Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult: 7 παιδιά υποβλήθηκαν σε γονιδιακή θεραπεία MRNA : 4 παρουσίασαν λέμφωμα (καρκίνο των λεμφαδένων) και 1 πέθανε!

 


Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult, ιδρυτής

και πρώην διευθυντής του IHU Méditerranée ήταν καλεσμένος της Sophie Hébrard στην εκπομπή “Marseille Politiques” στο BFM Marseille Provence κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που ηχογραφήθηκε στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας και μεταδόθηκε αυτήν την Πέμπτη στις 6:30 μ.μ. Επανέρχεται και επιμένει στη θέση του ότι τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Επειδή ήταν επιτετραμμένος της Σενεγάλης να χειριστεί την πανδημία κόβιντ αναφέρει ένα κλινικό παράδειγμα ότι σε φάκελο που κατατέθηκε σε δικαστήριο στη Σενεγάλη αναφέρεται ότι 7 παιδιά υποβλήθηκαν δοκιμαστικά σε μια γονιδιακή θεραπεία: 4 παρουσίασαν λέμφωμα (καρκίνο των λεμφαδένων) και 1 πέθανε!

Σημειωτέον ότι ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας που διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έχει αποφανθεί: δεν είναι εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες. Τροποποιούν τα κύτταρά μας.

Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Νέα συνέντευξη του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: δεν είναι εμβόλιο είναι μια θεραπευτική πειραματική ουσία που τροποποιεί τα κύτταρα!


 

 O καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ζητάει την απαγόρευση των εμβολίων Pfizer και Moderna για τις επιβλαβείς τους συνέπειες καρκίνους, εγκεφαλοπάθειες κ.α ! ! Ήταν άχρηστα: καραντίνα, μάσκα, εμβόλιο….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις