Oprah Winfrey στο GITMO

 

Κατηγορούμενη για προδοσία,

συμπαράσταση σε μαζικές δολοφονίες, συνωμοσία για να επηρεάσει ένα εκλογικό αποτέλεσμα, βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό και άλλα υψηλά εγκλήματα και αδικήματα, η παρουσιάστρια του talk show Oprah Winfrey είναι τρόφιμος στο Γκουαντάναμο από τις αρχές Δεκεμβρίου, είπε μια πηγή στο GITMO. 


Σύμφωνα με ένα έγγραφο σύλληψης που εξετάστηκε από την ιστοσελιδα, οι Η.Π.Α. Έρευνες του Navy JAG στις 3 Δεκεμβρίου συνέλαβαν το παχύσαρκο πλάσμα ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για να επισκεφτεί μια φίλη, τηλεοπτική προσωπικότητα Gayle King, δημοσιογράφο του CBS News. Οι ερευνητές συνέλαβαν μια λιμουζίνα που κρατούσε τη Winfrey και τον σοφέρ της κοντά στο The Getty, ένα αμερικανικό και ευρωπαϊκό μουσείο τέχνης στα ανοικτά του Interstate 405 στο βορειοδυτικό LA, και τους απομάκρυναν βίαια από το όχημα.

Ο σοφέρ είχε κλειδώσει τις πόρτες και σφράγισε τα παράθυρα. Η Γουίνφρεϊ ήταν στο κινητό της και ούρλιαζε μανιωδώς στο μικρόφωνο: «Βοήθησέ με! Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Είπες ότι αυτό δεν θα συμβεί». Με ρόπαλα οι ερευνητές έσπασαν τα τζάμια, στη συνέχεια ξεκλείδωσαν τις πόρτες και έσυραν την παχουλή γυναίκα και τον οδηγό της από τη λιμουζίνα. Όταν ο σοφέρ έπιασε το μπουφάν του για αυτό που οι ερευνητές υπέθεσαν ότι ήταν ένα όπλο, ένας ερευνητής εριξε με το όπλο του δύο φορές, χτυπώντας τον σοφέρ στο λαιμό και το κεφάλι και σκοτώνοντάς τον. Η Γουίνφρεϊ βρισκόταν στο έδαφος και φώναζε , «Είμαι η Όπρα Γουίνφρεϊ! Είμαι η Όπρα Γουίνφρεϊ», καθώς οι ερευνητές έδεσαν με tie-wraps τους πρησμένους καρπούς της. Την έβαλαν μαζί με το πτώμα στη λιμουζίνα, την οποία οι ερευνητές άρπαξαν για να πετάξουν το σώμα του σοφέρ και να φέρουν τη Γουίνφρεϊ σε μια μονάδα κράτησης της JAG.

Αποδείχθηκε ότι ο σοφέρ δεν έψαχνε για ένα όπλο, αλλά για «προεδρικά έγγραφα ασυλίας», ουσιαστικά ένα δελτίο που υποτίθεται ότι υπογράφηκε από τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, το οποίο παραχωρούσε στην Γουίνφρι ευρεία ασυλία κατά της σύλληψης και της δίωξης.

Όταν οι ερευνητές έλεγξαν το ιστορικό εξερχόμενων κλήσεων στο ακόμα ξεκλείδωτο τηλέφωνο της Γουίνφρεϊ, συνειδητοποίησαν ότι το άτομο στο οποίο ούρλιαζε ήταν ο ίδιος ο Άρχοντας του Σκότους, ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Η Winfrey οδηγήθηκε στο GITMO λίγο μετά και θα αντιμετωπίσει ένα στρατοδικείο.

Η πηγή μας είπε ότι οι κατηγορίες εναντίον της Γουίνφρεϊ είναι τεράστιες και τεκμηριώνονται από αδιάσειστα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο. Για παράδειγμα, η JAG λέει ότι η Γουίνφρεϊ γνώριζε εκ των προτέρων την καταιγίδα που κατέστρεψε μέρη του Μάουι τον Οκτώβριο. Μια εβδομάδα πριν από την πυρκαγιά, η Γουίνφρεϊ προσέλαβε εργολάβους για να επικαλύψουν ολόκληρο το κτήμα της Μάουι με πυρίμαχη ρητίνη. Το δικό της ήταν ένα από τα λίγα πολυτελή κτήματα που επιβίωσαν μαγικά από την κόλαση. Η Γουίνφρεϊ ήταν μέρος μιας κακής ομάδας που σχεδίαζε να ισοπεδώσει τον Μάουι και να ξαναχτίσει μια «έξυπνη πόλη 15 λεπτών» πάνω στις στάχτες.

"Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά εγκλήματα", είπε η πηγή μας. «Την έχουμε ετοιμη και όλα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο της».

Η πηγή μας είπε ότι το άτομο που απεικονίζει δημόσια τώρα τη Γουίνφρεϊ είναι μια κακότεχνη σωσιας.

«Λίγο μετά τη σύλληψη, μια αλλη Winfrey έκανε δημόσιες εμφανίσεις. Μόνο που αυτη η Winfrey ήταν κατά κάποιο τρόπο 200 λίβρες ελαφρύτερη. Αυτές οι χοντρές διασημότητες φαίνεται να λατρεύουν το Ozempic, αλλά ακόμη και αυτό δεν πρόκειται να απαλλαγεί από 200 κιλά φλάμπ σε τρεις ημέρες. Η Oprah, η πραγματική Oprah, πιθανότατα θα κρεμαστεί για αυτό που έχει κάνει», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ .
    ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ 2020.
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΑΙΜΟΠΟΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟ ΔΙΑΚΙΝΗΤΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις