Ο Γερμανός Πρωθυπουργός έπρεπε να ανανεώσει το συμβόλαιο της λέσχης


Γελάει κιόλας το γερμανόφωνο υποκείμενο όταν τους τις έβρεχαν για τουλάχιστον 24 ώρες .

Και για να συνεχίσεις να είσαι μέλος, πρέπει να περάσεις απο την λέσχη για αναβάθμιση, να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο μέχρι να γίνει η αναβάθμιση και να κλείσει η τελετή.

Είπε ότι έπεσε απο το ποδήλατο ο κύριος Καγγελάριος Olaf Scholz, δεν εξήγησε όμως αν ήταν μετά το ξύλο που έφαγε;

Ο Γερμανός Πρωθυπουργός έπρεπε να ανανεώσει το συμβόλαιο της λέσχης, μάλλον του έχουν περάσει νέο πρόγραμμα και το δοκίμασαν αν λειτουργεί και σε περιπτώσεις πτώσεων και σύγκρουσης με διάφορα αντικείμενα.

Με τις ενέσεις μόλυνε τεράστια τμήματα του πληθυσμού της Γερμανίας εξαπολύοντας την χαζάρικη θανατηφόρο ωρολογιακή βόμβα. Που να γνώριζαν τα γερμανάκια τι έβαλαν μέσα τους και τι θα τους συμβεί σε μερικούς μήνες μέχρι 5-10 χρόνια.

Στην γειτονική τους χώρα την Ολλανδία, βλέπουμε τους αρουραίους να την κοπανάνε μαζικά από την πολιτική σκηνή, άραγε πια η κατάσταση στην Γερμανία, του πιο πρωκτικού λαού της Ευρώπης;
Αν έχετε πληροφορίες σας παρακαλούμε να τις βάλετε στα σχόλια. Εχει ενδιαφέρον αν δουμε όλους τους δολοφόνους να εγκαταλείπουν τον θίασο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τι σόι πτώση ποδηλάτου ήταν αυτή που το μάτι του είναι σαν από γροθιά ! Και έχει και αμυχές ! Περίεργα πράγματα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναζί του '40 ...
    τώρα μάλιστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Εχω μια πληροφορια.
    Απο μικρος και αν δεν εχω πεσει απο το ποδηλατο, σε περιπτερο, σε κολωνα, σε αμαξι, σε οτι θελεις, οπως θελεις και οπου θελεις. Κοιτα να δεις που ουτε μια φορα δεν χτυπησα στο ματι. Και απο οσο ξερω ουτε κανενας φιλος η φιλη μου.
    Νομιζω οτι ουτε κανενας σε καποιο γυρω Γαλλιας, Ιταλιας, κλπ σε μεγαλη στουκα η μεγαλη καραμπολα εχει χτυπησει ποτε στο ματι.
    Οποτε η πληροφορια λεει οτι τον πηρε αξια το βαθμο του.
    Τι νουμερο ειπαμε οτι ειναι τωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις