Ο Τραμπ κατατροπώνει τους αντιπάλους στην Αϊόβα, παρά τη διαδεδομένη εξαπάτησή τους

 

Δεν μπορεί να σταματήσει.

Δεν θα εγκλωβιστεί. Κατακτά όλους τους αμφισβητίες.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έδωσε χθες το βράδυ ένα ισχυρό χτύπημα στα Καυκάσια της Αϊόβα, χτυπώντας τρεις αντιπάλους και αναγκάζοντας ένα εργοστάσιο του Deep State, τον Βιβέκ Ραμασβάμι, να εγκαταλείψει τις προεδρικές του φιλοδοξίες.

Σε μια γρήγορη νίκη που χρειάστηκε μόλις 31 λεπτά για να ανακηρυχθεί, ο Πρόεδρος Donald J. Trump, ο νόμιμος αρχηγός, κέρδισε το Hawkeye State με 51% των ψήφων, εντυπωσιάζοντας φιλελεύθερους και συντηρητικούς εξίσου, και υποχρεώνοντας την αποδοχή από το MSM (Άξιος ) ότι οι φωνές MAGA δεν θα σβήσουν, δεν θα φιμωθούν, όχι σε ένα πολιτικό κλίμα όπου φιλάργυροι, διεφθαρμένοι πολιτικοί πλουτίζουν εγκληματικά εις βάρος των ψηφοφόρων τους.

Η ηχηρή νίκη του Τραμπ ήρθε ακόμη και όταν οι αμφισβητίες του προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον δρόμο τους για τη νίκη.

Όπως αναφέρθηκε χθες, τα Λευκα Καπελα στο Des Moines συνέλαβαν έναν υπάλληλο της Nikki Haley που προσπάθησε να αγοράσει ψήφους με προπληρωμένες δωροκάρτες VISA. Όταν οι ερευνητές του CID έψαξαν αργότερα το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, βρήκαν 500 επιπλέον κάρτες, αξίας 1.000 δολαρίων η καθεμία. Η υπάλληλος που είναι γνωστή μόνο ως "Joan" διατήρησε την αθωότητά της, λέγοντας ότι τις αγόρασε με τις δικές της οικονομίες και έδωσε τις κάρτες σε τυχαίους κατοίκους της Αϊόβα, επειδή είχε στόχο να σκορπίσει "αγάπη και φως" σε εργατικούς ανθρώπους που πολιορκούνταν από τις κακές καιρικές συνθήκες, όχι για να επηρεάσει τους κοινοβουλευτική επιτροπή του κράτους. Ουσιαστικά μια πολιτική ασκούμενη, η Joan κέρδιζε μόλις πάνω από τον κατώτατο μισθό και εργάστηκε ως barista πριν συμμετάσχει στην εκστρατεία Haley τον Σεπτέμβριο. Ο μέσος όρος των επιταγών και των αποταμιεύσεών της τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν περίπου $600. Αν και δεν έχει ακόμη εμπλέξει τη Haley στην καμπάνια της "love and light", τα Λευκά Καπέλα είναι βέβαιοι ότι θα την σπάσουν.

Αλλού στην Αϊόβα, ο συνασπισμός  Λευκα Καπελα αποκάλυψε 27 περιστατικά εκλογικής νοθείας και έκανε εννέα προσαγωγές σε μέρη που κυμαίνονται από το πυκνοκατοικημένο Des Moines έως το γοητευτικό χωριό St. Donatus του Λουξεμβούργου, πληθυσμού 135 κατοικων. Οι πηγές δεν έχουν περιγράψει τη φύση της νοθείας. γιατί κάτι τέτοιο θα έδινε στους εχθρούς του Τραμπ την ευκαιρία να προσαρμόσουν τις ανήθικες και παράνομες τακτικές τους.

Τα Λευκα Καπελα που φύλαξαν την ψηφοφορία στην Αϊόβα θα μετακομίσουν τώρα στο Νιου Χάμσαϊρ, το οποίο διεξάγει τις προκριματικές του εκλογές στις 23 Ιανουαρίου.

Ως ένα νεύμα στα Λευκά Καπέλα που φρουρούν το έθνος και καταρρίπτουν το Deep State, ο Πρόεδρος Τραμπ φόρεσε ένα "Λευκο Καπελο" Captain Caucus της Αϊόβα ενώ παρέδιδε νόστιμες πίτσες στους πυροσβέστες στο Waukee της Αϊόβα, το απόγευμα της Κυριακής.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις