ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΟΒΑ

 

Καθώς οι κάτοικοι της Αϊόβα

προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια άνευ προηγουμένου παγωμένη έκρηξη που θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στον πολυαναμενόμενο Καύκασο της Δευτέρας, άγνωστος αριθμός μυστικών Λευκών Καπέλων, επίσης, θα φορέσουν αρκτικό εξοπλισμό και θα έχουν τα μάτια τους ανοιχτα για δείκτες απάτης και άλλων άθλιων δραστηριοτήτων, ειπαν πηγές απο το Το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith

Η Αϊόβα είναι η πρώτη πολιτεία στη Δημοκρατία που διεξάγει προκριματικές εκλογές σε κάθε εκλογικό κύκλο και ό,τι συμβαίνει στην Αϊόβα σπάνια μένει στην Αϊόβα. Οι δημοσκόποι βλέπουν το Hawkeye State ως βαρόμετρο για την υπόλοιπη χώρα. Συνήθως, ένας υποψήφιος που έχει καλές επιδόσεις στην Αϊόβα θα ξεπεράσει τους αντιπάλους από ακτή σε ακτή σε πολλές πολιτείες. Όπως έχουν τα πράγματα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Πρόεδρο Donald J. Trump, τον νόμιμο αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, με προβάδισμα (48%) έναντι του πλησιέστερου αντιπάλου του, Nikki Haley, πραγματικό όνομα Nimarata Randhawa (16%), που ελπίζει πως οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του Τραμπ προτιμούν να μείνουν σπίτι παρά να βγουν στο κρύο για να ψηφίσουν.

«Οι ψηφοφόροι Τραμπ δεν είναι σε φόρμα και το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν είναι να βγουν έξω από το πρωί της Δευτέρας. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι νοθεύσα την ψηφοφορία είναι ψεύτικος. Δεν απατώ γιατί δεν έχω λόγο να απατήσω. Αυτή η τρελή Λόρα Λούμερ έγραψε στο Twitter ότι ελέγχω τον καιρό. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι τόσο τρελό; Δεν φταίω εγώ ότι οι υποστηρικτές του Τραμπ είναι πολύ τεμπέληδες για να ψηφίσουν», φέρεται να είπε η Χέιλι σε έναν οικονομικό ευεργέτη της BlackRock Investments, σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση μιας τηλεφωνικής κλήσης που υποκλαπούν οι Η.Π.Α. Διοίκηση Cyber ​​Στρατού.

Αν και η πολιτική υπονόμευση και η κραυγαλέα εκλογική κλοπή επικρατούν μεταξύ των Δημοκρατικών, ένας αυξανόμενος αριθμός ψεύτικων Ρεπουμπλικανών, RINO και αδύναμων συντηρητικών έχει περάσει το κατώφλι που τους κάνει να μην ξεχωρίζουν από τους Δημοκρατικούς που συχνά επικρίνουν. Η κλοπή ψηφοδελτίων, είπε η πηγή μας, είναι μεταδοτική και ξεπερνά τις κομματικές γραμμές.

Αν και τα Λευκα Καπελα δεν έχουν συγκεκριμένες, αξιόπιστες συμβουλές που να αποδεικνύουν ότι η Haley —ή ο DeSantis, για εκείνο το θέμα— θα προσπαθήσει να υπονομεύσει τις αυριανές προκριματικές εκλογές, δεν αφήνουν τη μοίρα στην τύχη. Η πηγή μας είπε ότι μετά τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020, τα Λευκα Καπελα στρατολόγησαν ειδικευμένους ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πολιτών και πρώην στρατιωτικών, στους οποίους δίδαξαν να εντοπίζουν διακριτικά σημάδια κλοπής ψηφοδελτίων από την οπτική γωνία τους. Με χειμωνιάτικα ρούχα - πάρκα, κασκόλ, γάντια και καπέλα - οι ερευνητές θα συνδυάζονται άψογα με τα πλήθη και θα παρακολουθούν τις συναντήσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Η πηγή μας δεν αποκάλυψε ποιες πόλεις θα επισκεφθούν οι ερευνητές, αλλά οι Des Moines, οι Cedar Rapids και το Davenport —οι πιο πολυπληθείς πόλεις της πολιτείας— είναι πιθανοί στόχοι.

«Δεν μπορώ να πω πόσες μπότες θα είναι στο έδαφος ή πού θα είναι. Θα έχουμε αρκετά μάτια και αυτιά στο έδαφος για να ξεριζώσουμε γρήγορα τις προεκλογικές αηδίες. Και έχουμε επιπλέον πόρους», είπε η πηγή μας.

Αυτοί οι πόροι περιλαμβάνουν τα Λευκα Καπελα στις Η.Π.Α. Στρατιωτική Διοίκηση Κυβερνοχώρου, Φορτ Γκόρντον και Διοίκηση Κυβερνοχώρου Δυνάμεων Πεζοναυτών, η οποία θα είναι πλήρως στελεχωμένη και έτοιμη να υποκλέψει πληροφορίες σημάτων από και προς το αρχηγείο εκστρατείας της Χάλεϊ στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.

Ερωτηθείσα πώς θα απαντούσαν τα Λευκα Καπελα σε μια νίκη της Haley στην Αϊόβα, η πηγή μας είπε: «Το άτομο που αποκαλείτε Nikki Haley, ονομάζουμε Nimarata Randhawa, την πραγματική της ταυτότητα, και δεν είναι καν σαφές εάν έχει τα προσόντα για να είναι υποψήφια. Ο μόνος τρόπος να κερδίσει είναι η απατη. Και αν κανει απατη, θα συλληφθεί».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις