Λευκά καπέλα στον Τραμπ: Όχι στον Ραμασβάμι

 

Αφού παραδέχτηκε

την ήττα ως υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές, ο επιχειρηματίας Vivek Ramaswamy εμφανίστηκε στο πλευρό του προέδρου Τραμπ το βράδυ της Τρίτης σε συγκέντρωση στο Νιου Χάμσαϊρ, που διεξάγει τις πολυαναμενόμενες προκριματικές του εκλογές στις 23 Ιανουαρίου. Η παρουσία του Ramaswamy προκάλεσε σοκ στον στρατηγό Eric M. Smith, ο οποίος είχε προειδοποιήσει τον Trump να αποφύγει την ανάμειξη με έναν "φάρσα επιχειρηματία" του οποίου οι δεσμοί με βιοϊατρικές και χρηματοοικονομικές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer και Goldman Sachs, θα έπρεπε να ερμηνεύονται ως ανυψωμένες κόκκινες σημαίες.

Σε αντίθεση με τους άλλους αντιπάλους του Τραμπ—Ντε Σάντις και Χέιλι—ο Ραμασγουάμι απέφυγε να χτυπήσει τον Τραμπ με απαξιωτική ρητορική, υποτιμητικές διαφημίσεις και συκοφαντικά ψέματα στην προσπάθειά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Αντίθετα, ο Ραμασβάμι, ακόμη και στον πυρετό του πολιτικού πολέμου, επαίνεσε τα αμέτρητα επιτεύγματα του Τραμπ και υποστήριξε τον Τραμπ ως τον μεγαλύτερο πρόεδρο στην αμερικανική ιστορία.

Ωστόσο,τα Λευκα Καπελα θεωρούν τους θαυμασμούς και τις κοινοτοπίες του Ramaswamy ως προσεκτικά δημιουργημένα ψέματα για να ευχαριστεί τον εαυτό του στον Τραμπ, για να υπονοηθεί στον στενό κύκλο του Τραμπ - για να επιτύχει έναν στόχο: να γλιστρήσει προς την αντιπροεδρία και τελικά την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Κάτω από τον μανδυα της ευγένειας του Ramaswamy βρίσκεται ένα διπλό εργοστάσιο Deep State, είπε  μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού.

«Ο Τραμπ είπε τις προάλλες αυτό που ξέραμε από παλιά: ο Ραμασβάμι δεν είναι MAGA. Έχουμε δεσμευτεί να μην ανακατευτούμε σε πολιτικές αποφάσεις, αλλά έχουμε ακόμα την ευθύνη να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με τον Πρόεδρο Τραμπ. Τον αγαπάμε, αλλά δεν είναι μυστικό ότι έκανε λάθη με ανθρώπους που διόρισε μεταξύ 2016 και 2020, τους ανθρώπους που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του. Αυτός ο τύπος Ramaswamy μοιάζει πολύ με ερπετό. Είναι σαν τον Ομπάμα – κανείς δεν τον άκουσε ποτέ πριν πει ότι ήθελε να γίνει πρόεδρος», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, μίλησε με τον Πρόεδρο Τραμπ αμέσως μετά τη συγκέντρωση της Τρίτης. Ο στρατηγός μοιράστηκε με σεβασμό τις απόψεις του για τον Ramaswamy με τον πρόεδρο, λέγοντας ότι το να στέκεσαι δίπλα στον Ramaswamy ισοδυναμούσε με έγκριση. Δεδομένου ότι η κλήση δεν ήταν ανετη  ο στρατηγός επέλεξε να μην μοιραστεί τις δηλώσεις του Τραμπ με το επιτελείο του, η πηγή μας δεν μπορούσε να σχολιάσει την απάντηση του Τραμπ στις ανησυχίες του στρατηγού.

«Ο Σμιθ ξεκαθάρισε ένα πράγμα. Είπε στον πρόεδρο ότι αν του συνέβαινε ποτέ κάτι, και ο Ramaswamy ήταν αντιπρόεδρος, ότι ο συνασπισμός Λευκα Καπελα δεν θα υπάκουε στον Ramaswamy. Είπε ότι εάν ο Πρόεδρος Τραμπ είχε πρόβλημα με αυτό, θα μπορούσε ν απαλλαξει τον στρατηγό ως διοικητή των Λευκών Καπέλων και να διορίσει κάποιον άλλο», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ε ,ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAGA ,
    ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ,ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ !
    ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.
    ΧΑΧΑΧΑ !
    Ή ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ,ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.
    ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ .
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις