Απολαύστε την περίοδο των Χριστουγέννων – θα μπορούσε να είναι η τελευταία

 

Το WEF προειδοποιεί

ότι το 2024 είναι πιθανό να φέρει «καταστροφικές» αλλαγές

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και οι οικονομικές κρίσεις μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα. Και τα τρία σενάρια σιγοβράζουν και είναι έτοιμα να εκραγούν.
Καθώς πλησιάζουμε στις 31 Δεκεμβρίου, ακούτε ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σφυρίζουν ότι είναι χαρούμενοι που μια τόσο κακή χρονιά τελειώνει και ότι ανυπομονούν για καλύτερες στιγμές το 2024.

Αυτοί οι άνθρωποι γύρω σαςν δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη. Μην παρασυρθείτε στη φανταστική χώρα που έχουν χτίσει για δική τους ασφάλεια.

Πιθανότατα, θα κοιτάξουμε πίσω το 2023 ως ίσως το τελευταίο έτος κατά το οποίο απολαύσαμε κάπως φυσιολογικά τις ζωές στην Αμερική, ακόμα στην κορυφή της παγκόσμιας τάξης και απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη αυτής της θέσης. Με τα δολάρια μας εξακολουθούμε να αγοράζουμε φαγητό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας και ενέργεια για να ζεστάνουμε τα σπίτια μας, ακόμα κι αν είναι πιο ακριβά από τα προηγούμενα χρόνια.

Καθώς οι υπερδυνάμεις του κόσμου εξακολουθούν να διαφωνούν για το πώς να προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακά νομίσματα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι θα είμαστε πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο το επόμενο έτος εάν δεν εμπλακούμε πλήρως. Και δεν είναι ποτέ εύκολο να αντέξεις τον πόλεμο και την οικονομική αναταραχή.

Οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης και του Εωσφόρου έχουν κάνει ό,τι μπορούσαν για να ρίξουν υποδείξεις σχετικά με το τι θέλουν να μας χτυπήσουν στη λίστα με τις επινοημένες κρίσεις τους. Μιλούν πολύ για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Και όταν μιλούν για τις επερχόμενες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, τους αρέσει να χρησιμοποιούν λέξεις όπως «καταστροφική» και «αποκάλυψη». (Βλέπε άρθρο 25 Ιανουαρίου 2023 από τη Popular Mechanics με τίτλο A Catastrophic Mutation Event Will Hit the World μέσα σε δύο χρόνια, λέει η έκθεση)

Ο Jeremy Jurgens, ο διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε στην ετήσια σύνοδο κορυφής του WEF τον Ιανουάριο του 2023 ότι μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση ήταν πιθανή πριν από το 2025. Λοιπόν, το 2023 τελείωσε και δεν έχουμε δει ούτε ένα εξουθενωτικό συμβάν στον κυβερνοχώρο. Εάν ο Jurgens έχει πράγματι πρόσβαση σε παγκοσμιοποιητικές πληροφορίες εμπιστευτικών πληροφοριών και γνώριζε τι έλεγε όταν έκανε αυτό το σχόλιο στις αρχές του 2023, τότε το 2024 θα ήταν η χρονιά που θα συνέβαινε αυτό το φρικτό γεγονός, γιατί θα έπρεπε να συμβεί πριν από το 2025.

Ο ίδιος ο Klaus Schwab, ο Διευθύνων Σύμβουλος του WEF, προειδοποίησε το 2020 για μια επερχόμενη μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα κάνει την πανδημία του Covid να μοιάζει με «μικρή αναστάτωση».

Γνωρίζουμε ότι κάτι καταστροφικό πρέπει να συμβεί πριν οι παγκοσμιοποιητές μπορέσουν να εφαρμόσουν πλήρως τα σχέδιά τους για μια «Μεγάλη Επαναφορά» της παγκόσμιας τάξης.

Θα μπορούσε να είναι ένα EMP ή ένας πυρηνικός πόλεμος. Ωστόσο, μια σειρά από μεγάλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που ακρωτηριάζουν τις τραπεζικές και επικοινωνιακές υποδομές φαίνεται πιο πιθανό σενάριο, καθώς θα επέτρεπε στους παγκοσμιοποιητές να εξοντώσουν τους διαδικτυακούς αφηγητές της αλήθειας και να χρησιμοποιήσουν το χάος και τη σύγχυση για να συγκεντρώσουν τους εχθρούς τους. Όταν η αποστολή τους εκπληρωθεί, απλώς ενεργοποιούν ξανά τις υποδομές και συνεχίζουν τον δρόμο προς την ολοκληρωτική δικτατορία, μείον τους ενοχλητικούς αφηγητές της αλήθειας όπως εγώ και τόσοι άλλοι.

Μια επίθεση EMP, από την άλλη πλευρά, θα χρειαζόταν μια δεκαετία ή περισσότερο για να ανακάμψει από το παγκοσμιοποιητικό κράτος επιτήρησης και να το φέρει πίσω δεκαετίες.

Προειδοποιούσαμε για τον θάνατο του πετροδολαρίου εδώ και μήνες, και ενώ η κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση ήταν πολύ αργή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί.

Υπήρξαν κάποιες εξελίξεις που μπορεί να κρατούν τις νόρμες του κόσμου να κοιμούνται βαθιά και να αγνοούν πού βαδίζουμε οικονομικά.

Πάρτε, για παράδειγμα, το χρηματιστήριο των ΗΠΑ, το οποίο συνέχισε την ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες.

Η τιμή του χρυσού αυξήθηκε για λίγες ημέρες την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια υποχώρησε ξανά.

Αλλά μην ξεγελιέστε. Το δολάριο ΗΠΑ είναι καταδικασμένο.

Και στα τέλη Νοεμβρίου, συνέβη μια τεράστια είδηση ​​που ουσιαστικά αγνοήθηκε από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και ελάχιστα παρατηρήθηκε ακόμη και από τα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης.

Η Wall Street δεν φαινόταν καν να το προσέχει.

Ένας σημαντικός παγκόσμιος παραγωγός πετρελαίου, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σταμάτησε απότομα να πουλά το πετρέλαιο του σε δολάρια ΗΠΑ και ενώνει τις δυνάμεις του με τους BRICS, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική, για να προχωρήσει σε έναν κόσμο αποδολαριοποιημένο. Η BRICS διεύρυνε πρόσφατα τα μέλη της για να συμπεριλάβει τα ΗΑΕ, μαζί με τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, το Ιράν και την Αργεντινή.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια κατάσταση στην οποία αυξάνουν συνεχώς τους στρατιωτικούς προϋπολογισμούς τους και συγκεντρώνουν τεράστια χρέη που χρηματοδοτούνται από την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία και άλλα κυρίαρχα κράτη. Στην πραγματικότητα, η Κίνα και η Σαουδική Αραβία, δύο από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του αμερικανικού χρέους, έχουν ήδη αρχίσει να ξεφορτώνουν τα αμερικανικά ομόλογα σαν ζεστές πατάτες. Τα δύο μέλη των BRICS έχουν χάσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικά κρατικά ομόλογα τους τελευταίους μήνες. Αυτή είναι η αρχή του τέλους της παγκόσμιας κυριαρχίας του δολαρίου και εάν οι ΗΠΑ δεν κερδίσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και μπορέσουν να υπαγορεύσουν τους όρους της ειρήνης, θα είναι το τέλος της γεωπολιτικής κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Αλλαγές αυτού του μεγέθους στην παγκόσμια οικονομική τάξη δεν συμβαίνουν χωρίς σύγκρουση στο πεδίο μάχης. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οδεύουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν έχει να κάνει με τα προβλήματα της Ουκρανίας ή του Ισραήλ όσον αφορά την προστασία των συνόρων τους, ούτε με την αντιπαράθεση μεταξύ Ταϊβάν και Κίνας ή με την αυξανόμενη ένταση μεταξύ των δύο Κορέων. Το γεγονός ότι όλα αυτά τα σημεία ανάφλεξης δείχνουν σημάδια έκρηξης είναι απλώς ένα σύμπτωμα, όχι μια αιτία, της οικονομικής αναταραχής που περιβάλλει τον κόσμο. Καθώς ο κόσμος μετατοπίζεται από το fiat νόμισμα στο ψηφιακό νόμισμα, μένει να δούμε ποιος ή τι θα έχει τον έλεγχο αυτού του νέου ψηφιακού συστήματος. Το σύστημα χαρτιού fiat κυριαρχείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά βλέπουμε πολλές χώρες να σχηματίζουν έναν συνασπισμό που πιστεύει ότι το νέο ψηφιοποιημένο σύστημα μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα υπέρ μιας δυτικής χώρας και των στενότερων συμμάχων της. Δεν θα ξέρουμε ποιος σκύλος θα βγει στην κορυφή σε αυτόν τον αγώνα παρά μόνο αφού γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και καταλήξουμε με έναν ξεκάθαρο νικητή και έναν χαμένο, και ποιος ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτό.

Το σχέδιο ανατροπής της παγκόσμιας τάξης με το να καταρρίψει το πετροδολάριο θα μπορούσε ακόμα να αποτύχει στους BRICS. Προς το παρόν όμως, τα πράγματα δείχνουν να προχωρούν, έστω και αργά, προς όφελός τους.

Όπως σημειώνει ο ιστότοπος QTR Fringe Finance, οι χώρες BRICS ελέγχουν πλέον τα περισσότερα από τα πυρηνικά οπλοστάσια του κόσμου, το πετρέλαιο, τα πολύτιμα μέταλλα, τα διαμάντια. Είναι ώρα να ξυπνήσετε, άνθρωποι, και να προσέξετε τι συμβαίνει. Αυτή η μετάβαση στη χρήση τοπικών νομισμάτων στις παγκόσμιες συναλλαγές θα καταρρεύσει το fiat νόμισμα γνωστό ως πετροδολάριο και θα εισαγάγει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αντιδρούν τόσο επιθετικά για να ρίξουν τον Πούτιν, γιατί για να διατηρηθεί ό,τι έχει απομείνει από τη φιλελεύθερη, βασισμένη σε κανόνες τάξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι υψίστης σημασίας οι ΗΠΑ χωρίζουν τη Ρωσία από την άλλη παγκόσμια δύναμη που υποστηρίζει τους BRICS, δηλαδή την Κίνα.

Όσο η Κίνα, η Ρωσία και τα μεγάλα πετρελαιοπαραγωγικά κράτη είναι σύμμαχοι, δεν υπάρχει μέλλον για την ηγεμονία των ΗΠΑ στις παγκόσμιες υποθέσεις. Οι ημέρες της παρενόχλησης και του εκβιασμού των Ηνωμένων Πολιτειών στους ηγέτες των χωρών σε όλο τον κόσμο θα τελειώσουν – η εξωτερική πολιτική τους θα αναγκαζόταν ουσιαστικά να αντιμετωπίζει τους ξένους αρχηγούς κρατών ως ισότιμους και όχι ως υποτελείς. Αυτό θα σήμαινε το τέλος του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, το οποίο θα έδινε τέλος στους ατελείωτους πολέμους που έπρεπε να πολεμήσει ο αμερικανικός στρατός από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Άρα, παρόλο που θα φέρει πολύ οικονομικό πόνο, μήπως υπάρχει ασήμι;

Φυσικά, οι παγκοσμιοποιητές θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την παρακμή της στρατιωτικής ισχύος των ΗΠΑ για τα πονηρά σχέδιά τους. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκύπτουν από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο μπορούν να καταπολεμήσουν με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ή/και EMP όσο και με άρματα μάχης και πυραύλους, για να προωθήσουν την ατζέντα τους για διανθρωπισμό και ψηφιοποιημένο έλεγχο σε όλα και σε όλους για βελτίωση.

Αλλά μόλις ξεσπάσουν πόλεμοι και επέλθει χάος, είναι επίσης πιθανό οι παγκοσμιοποιητές να χάσουν τον έλεγχο των πραγμάτων. Τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για να ξεπεράσουμε την καταιγίδα, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από αυτό που έρχεται και να προσπαθήσουμε να ξαναχτίσουμε στην άλλη πλευρά.

Φυσικά, αυτό προϋποθέτει ότι θα υπάρχει και άλλη πλευρά. Αν ζούμε πραγματικά τις τελευταίες μέρες, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γι’ αυτό.

Εν πάση περιπτώσει, προειδοποιώ κατά των τεκμηρίων. Είναι πιθανό ότι αυτός θα είναι ο τρίτος και τελευταίος «μεγάλος πόλεμος» και μετά θα έρθει το τέλος. Αλλά είναι επίσης πιθανό να απέχουμε ακόμη εκατοντάδες χρόνια από τη στιγμή που ο Βασιλιάς των βασιλιάδων χωρίζει τους ουρανούς και εμφανίζεται με βροντές και αγγελικές κραυγές για να κρίνει τους κακούς, να συγκεντρώσει τους πιστούς ακολούθους Του και να στήσει το βασίλειό Του «στη γη ως στον παράδεισο”.

Μπορούμε να προσευχηθούμε να μας περιμένει αυτό το τελευταίο σενάριο κατά τη διάρκεια της ζωής μας εδώ στη γη, καθώς προετοιμαζόμαστε για την άλλη πιθανότητα ότι ίσως, ίσως, κάποιοι από εμάς να αποκλίνουν λίγο από την εσχατολογία μας. Όπως λέει η Βίβλος σε περισσότερα από ένα κεφάλαια και εδάφια, ποιος μπορεί να γνωρίζει τις σκέψεις του Θεού;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://varkarisnews.blogspot.com/2023/12/3.html?m=1

    https://katohika.gr/ellada/palaiochristianoi-romanias-orthodoksos-mporei-na-eisai-alla-christianos-den-eisai-3-peri-emvoliasmenon-einai-to-emvolio-charagma/

    Σκέψεις που προβληματίζουν όσους απέμειναν όρθιοι ακόμη.
    Περί εμβολίων και της πνευματικής τους επιρροής στον άνθρωπο.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις