Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ

οδεύει προς μια αναμέτρηση που θα περιλαμβάνει πολλούς νυχτερινούς πυροβολισμούς. 

Από τη μια πλευρά, οι σατανιστές έχουν χρησιμοποιήσει το Google κ.λπ. για να συντάξουν μια λίστα με Αμερικανούς που θέλουν να σκοτώσουν για να παραμείνουν στην εξουσία. 

Από την άλλη πλευρά είναι πατριώτες με μια λίστα με πάνω από 1 εκατομμύριο σφραγισμένα κατηγορητήρια που θέλουν να ενεργήσουν για να απελευθερώσουν τις ΗΠΑ από τη σατανική κυριαρχία. 

 

Αρχικά, ας μιλήσουμε για το σχέδιο των Σατανιστών. Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών μας προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα για μια προγραμματισμένη γενοκτονία 15 εκατομμυρίων Αμερικανών.

 https://www.bitchute.com/video/6G8MaQkkmssC/

 Ο Αμερικανός Patriot Goldberg σκοτώθηκε αφού δημοσίευσε αυτές τις πληροφορίες τον Φεβρουάριο του 2020. Βασίστηκε σε έγγραφα του Λευκού Οίκου που ισχυρίζεται ότι του δόθηκε. Οι προβλέψεις του για το 2021 έως το 2023 αποδείχθηκαν ακριβείς. Ισχυρίστηκε ότι οι Σιωνιστές (σατανιστές) ενοχλήθηκαν που πάρα πολλοί Αμερικανοί γνώριζαν τη σατανική φύση του Σιωνισμού και έπρεπε να εξοντωθούν. Το σχέδιό τους ζήτησε από πράκτορες να διαδώσουν την αλήθεια για τον Σιωνισμό (Σατανισμός) σε εταιρικά μέσα ενημέρωσης όπως το YouTube, προκειμένου να λάβουν μια λίστα με τα ονόματα των ατόμων που παρακολούθησαν τις πληροφορίες. Στη συνέχεια επρόκειτο να στοχοποιηθούν με έναν ιό.

Αυτό ακριβώς συνέβη. Τα εμβόλια που ωθήθηκαν στους ανθρώπους του κόσμου ήταν τοξικά μόνο για άτομα που είχαν αναγνωριστεί ως απειλές για τον Σατανισμό.

Η επόμενη φάση του σχεδίου, που ονομάζεται Project Zyphir έχει προγραμματιστεί για το 2024 και το 2025. Είναι η εξόντωση. Ο Γκόλντμπεργκ λέει ότι πρόκειται να επισημάνουν ανθρώπους για αντισημιτική ομιλία, να τους κατηγορήσουν για εγκλήματα και να τους εξαλείψουν εντελώς…Αυτό που μιλούν τώρα είναι διακοπές ρεύματος που ακολουθούνται από εκκαθάριση. Θα έρθουν κοντά σας με ένα στρατιωτικό όχημα και θα σας τοποθετήσουν σε ένα στρατόπεδο. Είναι μια πολύ μεγάλη επιχείρηση που σχεδιάζουν. Θα το κάνουν υπό την κάλυψη της νύχτας σε ένα από αυτά τα καφέ συσκότιση. Έχουν τριήμερο μπλακ άουτ, έχουν πανελλαδικό μπλακ άουτ που διαρκεί δύο μέρες και πολλά τοπικά μπλακ άουτ. Θα ρίξουν την ευθύνη στο Ιράν. Σχεδιάζουν αυτό τον επόμενο και τον μεθεπόμενο χρόνο. Δεν έχουν γίνει παρακολούθηση και ταυτοποίηση όλων.

Ανώτερες πηγές της CIA επιβεβαιώνουν αυτό το ρητό: «Είναι ως επί το πλείστον ακριβές [αλλά] υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό. Προσέξτε πώς το χρησιμοποιείτε καθώς σηκώνει κόκκινες σημαίες από αυτούς που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και παρακολουθούν πάντα».

Η πρόσφατη απομάκρυνση και σφαγή των αστέγων του Σαν Φρανσίσκο επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι πραγματικό. Ο Δρ Πιερ Κόρεϊ εν τω μεταξύ λέει ότι μια εκκαθάριση «ανεπιθύμητων» ναζιστικού τύπου είναι ήδη σε εξέλιξη: «Ο Αφροαμερικανός, ο Λατίνος και οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν με υψηλότερα ποσοστά από οποιονδήποτε άλλο. Είναι η πιο σοβαρή απόκλιση που έχω δει στην ιατρική μου καριέρα».

 https://www.bitchute.com/video/beKLgQdGnLJw/

 Επίσης, η Βουλή ψήφισε ένα ψήφισμα που λέει ότι «ο αντισιωνισμός είναι αντισημιτισμός», δημιουργώντας μια «νόμιμη» δικαιολογία για τη σύλληψη των αντισατανιστών.

Δεδομένου ότι τα αμερικανικά στρατεύματα είναι απίθανο να υπακούσουν στις εντολές να σκοτώσουν τους ίδιους τους πολίτες τους, αυτό θα εξηγούσε όλους τους στρατιωτικούς ξένους άνδρες χωρίς έγγραφα που πληρώνονται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Σύμφωνα με την Goldberg «Operation Warp Speed», ο Ντόναλντ Τραμπ «το λάτρεψε» επειδή του υποσχέθηκαν να τον ανακηρύξουν Βασιλιά του Ισραήλ. Ο συγγραφέας ομιλιών του Τραμπ, Seven Miller, έχει μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά, λέει. Επιβεβαιώσαμε επίσης από τους ελευθεροτέκτονες P3 ότι ο αυτοαποκαλούμενος κορυφαίος σατανιστής Leo Zagami μένει στο Mar a Largo.

Τα λευκά καπέλα από την πλευρά τους έχουν το δικό τους σχέδιο.....

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις