Το τέλος του παιχνιδιού πλησιάζει καθώς η απόπειρα δωροδοκίας Ροκφέλερ 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων αποτυγχάνει


Η αναφορά για τα παγκόσμια γεγονότα μία φορά την εβδομάδα αυτές τις μέρες είναι σαν να βγάζεις κινηματογραφικές φωτογραφίες ενός συνεχιζόμενου ατυχηματος τρένου. Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν πολλές ζημιές με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Επανάσταση, εμφύλιος πόλεμος, μόνιμη σκλαβιά ή αναρχία για τους Αμερικανούς και τη Δύση μπορεί να συμβεί ήδη από τον Οκτώβριο, συμφωνούν πολλές πηγές.

Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν την επανάσταση, την εθνικοποίηση του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Δύση δεν αποτελούν μέρος του σημερινού κατεστημένου. Σε αυτά περιλαμβάνονται άτομα όπως ο συνταγματάρχης Douglas MacGregor και η δικαστής Anna Von Reitz (Έχουμε λάβει μια χειρόγραφη καρτ ποστάλ από αυτήν και μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι είναι γνήσιος άνθρωπος και όχι AI).

Ο ΜακΓκρέγκορ ήταν μακροχρόνιος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τώρα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα σώσει τις ΗΠΑ.

«Οι άνθρωποι κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι αν τον εκλέξουμε, θα μας σώσει», λέει. Με το Κογκρέσο, το δικαστικό σύστημα διακυβεύεται και η «εκλογή» προέδρου στο σημερινό σύστημα δεν έχει νόημα. Πλέουν το κρατικό πλοίο στη μεγαλύτερη καταιγίδα της ιστορίας του. Αυτή η άρχουσα τάξη στην Ουάσιγκτον πρέπει να φύγει, το ερώτημα είναι πώς θα απαλλαγείτε από αυτές; αυτό είναι που πρέπει να γίνει. Ο αμερικανικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι το δικομματικό σύστημα είναι μια ψευδαίσθηση. Οι τραπεζίτες νομίζουν ότι θα γίνουμε χαρούμενοι δουλοπάροικοι στις φυτείες τους. 

https://ourcountryourchoice.com/

Εκείνοι που πιέζουν προς τον εμφύλιο πόλεμο είναι οι υποστηρικτές των υποψηφίων του κατεστημένου όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και το άβαταρ του Ομπάμα «Τζο Μπάιντεν». Η λάσπη και η νομιμοποίησή τους μεταξύ τους κυριαρχούν στον κύκλο των εταιρικών ειδήσεων. Είναι πλέον προφανές ότι μόνο ο εμφύλιος πόλεμος θα επιλύσει την κατάσταση, εκτός εάν οι άνθρωποι καταλαβουν το γεγονός ότι είναι όλοι παράγοντες που εργάζονται για το KM. Ένας εμφύλιος πόλεμος θα μετέτρεπε τις ΗΠΑ σε μια μέγα Ουκρανία και θα βοηθούσε στην περαιτέρω υποδούλωση του αμερικανικού λαού.

Η Χαζαρική μαφία πιέζει μια σειρά κατασκευασμένων «έκτακτων καταστάσεων», όπως ένας εμφύλιος πόλεμος, σε μια προσπάθεια να τρομάξει τους ανθρώπους να υποταχθούν στο είδος των ζώων της φάρμας. Αυτές οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνουν μια νέα «πανδημία», «κλιματική αλλαγή», ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο και «εισβολή εξωγήινων».

Εάν καμία από αυτές τις δυνάμεις δεν επικρατήσει, τότε η αναρχία και η κοινωνική κατάρρευση είναι βέβαιες στις ΗΠΑ και στο μεγαλύτερο μέρος της Δύσης. Αυτή θα ήταν η χειρότερη δυνατή εναλλακτική.

Σε κάθε περίπτωση, πολλά γεγονότα δείχνουν ότι τα πράγματα έρχονται γρήγορα στο προσκηνιο.

Το μεγαλύτερο ήταν η αποτυχία μιας τελευταίας προσπάθειας των Ροκφέλερ κ.λπ. να παραμείνουν στην εξουσία με δωροδοκία 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εδώ είναι πώς μια πηγή της CIA με έδρα τη Βόρεια Αμερική περιγράφει την κατάσταση.

«Πολλοί άνθρωποι της βαθιάς πολιτείας περίμεναν χρήματα από τους Ροκφέλερ σήμερα [1η Σεπτεμβρίου], αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν πήρε ούτε μια δεκάρα - πήγαν σε όλο τον κόσμο σε διάφορες τράπεζες και ανακάλυψαν ότι οι λογαριασμοί τους είτε δεν ήταν εκεί είτε είχαν εξαντληθεί τα κεφάλαια % των χρημάτων που είχε το IRS Το εισοδημα υποτίθεται ότι πηγαίνει στις τράπεζες του Rocky, αλλά όχι πια - αυτός είναι ο μόνος τρόπος που αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ μόλις και μετά βίας επιπλέουν - πάρα πολλά μεγάλα σκάφη μπορεί να βυθιστούν στο επόμενο διάστημα.»

Ένα άλλο τεράστιο και ελάχιστα αναφερόμενο γεγονός ήταν η διαίρεση μεταξύ Ινδίας και Κίνας στην τελευταία συνάντηση των BRICS σχετικά με τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ένα ορατό σημάδι είναι ότι ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping δεν πηγαίνει στη σύνοδο της G20 της εβδομάδας στην Ινδία.

Το KM έχει απομυζήσει τον Ινδό πρωθυπουργό Narendra Modi προσφέροντάς του μια σειρά από υποσχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας του G20 που ελέγχεται από το KM.

Οι Κινέζοι λένε ότι η G20 έχει αντικατασταθεί από τους BRICS 11 και, ως εκ τούτου, δεν έχει νόημα να συμμετέχουμε στις ελεγχόμενες από τη Δύση συναντήσεις της G20. Οι Ρώσοι συμφωνούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο προεδρικός τους Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραλείψει επίσης την εκδήλωση.

Τα πράγματα αναμένεται να καλυφθούν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου καθώς η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών συγκαλείται σε μια ώθηση της τελευταίας στιγμής KM για τη χρήση της «Ατζέντας 2030» για τη δημιουργία μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης ελεγχόμενης από αυτούς.

Η αποτυχία της απόπειρας δωροδοκίας των 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων των Ροκφέλερ σημαίνει ότι αυτή η ατζέντα είναι σχεδόν σίγουρα καταδικασμένη τώρα. Το γεγονός είναι ότι ο ΟΗΕ είναι μια ιδιωτική, μη εκλεγμένη οργάνωση και οι περισσότεροι από τους λεγόμενους ηγέτες που παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις τους είναι δωροδοκημένες και εκβιασμένες μαριονέτες, σημειώνουν πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διέκοψαν τη χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών, της BIS, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και άλλων ιδρυμάτων που ελέγχονται από το KM.






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS














ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις