Τα Λευκα Καπελα επιβεβαιώνουν ότι ο Lloyd Austin σκοτώθηκε στην Ουκρανία...!!!

 

Τα Λευκα Καπελα επιβεβαίωσαν

ότι ο εγκληματίας υπουργός Άμυνας Lloyd Austin σκοτώθηκε στην Ουκρανία στις 3 Ιανουαρίου από επίθεση ρωσικού πυραύλου κρουζ που εξολοθρευσε ένα διοικητήριο όπου ο Όστιν και ένας υψηλόβαθμος ουκρανός στρατιωτικός διοικητής, ο υποστράτηγος Valerii Zaluzhnyi, δολοπλοκούσαν. για την ανατροπή του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Όπως αναφέρθηκε στις 7 Ιανουαρίου, ο ρωσικός πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ είπε ότι οι ισχυρισμοί του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν ότι ο Όστιν νοσηλεύτηκε κρυφά για μια εβδομάδα ήταν παραπληροφόρηση επειδή οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες τον τοποθέτησαν στο Κίεβο τη στιγμή της υποτιθέμενης νοσηλείας του. Είπε ότι 20 υπερηχητικοί πύραυλοι κρουζ κατέστρεψαν έναν λαβύρινθο από υπόγειους θαλάμους στους οποίους ο Όστιν και ο Ζαλούζνι σχεδίαζαν τον θάνατο του Πούτιν.

Αν και τα Λευκα Καπελα δεν απέρριψαν τον ισχυρισμό ως προπαγάνδα, ήθελαν φυσικά στοιχεία του θανάτου του Austin. Έλαβαν αυτά τα στοιχεία, είπε η πηγή μας, στις 14 Ιανουαρίου.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου έστειλε στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ ένα ψηφιακό αντίγραφο των δακτυλικών αποτυπωμάτων του Όστιν, που είχε αφαιρεθεί από εξοπλισμό που είχε αγγίξει στο καταφύγιο του Κιέβου. Οι εκτυπώσεις ήταν μια αντιστοιχία 14 πόντων, πιο σημαντική από την αντιστοίχιση 10–12 πόντων που χρησιμοποιούν τα δικαστήρια για να αποδείξουν την ταυτότητα ενός ατόμου. Ο Σόιγκου έστειλε επίσης φωτογραφίες παρακολούθησης του Όστιν και του Ζαλούζνι που παρέμειναν έξω από το καταφύγιο μια μέρα πριν. Η πηγή μας είπε ότι οι ειδικοί της Διοίκησης Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών επικύρωσαν την ταυτότητα των εκτυπώσεων και των εικόνων.

Όπως αναφέρθηκε τον Αύγουστο, το γραφείο του στρατηγού Σμιθ και ο Σόιγκου είχαν μια συγκρατημένη συμμαχία στην αμοιβαία προσπάθειά τους να απαλλάξουν την Ουκρανία από τα εργαστήρια Adrenochrome και τους εμπόρους παιδιών και μάλιστα σχημάτισαν μια κοινή ομάδα Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ/Σπέτζνας για την εξάλειψη του Βαθεως Κρατους στην πληγείσα χώρα και χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους πόρους για τη διάσωση των απαχθέντων παιδιών από παιδεραστές. Η πηγή μας είπε ότι οι επιτυχίες της ομάδας έχουν δημιουργήσει έναν αγωγό συνομιλίας μεταξύ του στρατηγού Smith και του Ρώσου ομολόγου του.

Όταν άκουσε τις ιστορίες του Ώστιν, το γραφείο του στρατηγού Σμιθ επικοινώνησε με τον Σόιγκου και ζήτησε αποδείξεις.

Ο Ζαχάρωφ θα έλεγε αργότερα ότι παρόλο που ο ουκρανικός στρατός απέκλεισε και εξασφάλισε τη ζώνη της έκρηξης, ο ρωσικός στρατός χτύπησε τους πολιορκημένους Ουκρανούς «αντάρτες», οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν στα 40 και στα 50 τους, καθώς ο πόλεμος είχε επιβαρύνει την Ουκρανία. χωρις νεότερους πολεμιστές. Είπε ότι ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε περίπου 70 Ουκρανούς υπερασπιστές για πρόσβαση στα ερείπια.

«Πέρασαν από όλα, όπως λες στην Αμερική, με μια χτένα με λεπτά δόντια. Το μέρος είχε σβήσει, αλλά βρήκαν αποτυπώματα και μερικά πτώματα καμένα μέχρι το κόκκαλο. Ο υπουργός Σόιγκου είπε ναι, τα στέλνουμε στους φίλους μας στην Αμερική», είπε ο Ζαχάροφ.

Η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που πέθανε και αφαιρέσαμε το όνομά του από τη λίστα μας».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. GOOD JOB ! VERY ,VERY GOOD JOB !
    N NA AFAIREUH APO TIS LISTES !
    XAXAXAXAXAXA!
    THE NEXT ONE PLEASE ! .
    XAXAXAXAXAXA ! ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις