινή πόρτα στο αυτοκίνητό της στο δρόμο. Της έδειξαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης και της είπαν ότι είχε δύο επιλογές: να παραδοθεί ειρηνικά ή να αντισταθεί και να συλληφθει με βια.

«Και δεν θα μας πείραζε πολύ αν αντισταθείς στη σύλληψη», φέρεται να της είπε ένας ανακριτής.

Η Κόλμαν έβγαλε από το πορτοφόλι της ένα κουτάκι με σπρέι πιπεριού, αλλά ένας ερευνητής άρπαξε τον καρπό της, στρίβοντάς τον σε μια αστραπιαία κίνηση που την έκανε να πέσει στο πεζοδρόμιο με κλάματα.

«Ο Μπαράκ Ομπάμα με διόρισε. Τι σου δίνει την εξουσία;» είπε.

«Τα εγκλήματά σου κατά της Αμερικής», απάντησε ένας ανακριτής.

Τοποθέτησαν χειροπέδες στην Κόλμαν και τη συνόδευσαν στο όχημά τους.

«Θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το κάνουν όλοι», είπε η πηγή μας. «Αλλά θα πρέπει να απαντήσει για αυτό που έκανε. Ο καθαρισμός του καταραμένου βάλτου είναι ένα επαχθές έργο, αλλά προχωράμε μπροστά και δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε αυτούς τους μικρούς δικαστές διαφορετικά από τον Merrick Garland, του οποίου η δίκη είναι την Παρασκευή», είπε η πηγή μας κλείνοντας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις