Η ΓΗ


Μια εικόνα του πλανήτη μας τραβηγμένη το 1972 και κλεμμένη ως εκ θαύματος από τα μυστικά αρχεία των κυβερνητικών δορυφόρων.

Η εικόνα δείχνει τη γη μας, αλλά όχι όπως μας έδειχνε από την παιδική ηλικία. Η εμφάνιση της περιμέτρου είναι ένα συνεχές τείχος πάγου - Ανταρκτική.

Επιπλέον, πολλοί πολιτικοί πιλότοι, που δεν δεσμεύονται από την υποχρέωση μυστικότητας όπως οι στρατιωτικοί πιλότοι, μιλούν ανοιχτά για επίπεδο ορίζοντα.

Όταν φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο πτήσης, ενεργοποιούν τον αυτόματο πιλότο, ο οποίος καθοδηγεί το αεροπλάνο ευθεία μπροστά χωρίς προσαρμογές διαδρομής και ούτω καθεξής για ώρες. Λογικά, θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τον εναέριο χώρο του πλανήτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να πετάξουν στο διάστημα.

Μετά από διάφορες αποστολές και ανακαλύψεις στις δεκαετίες του '30 και του '40 του περασμένου αιώνα, η Ανταρκτική ήταν κλειστή για το κοινό και τώρα βρίσκεται υπό τον έλεγχο των στρατών διαφόρων κρατών. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πολυ δυσκολη φωτο για περαιτέρω καταχωρησεις / επεξηγησεις στο περιορισμενο μυαλο μου λογω βασικης εκπαιδευσης..
    Δεν καταλαβαινω......τα βασικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://physics4u.wordpress.com/2019/01/18/%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%B7/

      Διαγραφή
  2. Τι είναι αυτό ρε παιδία στο βάθος του πανω μέρους της εικόνας, που μοιάζει με σαρωτή μπουλτόζας η φράγμα απροσδιορίστων διαστάσεων;
    Αυτά τα Φυσικά μεγέθη μόνο με του Κατακλυσμού του Νώε μπορούν να συγκριθούν.
    Μια τέτοια εικόνα απαιτεί εδώ και τώρα να σταματήσουμε να ονομάζουμε την Γη, Πλανήτη, να μην δίνουμε σημασία σε εκλείψεις, ηλιοκεντρικές θεωρίες των "μωρών" κατα Παύλον αρχαίων Ελλήνων και τόσα άλλα παραπλανητικά, και να ξαναγυρίσουμε ολοταχώς στις Βιβλικές Γραφές, την Πανάκεια της Γνώσης για την σωτηρία μας γιατί διαφορετικά χανόμαστε:

    Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη. Η γη όμως ήταν έρημη και ασχημάτιστη· ήταν σκοτάδι πάνω από την άβυσσο, και πάνω στα νερά έπνεε Πνεύμα Θεού.
    Τότε είπε ο Θεός: «Να γίνει φως»· κι έγινε φως. Ο Θεός είδε ότι το φως ήταν καλό και το χώρισε από το σκοτάδι. Το φως το ονόμασε «ημέρα» και το σκοτάδι «νύχτα». Ήρθε το βράδυ, ήρθε το πρωί· πρώτη ημέρα. (Γενεσις Α, 1-5)

    Κι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει το παραμικρό των βιβλικών αληθειών, καταραμένος και για το πυρ το εξώτερον. Ο Νετανιάχου και οι σύμμαχοί του έχουν ξεκινήσει τον ιερόν τους πόλεμο για τον εξολοθρεμό των "απίστων".
    Ναι, όλοι οι άπιστοι που ξεκίνησαν την μεγαλυτέρα των Πανδημιών, τον Αντισημιτισμό, η οποία πρέπει να συντριβεί με όλες δυνάμεις του "φωτός" μια και καλή και σύμφωνα με τις προφητείες του Ησαία και όλων των θεοπνευστων.
    Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι να βοηθήσουμε τα παιδιά του "θεού".

    https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%85&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjlYshcIIfNc


    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παρακλήσεις σου φαίνονται, πως εισακούσθησαν!
      Και τα πρώτα δείγματα....Θιβετιανά.
      Εύχομαι και στην άνω Ιερουσαλήμ.
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ.

      Κοσμάς

      Διαγραφή
  3. ΜΑΤ εισαι αριστος , υπεροχος , καταπληκτικος και επιπροσθετα εισαι οντως Ανθρωπος ως Ελλην.
    Σε ευχαριστω πολυ , πολυ.
    Αλλοι φαινονται απλως ανθρωποι πλην ομως ειναι κυμβαλα αλλαλαζοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ PLAN k ΠΛΑΝΗ.. ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ? ΜΕ ΜΙΑ ΝΑΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΨΕΜΑΤΩΝ Κ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,,
    ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΓΑΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΑΓΟΥ Κ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Κ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μέχρι πόσο πάει;
    Που τελειώνει δηλαδή και παραπέρα τι υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις