Η JAG ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΙΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΑΤΑΝΙΚΑ" ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΑΝΑ

 

Οι ερευνητές της JAG του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τον αναπληρωτή διευθυντή του NIH Alfred C. Johnson το βράδυ του Σαββάτου, ισχυριζόμενος ότι είχε συνάψει σύμβαση με τη FEMA για να προμηθευτεί «ανθρώπινα αντικείμενα έρευνας» για τις εγκαταστάσεις BSL-4 του NIH στο Hamilton της Μοντάνα, είπαν πηγές της JAG.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, τα Λευκα Καπελα έκαναν έφοδο στο λάκκο της απελπισίας αφού έλαβαν πλάνα που έδειχνε υπαλλήλους του NIH να ξεφορτώνουν ένα λεωφορείο με άστεγους στην είσοδο του BSL-4. Πεζοναύτες και ειδικοί χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών και πυρηνικών (CBRN) από την 54η Χημική Ταξιαρχία του Στρατού ασφάλισαν το κτίριο και σκότωσαν όλους τους υπαλλήλους εκτός από έναν, τον οποίο αιχμαλώτισαν. Παραδέχτηκε ότι τα άτομα ήταν άστεγα και είχαν πεθάνει με φρικτό θάνατο, αφού είχαν εκτεθεί σκόπιμα σε αεροζόλ αιμορραγικό πυρετό και ευλογιά. Το NIH, είπε, θ αποτεφρωνε τα πτώματα.

Εξίσου ανησυχητικός, ομολόγησε ότι η FEMA είχε αφαιρέσει τους άστεγους από τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο ενόψει της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου Xi Jinping, παρασύροντάς τους με υποσχέσεις για χρήματα, κατάλυμα, φαγητό, αλκοόλ και ναρκωτικά - κενές υποσχέσεις. Αντίθετα, η FEMA τους τάισε ηρεμιστικά που τους «ζομποποίησαν» για την πτήση τους από το Κάλι στη Μοντάνα και τη διαδρομή με το λεωφορείο στο «Καμπ Θάνατος». Επιπλέον, ο κρατούμενος είπε ότι το NIH πειραματιζόταν σε άστεγους εδώ και χρόνια και ότι ο αναπληρωτής διευθυντής Johnson ήταν ο σύνδεσμός του με τη FEMA.

Ο Τζόνσον ήταν πρωτίστως άγνωστος στα Λευκα Καπελα πριν από την επιδρομή, παρόλο που είχε τεράστια εξουσία. Ως αναπληρωτής διευθυντής για τη διαχείριση, ο Johnson χάραξε τις καθημερινές λειτουργίες του NIH και εργάστηκε απευθείας κάτω από τη Διευθύντρια Monica M. Bertagnolli, η οποία αντικατέστησε τον αείμνηστο Francis Collins μετά τον ανεπιτήδευτο απαγχονισμό του τον Φεβρουάριο του 2022. Ο Johnson ολοκλήρωσε το διδακτορικό του. στις βιοϊατρικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Tennessee το 1985 και το προπτυχιακό του πτυχίο χημείας στο Albany State University το 1979. Έκανε διδακτορική έρευνα στο τμήμα βιολογικών παθογόνων του Oak Ridge National Laboratory και ξεκίνησε την καριέρα του στο NIH το 1985 ως μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας NCI.

«Αποδεικνύεται ότι αυτός ο χαρακτήρας του Τζόνσον είναι τόσο φάουλ όσο φαίνεται», είπε η πηγή μας. «Εξάλλου ο κρατούμενος που ονομάζεται Τζόνσον, το όνομά του βρέθηκε σε αποσυσκευές που πήραν οι πεζοναύτες από τα εργαστήρια Rocky Mountain. Τι ακριβώς ήταν αυτό θα ήταν να δείξει ο ναύαρχος Κράνταλ στο δικαστήριο του Τζόνσον, αλλά ας πούμε απλώς ότι ο Τζόνσον δεν ήταν καλός για πολύ καιρό, και ότι είχαμε καλύτερη από πιθανή αιτία να τον κατηγορήσουμε για προδοσία και φόνο. Μάθαμε πού ήταν και πήγαμε να τον πάρουμε».

Οι ερευνητές της JAG, πρόσθεσε, βρήκαν τον Τζόνσον να απολαμβάνει διακοπές με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους στο Μαϊάμι, όπου είχε κλείσει μια πολυτελή σουίτα στο ξενοδοχείο Intercontinental στον κόλπο Biscayne. Ο Τζόνσον, που ταξίδευε μόνος του, έφυγε από το ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου και ξεκίνησε μια χαλαρή βόλτα στην πλούσια γειτονιά Μπρίκλ της πόλης, με μπαρ γεμάτα τουρίστες και ακριβες πολυκατοικίες. Σφύριζε ενώ περπατούσε, αγνοώντας τους έξι ερευνητές της JAG να τον παρακολουθουν. Καθώς γύριζε την 6η οδό και ετοιμαζόταν να πατήσει το πόδι του στο κοκτέιλ μπαρ Better Days - η JAG είχε μάθει ότι ήταν αλκοολικός και ομοφυλόφιλος - δύο ερευνητές τον χτύπησαν με πιστόλια αναισθητοποίησης υψηλής τάσης, λυγίζοντας τα γόνατά του.

Τον έπιασαν πριν πέσει στο έδαφος, λέγοντας σε έναν περαστικό ότι ο Τζόνσον ήταν επιχειρηματικός συνεργάτης που είχε ήδη πιει πάρα πολύ και ότι τον πήγαιναν στο σπίτι για να κοιμηθει. Τον οδήγησαν σε ένα όχημα για ένα ταξίδι σε ένα από τα κρυφά κέντρα επεξεργασίας εγκληματιών του Deep State της JAG.

«Σίγουρα θα πάρει ένα εισιτήριο για το GITMO», είπε η πηγή μας. «Και κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε πολλά άτομα του NIH, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιούχων».

 

 

 

 

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ! ΕΥΓΕ ! ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΑΤΥΡΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις