ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΡΑΤΟΥΜΈΝΩΝ


"Με το προχθεσινο πλοίο της γραμμής μεταφέρθη από τάς Αθήνας

 Είς τις εδώ επανορθωτικες φυλακές ο Γεώργιος Εμμανουήλ Κασσελάκης, υιός του καταδικασμενου εις θάνατον επί προδοσία παπά Κασελου, κατηγορουνενος ότι στο διάστημα της κατοχής οπλισμένος από τους Γερμανούς και ντυμένος με γερμανική στολή προέβη σε προδοσίες καταδωσεις και παντός είδους καταπιεσεις εις βάρος Ελλήνων πατριωτων.


Με το ίδιο πλοίο μεταφέρθησαν 49 πολιτικοί κρατούμενοι μεταξύ των όποιον είναι και Κρητες και οι οποίοι κλείστηκαν στις Φυλακές Αγυίας... 






ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οποιος καταλαβε...καταλαβε....


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Γυρισε για να παρει τη ρεβανς. Καλυτερα, το ελληνοφωνο κρατος (με αυτη του τη μορφη) παρακρατησε. Καιρος για κατι νεο, βλ. Αφρικη


    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΆ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΣΣΕΛ-ΑΚΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΒΊΝΣΕΝΤ ΚΑΣΣΕΛ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΏΝΥΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΥΤΗΣ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΎΣ ΜΗ ΚΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΤΣΙΜΠΑΣ" ΠΑΝΕΎΚΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΎΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ ΚΟΜΜΆΤΩΝ. ΠΩΣ;

    ΜΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΨΕΛΝΟΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΆΚΗ ΑΒΊΑΣΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑΦΟ ΧΑΖΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΆ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΟΛΏΜΑΤΑ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΗΔΕΣ ΠΟΥ'ΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΠΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ...
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΎ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΉ ΤΩΝ ΑΡΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΈΝΤΩΝ ΓΕΝΝΑΊΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΉΣ ΝΗΣΟΥ.

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ CV ΤΟΥ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΑΣΣΕΛΟΣ" ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΌΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ,ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΣΣΕΛ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΑΤΣΟ ΝΤΙ ΒΕΝΕΤΣΙΑ.

    ΚΑΙ...
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΛΗΡΟΝΌΜΟΙ ΞΕΚΙΝΆΝΕ ΩΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ....

    ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ...
    ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις