Τα Λευκα Καπελα συλλαμβάνουν τον Διοικητή της Βάσης Εμβολίων στην Καλιφόρνια

 

Οι ανακριτές του τμήματος εγκληματικών ερευνών

του Στρατού (CID) συνέλαβαν την Τετάρτη έναν διοικητή φρουράς της Εθνοφρουράς της Καλιφόρνια ως «ύποπτο για προδοσία» ως απάντηση σε ισχυρισμούς ότι έδωσε εντολή να καλύψουν και να υποβιβάσουν στρατιώτες που δεν πληρούσαν τα «πρότυπο εμβολίων» του, ειπε μια πηγή στον στρατηγό Έρικ. 

Ο ύποπτος, ο συνταγματάρχης Bryan Keels, Διοικητής του Camp Roberts, στην Καλιφόρνια, κατηγορείται επίσης για αποδοχή «μπόνους» για εξαναγκασμό των απολύτως υγιών στρατιωτών να κάνουν υπερβολικούς εμβολιασμούς.

Οι ερευνητές σταμάτησαν τον Keels το βράδυ της Τετάρτης έξω από ένα μπαρ στο San Miguel, περίπου πέντε μίλια από το πόστο. Η πηγή μας είπε ότι η CID είχε παρακολουθήσει τη ρουτίνα του Keels για αρκετές ημέρες προτού τον πλησιάσει με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης.

«Πήγαινε στο ίδιο μπαρ κάθε μέρα μετά τη δουλειά, χωρίς μάσκες, φυσικά», είπε η πηγή μας.

Όταν έδειξε το ένταλμα, ο τύραννος χωρίς μάσκα είπε ότι αυτός, ένας συνταγματάρχης, αγνοησε τους δύο αξιωματικούς του εντάλματος και τους διέταξε να υπακουσουν και να ονομάσουν τον διοικητή τους.

«Προς το παρόν, απαντάμε στον στρατηγό Έρικ Σμιθ», φέρεται να απάντησε ένας ερευνητής της CID.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι προδότης του Προέδρου Μπάιντεν και του Συντάγματος. Η καριέρα σου τελείωσε και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να παραδοθείς τώρα», φωναξε ο Κιλς.

Οι ερευνητές είπαν στον Keels ότι αυτος το είχε καθυστερήσει, ότι η καριέρα του είχε τελειώσει και ότι μπορούσε να παραδοθεί θέλοντας ή μη. Αλλά ήταν υπό κράτηση σε κάθε περίπτωση.

Η πηγή μας είπε ότι ο Κιλς επέτρεψε να του βάλουν χειροπέδες και να τον τοποθετήσουν στο όχημα των ερευνητών, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο Λόιντ Όστιν θα έχουν τα κεφάλια τους σε μια ασημένια πιατέλα.

«Ποτε...?...Οταν θα πάνε στο GITMO ή στο Blaz και θα περάσουν δικαστήριο...?...», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκα Καπέλα, εξήγησε, ενδιαφέρθηκαν για τον Keels τον Μάρτιο του 2023 αφού άκουσαν σε ανεπίσημους ιδιωτικούς διακομιστές Discord που χρησιμοποιούνται από τις ένοπλες δυνάμεις ότι εξακολουθούσε να επιβάλλει μάσκες και εμβόλια και να απειλεί με πειθαρχικά μέτρα εναντίον των Φρουρών που χαρακτήρισαν τις εντολές παράνομες εντολές.

Τον Ιανουάριο του 2023, το διεφθαρμένο Υπουργείο Άμυνας του καθεστώτος αναγκάστηκε να καταργήσει μια εθνική εντολή εμβολίου με μια απαίτηση που υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από το GOP που προστέθηκε στον Νόμο περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας του 2023.

Παρόλα αυτά, στρατιωτικοί διοικητές πιστοί στον Τζόζεφ Μπάιντεν, άνθρωποι όπως ο Κιλς, συνέχισαν να εκφοβίζουν και να παρενοχλούν τους χωρίς μάσκες και τους μη εμβολιασμένους. Τρία Camp Roberts E-4 έγραψαν στο Discord ότι οι Keels τους «Βαθμού πεδίου Άρθρο 15d» για «ασέβεια προς τους ανώτερους αξιωματικούς», με αποτέλεσμα την απώλεια αμοιβής και βαθμού. Οι Φρουροί χαρακτήρισαν τη μη δικαστική τιμωρία εκδικητικά αντίποινα για μη συμμόρφωση με παράνομες εντολές.

Η πηγή μας είπε ότι η CID αναγνώρισε και μίλησε με τους τρεις Φρουρούς, οι οποίοι επέμεναν ότι ήταν αθώοι, αλλά αποδέχθηκαν το Άρθρο 15 αντί για ένα στρατοδικείο, επειδή ο Keels είχε φίλους σε υψηλές θέσεις και θα είχε τα παντα εναντίον τους. Η CID δεν βρήκε στοιχεία ανυπακοής ή ασέβειας στις αναφορές απόδοσης και σε κάθε περίπτωση, ο Keels ήταν ο μοναδικός κατήγορος. Οι εθνοφυλακες ισχυρίστηκαν ότι ο Keels κατασκεύασε αβάσιμες κατηγορίες για να τιμωρήσει τα στρατεύματα που απέφευγαν τα προσωπικά του «πρότυπα εμβολίων» -τα διετή τρυπήματα- και έστρεψαν τους ερευνητές σε μια ντουζίνα στρατευμένους τους οποίους ο Keels είχε επιπλήξει και τιμωρήσει για πανομοιότυπες φανταστικές παραβάσεις.

Με τη βοήθεια της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, η CID είχε πρόσβαση σε υπηρεσίες και οικονομικά αρχεία του Keels. Αυτό που βρήκαν δεν τους σόκαρε. Μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Αυγούστου 2023, η δήλωση αποδοχών του Keels απαριθμούσε ένα άγνωστο εισοδημα με συντομογραφία «VAC», για το οποίο έλαβε μεταξύ 4.550-13.750 $/μήνα.

Το ακρωνύμιο "VAC" δεν εμφανίζεται στη λίστα του Υπουργείου Άμυνας με επιδόματα στρατιωτικών αμοιβών.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG θα αποδείξει σε ένα στρατιωτικό δικαστήριο ότι "VAC" σημαίνει "κίνητρο εμβολίου" και ότι ο Υπουργός Άμυνας Lloyd Austin επέλεξε και αντάμειψε τους υποστηρικτές της εντολής σε υψηλόβαθμες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του συνταγματάρχη Keels και αλλων ανώνυμων αξιωματικών στο Fort Irwin.

Ο Keels, πρόσθεσε κλείνοντας, αρνήθηκε να μιλήσει αν δεν του δοθεί αδεια για ένα τηλεφώνημα στον Lloyd Austin.

«Υποθέτω ότι κανείς δεν του είπε ότι ο δειλός Όστιν κρύβεται στην Ανατολική Ευρώπη», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 \

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις