ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ NIKKY HALEY ΣΤΗΝ ΑΙΟΒΑ

 

Πράκτορες της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών

του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (CID) συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής ένα μέλος του προεκλογικού επιτελείου της Nikki Haley επειδή πρόσφερε στους ψηφοφόρους προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες 1.000 δολαρίων με αντάλλαγμα να ψηφίσει για το αφεντικό της, είπε μια πηγή στα κεντρικά γραφεία του CID .

Όπως αναφέρθηκε χθες, τα Λευκα Καπελα έστειλαν απροσδιόριστο αριθμό μυστικών ερευνητών στην Αϊόβα, για να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες της κοινοβουλευτικής ομάδας για ενδείξεις εκλογικής νοθείας. Απόψε, οι κάτοικοι της Αϊόβα σε όλη την πολιτεία, που περιλαμβάνει 1.697 περιφέρειες σε 99 κομητείες, θα συγκεντρωθούν μαζικά σε σχολεία και κοινοτικά κέντρα για να συμμετάσχουν στην πρώτη τους κοινοβουλευτική ομάδα, διεξάγοντας μυστικές ψηφοφορίες για τους υποψήφιους που θα επιλέξουν σε αυτό που θα έπρεπε να είναι δίκαιο. -και-πλατεία εκλογή. Αν η εμπειρία έχει διδάξει στα Λευκα Καπελα ένα πράγμα, όμως, είναι ότι το πλήθος κατά του Τραμπ, Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί, θα χρησιμοποιήσει κάθε βρώμικο κόλπο για να τον εμποδίσει να επιστρέψει επίσημα στη σωστή του θέση στο Οβάλ Γραφείο.

Περίπου στις 8:00 μ.μ. χθες, ένας μυστικός πράκτορας της CID συναναστρεφόταν με ντόπιους σε ένα μπαρ του Des Moines όταν μια ελκυστική γυναίκα γύρω στα 20 πλησίασε το τραπέζι τους και παρουσιάστηκε ως εθελοντρια για την εκστρατεία της Nikki Haley. Μίλησε εν συντομία ότι δεν της αρέσει ο καιρός πριν ρωτήσει την ομάδα αν υποστήριζαν τη Haley, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Nimarata Randhawa. Η γυναίκα παρουσιάστηκε ως «Τζόαν» και χαμογέλασε και έκανε κουβέντα και τελικά ρώτησε την ομάδα αν μπορούσε να αφήσει φυλλάδια στο τραπέζι που υπογράμμιζαν τις «θεαματικές» υποσχέσεις της εκστρατείας της Χέιλι να ευημερήσουν τους κατοίκους της Αϊόβα. Τοποθέτησε πέντε μπροσούρες στο τραπέζι του μπαρ, χαμογέλασε και εκατσε σε ένα διαφορετικό τραπέζι.

Ο πράκτορας της CID άνοιξε το φυλλάδιο και μέσα ήταν μια προπληρωμένη δωροκάρτα VISA. Ρώτησε τους άλλους στο τραπέζι αν τα φυλλαδια τους περιείχαν επίσης ένα απροσδόκητο δώρο, κάτι που έκαναν. Τηλεφώνησε στον αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας και ανακάλυψε ότι ήταν μια έγκυρη δωροκάρτα με υπόλοιπο 1000 $. Αφού δικαιολογήθηκε ευγενικά, ο πράκτορας της CID τηλεφώνησε σε έναν δεύτερο πράκτορα που βρισκόταν ένα μίλι μακριά και συνομιλούσε με πιθανούς ψηφοφόρους σε μια άλλη τρύπα. Ο δεύτερος πράκτορας μπήκε στον πρώτο και μαζί παρακολουθούσαν την «Joan» καθώς μοίραζε επιπλέον 40 ή 50 μπροσούρες στο μπαρ.

Στη συνέχεια, παρακολουθησαν διακριτικά την «Τζόαν» από το μπαρ σε ένα μοτέλ στην απέναντι πλευρά της πόλης,  την σταματησαν καθώς έβγαινε από το όχημά της και άρχισε να τρέχει προς την είσοδο. Οι ανακριτές ενημέρωσαν την «Τζόαν» ότι κρατούνταν για «υποψία εκλογικής νοθείας», της έβαλαν χειροπέδες και την οδήγησαν σε ένα καταφύγιο CID, ένα από τα πολλά που τα Λευκά Καπέλα έχουν στήσει σε όλη την πολιτεία.

Η «Joan», αποδεικνύεται, δεν ήταν καθόλου «Joan». Η πηγή μας δεν μοιράστηκε την πραγματική της ταυτότητα, αλλά είπε ότι ήταν στελεχος χαμηλού επιπέδου που εντάχθηκε στην εκστρατεία της Haley τον Σεπτέμβριο. «Η Τζόαν», είπε η πηγή μας, επέμεινε ότι η διανομή μετρητών ήταν δική της ιδέα και ότι η Νίκι Χέιλι δεν γνώριζε τις ενέργειές της και αρνήθηκε τα συμπεράσματα ότι δωροδοκούσε τους κατοίκους της Αϊόβα για να ψηφίσουν τη Χέιλι. Φέρεται ότι ήταν ευδιάθετη, η «Joan» ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τις δωροκάρτες με τις προσωπικές της οικονομίες και απλώς «διέδιδε αγάπη και φως» στους κατοίκους της Αϊόβα.

Η πηγή μας είπε ότι η "Joan" θα παραμείνει υπό κράτηση όσο τα Λευκα Καπελα θα συνεχίσουν την έρευνα.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ..........!!!!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις