Το νέο smartphone της κινεζικής εταιρείας Huawei ξεπερασε σε τεχνολογια την Apple...!!!


Τα smartphone αυτής της μάρκας διακρίνονταν ήδη για εξαιρετική ποιότητα και απόδοση και σίγουρα δεν ήταν κατώτερα από τα προϊόντα της Apple, αλλά αυτή τη φορά οι Κινέζοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Ειδικά όσον αφορά τον επεξεργαστή, ο οποίος αποδείχθηκε ότι κατασκευάστηκε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που οι Αμερικανοί προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να αποτρέψουν την πρόσβαση των Κινέζων κατασκευαστών.

Τώρα οι Αμερικανοί αποσυναρμολογούν αυτό το smartphone και μελετούν τα ηλεκτρονικά του υπό μικροσκόπιο. Έχει ξεκινήσει έρευνα, η οποία ξεκίνησε από ολόκληρο το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Το ερώτημα στην πραγματικότητα δεν είναι αστείο, γιατί υπάρχει σαφής προοπτική ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χάσουν την ηγεμονία και σε αυτόν τον τομέα. Και αυτό είναι ένα πραγματικό πλήγμα, πολύ οδυνηρό. Σε κάποιο βαθμό ακόμη και επικριτικό.

Επιπλέον, οι Κινέζοι προκάλεσαν σοβαρή ζημιά στην Apple με τη μορφή απαγόρευσης στους κρατικούς υπαλλήλους να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της εταιρείας στη δουλειά. Η Apple κατέρρευσε κατά 200 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο ημέρες. Και η κινεζική αγορά είναι η πιο σημαντική για την εταιρεία. Και αυτό είναι το δεύτερο πολύ δυσάρεστο νέο στον τομέα της τεχνολογίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσο για το τσιπ, δεν είναι ακόμη γνωστό πώς κατάφεραν να το φτιάξουν οι Κινέζοι. Είτε ανέπτυξαν τη δική τους τεχνολογία είτε αντέγραψαν την αμερικανική τεχνολογία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό σημαίνει πραγματική καταστροφή για τον τεχνολογικό τομέα των ΗΠΑ.

Και η αλήθεια είναι ότι οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο δημιουργός αυτής της καταστροφής, καθώς προσπάθησαν να πολεμήσουν την Κίνα στον τομέα της τεχνολογίας με απαγορεύσεις και κυρώσεις. Η Κίνα απλά αναγκάστηκε να δημιουργήσει το δικό της τσιπ και το πέτυχε και μάλιστα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Και δεν έχει σημασία αν είναι αντιγραφή ή δική τους εξέλιξη. Η βάση υπάρχει ήδη και μπορεί να αναπτυχθεί. Αυτό σημαίνει ότι η Κίνα θα μπορέσει σύντομα να πλημμυρίσει ολόκληρο τον κόσμο με την προηγμένη μικροηλεκτρονική της, εκτοπίζοντας σοβαρά τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτή την αγορά, που μέχρι τώρα θεωρούνταν εικονικό μονοπώλιο. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις