ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ 3 ΗΛΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Δεν γνωρίζουμε αν

είναι πειραγμένο το βίντεο αλλά βλέπουμε ξανά το φαινόμενο με τους 3 ήλιους.

Γνωρίζουμε τα εξής δεδομένα μέσα από την ΠΗΓΗ των ΠΑΝΤΩΝ και τον ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΥ:

1. Ο δεύτερος ήλιος είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες, ο Νιμπίρου ή Νέμεσις ή ο πλανήτης Χ
2. Πίσω από τον ήλιο μας βρίσκεται η Αλκιώνα, ένας αστέρας που είναι 1000 φορές πιο μεγάλος από τον ήλιο και εμείς κόβουμε βόλτες με το ηλιακό σύστημα γύρω της.

3. Αν εμφανιστεί καθαρά ο 2ος πλανήτης, τότε θα εξαφανιστούν οι μαύρες ηγεσίες που θα πάνε να τρυπώσουν σαν τους αρουραίους στις τρύπες που έχουν σκάψει εδώ και πολλές δεκαετίες. Γνωρίζουν ότι θα συμβεί το γεγονός. Δεν θέλουν με κανένα τρόπο να μάθετε ότι υπάρχει ο δεύτερος πλανήτης/αστέρας γιατί ο πλανήτης μας θα πάει για ρισετ, σαν σβούρα θα πάρει βόλτες και κάποια στιγμή θα φάει τούμπα μαζί με εμάς. Γι αυτο βλέπετε τις επιθέσεις και την βία των εξουσιών επάνω μας χωρίς να κάνουν πίσω.

4. Ο μαύρος και η επιστήμη του γνωρίζει ότι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, έτσι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το ΚΙΛΣΟΤ απο τον ήλιο μας που έχει “ανάψει” από την επίδραση της Αλκιώνας. Αυτό θα το προσπαθήσουν με το ΣΕΡΝ που είναι η μηχανή του μαύρου και χτισμένη στις Άλπεις της Ελβετίας σε υψηλο υψόμετρο για να προλάβουν το ΦΛΑΣ, ΤΟ ΚΙΛΣΟΤ.
Φυσικά οι μαύροι τα ρίχνουν όλα στην κλιματική αλλαγή για αυτό μας καίνε τα δάση με τον ηλίθιο και βλαμμενο γουρλομάτη που καίει την έρημη Ελλάς ώστε τα καθικάκια στις οθόνες να βγουν να ρίξουν τα πίτουρα σαν τροφή στο ΣΚΑΙ.
Σας έχουμε πληροφορίσει εκατοντάδες φορές ότι το κόλπο στο μονοπώλιο της πληροφορίας είναι η επανάληψη, την επαναλαμβάνουν συνεχώς στα πορνοκανάλια τους και ο νους το μασάει σαν αλήθεια. Το εφαρμόζουμε και εμείς στην ψυχοθεραπεία για το ρισετ των νοητικά αδύναμων, πάντα με καλές προθέσεις και όχι σαν τον εκαπιδευτή.

5. Εαν εμφανιστεί ο 2ος ήλιος οι μαύρες εξουσίες ίσως να μην έχουν άλλο σενάριο εκτός από τον 3ΠΠ και την συκοφαντία, πάντα αυτο εφάρμοζαν, έτσι θα γελοιοποιούσαν το φαινόμενο πειράζοντας τα βίντεο. Δεν είμαστε όμως σίγουροι τι συμβαίνει με τον 3 αστέρα, βλέπετε έχουν όλη την επιστήμη στα χέρια τους και την εφαρμόζουν εναντίον μας με αγνώριστη τεχνική κατάρτιση και νοητική βία.
Αν υπάρχουν επιστήμονες που θα τους ξέφευγαν και θα σας έλεγαν την αλήθεια, την επόμενη ημέρα θα τους αυτοκτονούσαν, ή τα πέθαιναν από ένα “τυχαίο” δυστύχημα ή θα τους έκαιγαν οικογενειακός στο σπίτι τους.

6. Πολλοί γύρω σας είναι τόσο υπνωτισμένοι που δεν μπορούν καν να καταλάβουν απο που προέρχονται οι ΞΑΦΝΙΚΟΙ θάνατοι, τόση μεγάλη ΒΛΑΒΗ έχει ο σημερινός άνθρωπος. Και αυτό το γνωρίζει ο εκπαιδευτής τους πολύ καλύτερα από τους βλαμμένους, εφόσον αυτός τους έμαθε να σκέφτονται σαν σκλάβοι και σαν πομποί εκατοντάδες γενιές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Θα σε παρακαλέσω, επειδή έχεις παίξει και θέματα με την επίπεδη Γη στη σελίδα σου, να επιλέξεις σε ποιο θέμα θα κατασταλάξεις.

    Δεν γίνεται να μου μιλάς για Αλκιώνα και βόλτες του ηλικού συστήματος, και άλλες φορές να μου μιλάς για επίπεδη Γη και θόλο που κινούνται γύρω από την γη που Ήλιος και η Σελήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ησουν πιο συχνος αναγνωστης θα ειχες διαβασει σε δικα μου αρθρα οτι οι δημοσιευσεις που αναρτωνται δεν εχουν να κανουν αποκλειστικα με τα δικα μου πιστευω αλλα με την πληροφορια.Αυτο συνεπαγεται οτι εγω προσωπικα μπορει να μη συμφωνω με καποια αρθρα αλλα εφοσον εχουν να μας δωσουν μια αλλη αποψη η μια πληροφορια θα δημοσιευονται κι ο καθενας θα κρατα αυτο που εκεινος αποδεχεται.Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση...αν δημοσιευα μονο αυτα που πιστευω η με βολευουν θα γινομουν ιδιος με αυτους που πολεμω....Καλη αναγνωση....

      Διαγραφή
  2. Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗΣ .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! ΕΧΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ! .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;
    ΤΑ ΒΙΒΛΙΚΑ .....ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις