Οι πεζοναύτες "πεταξαν εξω" τη FEMA από το Τενεσί

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

απώθησαν τη Δευτέρα τη FEMA από το Τενεσί, όπου πράκτορες της εγκληματικής υπηρεσίας ήλπιζαν να τρομοκρατήσουν και να λεηλατήσουν θεοσεβούμενους πολίτες των οποίων η ζωή έγινε αθλια μετά το ξέσπασμα ενός φρικτού χειμερινού ανεμοστρόβιλου που έπληξε περιοχές του Νάσβιλ και του Κλάρκσβιλ το βράδυ του Σαββάτου.

Οι βίαιες καιρικες συνθηκες σκότωσαν έξι, τραυμάτισαν δεκάδες, άφησαν χιλιάδες χωρίς ρεύμα και ισοπέδωσαν σπίτια, παρακινώντας τους διαχειριστές της πόλης να τηλεφωνήσουν στην Ουάσιγκτον για ομοσπονδιακή ανακούφιση από καταστροφές. Όταν ο δήμαρχος του Κλάρκσβιλ Τζο Πιτς τηλεφώνησε στον Διαχειριστή της Περιφέρειας 4 της FEMA, Ρόμπερτ Σάμααν, του είπαν ότι η FEMA είχε ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της για ένα οδικό ταξίδι στην Πολιτεία. Ούτε ο Πιτς ούτε ο Σάμααν γνώριζαν ότι είχαν έναν "κοριο" στη γραμμή. Τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER) άκουσαν τη συνομιλία και ειδοποίησαν τους συνεργάτες τους στο γραφείο του Στρατηγού Σμιθ στο Καμπ Πέντελτον.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith είπε ότι η ηγεσία απο τα Λευκα Καπελα κανόνισε να επισκεφθούν εκστρατευτικές μονάδες Πεζοναυτών τις περιοχές που επλήγησαν από την καταιγίδα, αλλά παραδέχτηκε ότι η FEMA έφτασε στο Τενεσί πριν από τους Πεζοναύτες.

«Δεν ήταν νωθρότητα εκ μέρους μας. Είναι θέμα κατανομής πόρων. Αυτήν τη στιγμή συμμετέχουμε σε  εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Πρόεδρο Τραμπ όταν αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2025 ή πριν από αυτήν», είπε η πηγή μας.

Μέσα σε λίγες ώρες από την άφιξή τους στο Τενεσί το απόγευμα της Δευτέρας, οι πεζοναύτες άρχισαν να ακούν ιστορίες για στελέχη της FEMA που ληστεύουν τυφλούς ανθρώπους. Οι πεζοναύτες μίλησαν με έναν άντρα στριμωγμένο δίπλα στη γυναίκα του έξω από τα ερείπια του σπιτιού τους. Είπε στους πεζοναύτες ότι είχε αρπάξει τα μετρητά έκτακτης ανάγκης του -περίπου 2000 $- και μερικά οικογενειακά κειμήλια και έφυγε από το σπίτι λίγες στιγμές πριν πέσει πάνω του η καταιγιδα. Το ζευγάρι αναζήτησε καταφύγιο με φίλους εκείνο το βράδυ, με σχέδια να βρει ένα κενό δωμάτιο ξενοδοχείου το επόμενο απόγευμα. Καθώς πηγαιναν προς το ξενοδοχείο, το οποίο τριπλασίασε τις τιμές του, προφανώς ανεβάζοντας τις τιμές, ο σύζυγος και η σύζυγος έκαναν ένα σοβαρό λάθος: Έκαναν ένα οτοστοπ σε έναν σταθμό βοήθειας της FEMA για να συμπληρώσουν φόρμες ανάκτησης βοήθειας και να πάρουν μερικά μπουκάλια νερό.

Πριν αναγνωρίσει τις ανησυχίες του άνδρα, η FEMA ήθελε να μάθει αν ήταν οπλισμένος. Ο άνδρας ομολόγησε ανόητα ότι είχε ένα πιστόλι στο ντουλαπάκι, το οποίο η FEMA είπε ότι πρέπει να επιθεωρήσει για να διασφαλίσει την ασφάλεια του προσωπικού της. Είπε στους Πεζοναύτες ότι συνθηκολόγησε για να ηρεμήσει τους ταραγμένους πράκτορες και να αποφύγει μια σύγκρουση, καθώς οι πράκτορες έφεραν πλευρικά όπλα στους γοφούς τους. Ισχυρίστηκε ότι η FEMA «κατάσχεσε» το νόμιμο Sig Saur P365 του υπό την αιγίδα των ομοσπονδιακών νόμων για την «Κόκκινη Σημαία».

«Μου είπαν ότι μου έπαιρναν το όπλο γιατί ήμουν νευριασμένος και απρόβλεπτος. Ναι, ήμουν νευρικός - είχα τέσσερις FEMA να αναπνέουν πανω από το λαιμό μου και να με ανακρίνουν και το μόνο που θέλαμε ήταν τα χαρτιά και το νερό», είπε ο άνδρας σε έναν υπολοχαγό πεζοναυτών.

Έχοντας κλέψει το πιστόλι του άνδρα, η FEMA στη συνέχεια ρώτησε αν μετέφερε «πλεονάζοντα» μετρητά. Θυμωμένος και μπερδεμένος, είπε ότι είχε δύο χιλιαδες, ώστε αυτός και η γυναίκα του να μην χρειάζεται να κοιμούνται στους δρόμους ή να ενοχλούν φίλους για προσωρινή διαμονή. Η FEMA επέμεινε να τους δείξει τα χρήματα - για να καθορίσει εάν πληρούσε τα κριτήρια για άμεση «οικονομική βοήθεια». Ταραγμένος πέρα από την ικανότητα να εκφραστεί με συνέπεια, ο άντρας άνοιξε το πορτοφολι  του και μέτρησε 23 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, λέγοντας: «Κοίτα, αυτό είναι το μόνο που έχουμε».

Ο υπεύθυνος πράκτορας της FEMA τον κοίταξε με δυσπιστία και είπε: «Γιατί μου είπες ότι είχες μόνο δύο χιλιάδες όταν ειναι δυο χιλιαδες τριακοσια εδώ; Τι άλλο δεν μας λες; Τι άλλο δεν δηλώνεις;»

Ο άνδρας ενημέρωσε τον πράκτορα ότι δεν είχε τιποτα αλλο πια, ότι είχε χρεοκοπήσει και ότι ζούσε από μισθό με μισθό, μαζεύοντας ό,τι μπορούσε για να πληρώσει το στεγαστικό δάνειο στο τώρα κατεδαφισμένο σπίτι του και να φροντίσει την άνεργη γυναίκα του.

«Τώρα ξέρω ότι λες ψέματα», φέρεται να του είπε ο πράκτορας, «επειδή οι μισθοί αυξάνονται και η οικονομία ανθεί. Κατάσχουμε αυτά τα μετρητά, εκτός εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι τα κερδίσατε νομιμα. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σύμφωνα με τους νόμους περί κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων».

Θυμωμενος, ανυπεράσπιστος και ανίκανος να αντέξει οικονομικά ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ο άνδρας και η σύζυγός του έπρεπε να αναζητήσουν καταφύγιο σε γείτονες των οποίων τα σπίτια επέζησαν από την καταιγίδα.

«Δεν είναι ότι οι πεζοναύτες δεν πίστεψαν αυτήν την ιστορία. Στην πραγματικότητα, ευθυγραμμίστηκε με τις προηγούμενες ενέργειες της FEMA. Ήθελαν επιβεβαίωση από πρώτο χέρι», είπε η πηγή μας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ένας λοχίας πεζοναυτών μεταμφιέστηκε σε εκτοπισμένο πρόσφυγα καταιγίδας. Είχε αντικαταστήσει τη στολή του με βρώμικα τζιν και μια υπερμεγέθη κουκούλα και είχε τραβήξει ένα πλεκτό καπάκι πάνω από το κεφάλι του για να κρύψει το ψηλό και σφιχτό κούρεμα του, ένα ενδεικτικό σημάδι ότι μπορεί να είναι στρατιωτικός. Έβαλε ένα πλευρικό βραχίονα στο πίσω μέρος της ζώνης του πριν πλησιάσει τον «σταθμό βοήθειας» της FEMA, ενώ οι συνάδελφοί του πεζοναύτες καραδοκούσαν σε μικρή απόσταση και παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση.

«Μεινε εκεί, φίλε, δεν φαίνεσαι και τόσο υγιής», είπε ένας καραγκιόζης της FEMA καθώς ο πεζοναύτης πλησίαζε στο σταθμό βοήθειας. "Είσαι άρρωστος? Ήρθες σε επαφή με κάποιον που είχε Covid τις τελευταίες 14 ημέρες;»

 Ο λοχίας είπε ότι ήταν σε τέλεια υγεία, αλλά ανησυχούσε για τους κλεφτες που λεηλατούσαν ό,τι είχε απομείνει στο ερειπωμένο σπίτι του.

«Έχεις μετρητά ή χρυσό εκεί; Ή στο πορτοφολι σου;» ρώτησε ο πράκτορας της FEMA.

«Λοιπόν, όχι, χρειάζομαι λίγο νερό παρακαλώ», είπε ο λοχίας των Πεζοναυτών.

«Τι έχεις να ανταλλάξεις;» είπε ο πράκτορας της FEMA. «Αν δεν έχεις τίποτα πάνω σου, μπορούμε να ψάξουμε ό,τι είναι στα ερείπιά σου».

«Λοιπόν, έχω κάτι», είπε ο λοχίας.

"Και τι είναι αυτό?" είπε ο τύπος της FEMA.

"Αυτό!" αναφώνησε ο λοχίας, τραβώντας το πλευρό του και βάζοντας δύο σφαίρες στο στήθος του πράκτορα. Έπειτα άλλαξε στόχους, αδειάζοντας το γεμιστήρα του στις δύο άλλες κουκούλες της FEMA που γελούσαν παράξενα μόλις πριν από ένα δευτερόλεπτο.

Οι πεζοναύτες βρήκαν ενα κλειδωμενο ντουλαπακι με 16.500 δολάρια σε μετρητά και χρυσά κοσμήματα στον σταθμό ανακούφισης της FEMA.

Συστηματικά, ομάδες πεζοναυτών αναγνώρισης και ανιχνευτών/ελεύθερων σκοπευτών επιτέθηκαν σε έξι σταθμούς βοήθειας της FEMA γύρω από τις περιοχές Clarksville και Nashville, σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας βαριά 27 μέλη του προσωπικού της FEMA και αναγκάζοντας άλλους 50 να φύγουν από την περιοχή της καταστροφής.

Σύμφωνα με την πηγή μας, οι πεζοναύτες κατέστρεψαν τέσσερα οχήματα της FEMA που προσπαθούσαν να φύγουν από το Νάσβιλ κατά μήκος του Interstate 24 και ανέσυραν περισσότερα από 140.000 δολάρια σε μετρητά και κοσμήματα από εννέα σταθμούς βοήθειας της FEMA στο Κλάρκσβιλ και στο Νάσβιλ.

«Δεν έχουμε ακόμη πλήρη εκτίμηση ζημιών στη μάχη, αλλά απωθήσαμε τους ομοσπονδιακούς επιδρομείς. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς - κανένας θάνατος. Φροντίζουμε αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι να πάρουν πίσω τα χρήματα και τα υπάρχοντά τους», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ε ! ΛΟΙΠΟΝ !
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΤΥΡΑ ,
    ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ
    ΣΑΤΥΡΕΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΙΩΝΗΣ ΛΙΓΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΥΤΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΠ.
    ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις