ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ FLASH TOY ΗΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2025


Το αστρικό σμήνος που

περιλαμβάνει και το Ηλιακό μας Σύστημα πλησιάζει όλο και περισσότερο σε μια περιοχή του Γαλαξία μας με πολλή υψηλή συχνότητα. 

Οι ήλιοι των αστρικών συστημάτων που ήδη περνούν σε αυτό το διάστημα αναμεταδίδουν σε άλλους ήλιους τις αντιδράσεις τους, ενώ αυτοί με τη σειρά τους επηρεάζουν τους πλανήτες που τους περιβάλουν. Εξ αιτίας αυτού του Κοσμικού φαινομένου αναμένεται ο ήλιος μας, ανά πάσα στιγμή μέχρι το 2025, να εκπέμψει μια Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη η οποία έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά μιας Στεφανιαίας Εκτίναξης Μάζας (C.M.E.) ή ενός Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού (E.M.P.). 

 Στην περίπτωση μιας Μεγάλης Ηλιακής Έκλαμψης, φορτισμένα σωματίδια πλάσματος λούζουν και διαπερνούν τους πλανήτες και δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα αν κατοικούνται από πολιτισμούς του δικού μας τεχνολογικού επιπέδου που δεν έχουν προβεί σε προληπτικά μέτρα ασφαλείας έναντι του φαινομένου. και το Ηλιακό μας Σύστημα πλησιάζει όλο και περισσότερο σε μια περιοχή του Γαλαξία μας με πολλή υψηλή συχνότητα. 

Οι ήλιοι των αστρικών συστημάτων που ήδη περνούν σε αυτό το διάστημα αναμεταδίδουν σε άλλους ήλιους τις αντιδράσεις τους, ενώ αυτοί με τη σειρά τους επηρεάζουν τους πλανήτες που τους περιβάλουν.

 Εξ αιτίας αυτού του Κοσμικού φαινομένου αναμένεται ο ήλιος μας, ανά πάσα στιγμή μέχρι το 2025, να εκπέμψει μια Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη η οποία έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά μιας Στεφανιαίας Εκτίναξης Μάζας (C.M.E.) ή ενός Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού (E.M.P.). Στην περίπτωση μιας Μεγάλης Ηλιακής Έκλαμψης, φορτισμένα σωματίδια πλάσματος λούζουν και διαπερνούν τους πλανήτες και δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα αν κατοικούνται από πολιτισμούς του δικού μας τεχνολογικού επιπέδου που δεν έχουν προβεί σε προληπτικά μέτρα ασφαλείας έναντι του φαινομένου.

 

 

 

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Εγω τα λεω χρονια....καιρος να τ ακουσετε κι απο σημαντικοτερους ανθρωπους απο εμενα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και σε περίπτωση "Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού" (EMP), τότε οποιαδήποτε συσκευή ή τελικός καταναλωτής, τα οποία λειτουργικά βασίζονται σε οποιοδήποτε είδος ηλεκτρικού ή/και μαγνητικού κυκλώματος —από μπαταρίες, οχήματα έως σύγχρονα όπλα και δορυφόρους—, θα εκτιναχθεί και θα πάψει εν διαρκεία να λειτουργεί: κοινώς, μέσω ενός EMP ηλιακού μεγέθους, επιστρέφουμε στην Λίθινη Εποχή. Δυστυχώς ή ευτυχώς· προτιμώ το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sinomosiologe

    ΓΙ'ΑΥΤΌ !!! ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΊΕΣ
    ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ
    ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ


    ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι συμβαίνει με το κείμενο; Είναι σβησμένο με λευκές γραμμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις