Η JAG ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 10 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ "ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ"

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών εισήλθαν σε αχαρτογράφητη περιοχή κατηγορώντας και καταδικάζοντας ταυτόχρονα σε θάνατο 10 γιατρούς της Πολιτείας της Ουάσιγκτον για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενασχόληση με μαζική ιατρική πρακτική που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο και προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ειπε ένας βοηθός του Camp Blaz .


Όπως αναφέρθηκε αυτόν τον μήνα, τα Λευκα Καπελα εντός του στρατιωτικού μηχανισμού των ΗΠΑ συνέλαβαν 100 γιατρούς, ισχυριζόμενοι ότι η προσήλωσή τους σε δρακόντεια πρωτόκολλα και προσωπικές φιλοδοξίες έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών. Σε μια μακροσκελή ένορκη κατάθεση, η JAG ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος επέπληξε και υποτίμησε ασθενείς που διστάζουν να εμβολιαστούν και απείλησε να τους συμπεριλάβει στις «μαύρες λίστες γιατρών» εκτός εάν συμμορφώνονταν με τις οδηγίες του CDC. Πριν από το κατηγορητήριο, οι ερευνητές της JAG μεταμφιεσμένοι σε ασθενείς επισκέφθηκαν κλινικές που αγαπούν τα εμβόλια σε 12 πολιτείες, όπου και αυτοί, επίσης, δέχτηκαν προφορική παρενόχληση και αρνήθηκαν τη θεραπεία επειδή αρνήθηκαν να επιδείξουν έγγραφα εμβολιασμού ή να δεχτούν εμβόλια στο γραφείο. Οι περισσότεροι από τους 100 εργαζονταν στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, στην Καλιφόρνια, στο Ιλινόις, στη Νέα Υόρκη και στο Κονέκτικατ.

Μόλις συνελήφθησαν, οι διαβολικοί γιατροί οδηγήθηκαν σε «κέντρα πρόσληψης» και τους πήραν συνέντευξη οι ερευνητές της JAG. Κανείς δεν εξέφρασε τύψεις για τη ζωή των ασθενών. Αντίθετα, υπερασπίστηκαν με περηφάνια τις ενέργειές τους, λεγοντας αυτό που έμοιαζε με μια δοκιμασμένη ατακα: «Ακολούθησα τα πρωτόκολλα COVID-19 και τις οδηγίες του CDC».

Η πηγή μας είπε ότι η μαζική κράτηση δημιούργησε ένα σημαντικό δίλημμα, καθώς η JAG δεν είχε ούτε τον χρόνο ούτε τους πόρους να δικάσει μεμονωμένα 100 γιατρούς που κατηγορούνται για σχεδόν τα ίδια εγκλήματα. Οι μόνες πρακτικές επιλογές, πρόσθεσε, ήταν η από κοινού δίωξη των 100 ή ο διαχωρισμός του κοπαδιού σε διαχειρίσιμες ομάδες με βάση την ισχύ των αποδεικτικών στοιχείων. Οι διαδικασίες της Πέμπτης στο Camp Blaz είδαν 10 από τους 100 και έναν δικηγόρο υπεράσπισης που διορίστηκε από την JAG να έρχονται αντιμέτωποι με τον υποναύαρχο Johnathon Stephens.

Ο Stephens τον Απρίλιο άσκησε δίωξη στην υπόθεση της JAG εναντίον του αναπληρωτή διευθυντή του CDC για την παγκόσμια υγεία, Howard Zucker. Έχει επίσης προγραμματιστεί να διώξει από κοινού τους 165 στρατιώτες του Fort Drum που συνωμότησαν για να διεξαγάγουν πόλεμο εναντίον των υποστηρικτών του Trump.

«Έχουμε τόσες πολλές εκκρεμείς και εισερχόμενες κατηγορίες. τα κοινά δικαστήρια είναι, ξέρετε, για την αποτελεσματικότητα. Διαφορετικά, θα διεκδικήσουμε υποθέσεις πολύ καιρό αφού έχουμε γίνει όλοι σκόνη», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν η JAG εξέτασε τις συνέπειες μιας κοινής αθωωτικής απόφασης που θεωρητικά απαλλάσσει εκατοντάδες εγκληματίες που θα μπορούσαν για άλλη μια φορά να προκαλέσουν τον όλεθρο στους πολίτες, είπε, «Το κάνουμε αυτό με σοβαρες υποθέσεις. Οι εγκληματίες της FEMA από το Μάουι θα δικαστούν μαζί, όπως έκαναν οι γιατροί, και όλοι θα πάνε στην αγχόνη».

Πρόσθεσε ότι η επιτυχία της Πέμπτης στο Camp Blaz απέδειξε ότι η JAG μπορούσε να καταδικάσει πολλούς εγκληματίες ταυτόχρονα.

Ο ναύαρχος Stephens ξεκίνησε το δικαστήριο εισάγοντας (στο ZOOM) μια 40χρονη γυναίκα από το Σιάτλ που είχε φέρει τον άρρωστο 14χρονο γιο της στον οικογενειακό τους γιατρό, που προσδιορίστηκε ως κατηγορούμενος #6, τον Ιούνιο του 2021. Το αγόρι είχε αναπτύξει επιπεφυκίτιδα και η μητέρα του ήθελε αντιβιοτικές σταγόνες για τη θεραπεία της πάθησης. Ο κατηγορούμενος #6 ισχυρίστηκε ότι η επιπεφυκίτιδα, ή το «Μάτι Covid», ήταν ένα αδημοσίευτο σύμπτωμα του κορωνοϊού και ρώτησε εάν και οι δύο είχαν εμβολιαστεί. Όταν η μητέρα απάντησε «όχι», λέγοντας ότι ήθελε περαιτέρω αποδείξεις ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά, ο κατηγορούμενος #6 εξεφρασε οργή και ζήτησε να υποβληθούν σε εξετάσεις επί τόπου ή να φύγουν από τις εγκαταστάσεις, παρόλο που μητέρα και γιος φορούσαν μάσκες. Συμφώνησαν με την παράλογη εντολή, και ένας τεχνικός τους εκανε βίαια τεστ στη μύτη. Όταν οι ταχείες δοκιμές αντιγόνου έδειξαν αρνητικές, ο κατηγορούμενος #6 επέβαλε άλλη απαίτηση—άμεσους εμβολιασμούς. Αρνήθηκαν και εκδιώχθηκαν από το γραφείο.

«Και τι έκανες εκείνη τη στιγμή;» Ο ναύαρχος Stephens ρώτησε το 16χρονο πλέον αγόρι στην οθόνη.

«Η μητέρα μου με οδήγησε σε ένα κέντρο επείγουσας φροντίδας, ίσως 15 λεπτά μακριά», απάντησε το αγόρι.

«Και κάνατε θεραπεία εκεί;» ρώτησε ο ναύαρχος.

"Οχι κύριε. Ούτε εκει με περιποιούνταν», είπε το αγόρι.

"Πραγματικά? Στη μητέρα σου δόθηκε ο λόγος;» ρώτησε ο ναύαρχος.

"Μάλιστα κύριε. Γιατί ήμασταν ανεμβολίαστοι και δεν θέλαμε να εμβολιαστούμε. Όπως και πριν…»

«—Μας είπαν ότι τα ονόματά μας μπήκαν σε λίστα», παρενέβη η μητέρα, «και θα πήγαιναν στο CDC και στο Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας». 

"Λοιπόν, αυτό που λέτε - στα 15 λεπτά που χρειάστηκαν για να οδηγήσετε από το σημείο Α στο σημείο Β, τα ονόματά σας μπήκαν σε μια παγκόσμια άτακτη λίστα", είπε ο Ναύαρχος.

«Δεν ξέρω για τη universal, κύριε, και δεν είδαμε ποτέ τη λίστα, αλλά είμαι βέβαιος ότι το γραφείο είπε ότι ήταν σε όλη την επικράτεια», είπε το αγόρι.

«Τυχαίνει να έχω αυτή τη λίστα», είπε ο ναύαρχος Στέφενς.

Τοποθέτησε ένα σωρό από συρραπμένα χαρτιά στο τραπέζι δίπλα στους συμμετέχοντες, τρεις αξιωματικούς του Πεζο-ναυτικού που επιλέχθηκαν να καθορίσουν τη μοίρα των γιατρών. Οι δέκα κατηγορούμενοι κάθισαν δεμένοι με χειροπέδες δίπλα-δίπλα σε τρία ορθογώνια τραπέζια πιεσμένα μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα ενιαίο τραπέζι. Στο ένα άκρο καθόταν ένας καπετάνιος του Πολεμικού Ναυτικού στον οποίο ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall είχε αναθέσει την τρομακτική αγγαρεία της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, με τη βοήθεια τριών νομικών που ψιθύριζαν μεταξύ τους ανακατεύοντας στοιβες χαρτιού.

Καθώς ο ναύαρχος Stephens έστρεψε την προσοχή της επιτροπής στη μαύρη λίστα, η υπερασπιση ζήτησε την άμεση απόρριψη όλων των κατηγοριών, επειδή οι ιδιώτες γιατροί, σε αντίθεση με τα νοσοκομεία που συμμορφώνονται με το Medicare, έχουν περιθώρια να αρνηθούν τη θεραπεία στους ασθενείς.

«Το αίτημα απορρίφθηκε», είπε ο Ναύαρχος Στίβενς ωμά. «Η υπερασπιση γνωρίζει ότι αυτό δεν είναι απλώς μια περίπτωση άρνησης υπηρεσίας, πρόκειται για ευρεία συνωμοσία για άρνηση παροχής υπηρεσιών σε ασθενείς που διστάζουν να εμβολιαστούν».

«Δεν χρειάζεται να αρκεστω σε αυτό», μουρμούρισε ο κατηγορούμενος #6.

«Ελέγξτε τον πελάτη σας. Αν θέλει να μιλήσει, μπορεί να πάρει θέση σήμερα», απάντησε ο Ναύαρχος.

Ο ναύαρχος Στέφενς απευθύνθηκε ξανά στους μάρτυρες, με τα κρυμενα πρόσωπά τους ακόμα στην κλήση του ZOOM. «Ζητούμε συγγνώμη για το ξέσπασμα. Αναγνωρίζετε τους γιατρούς που αρνήθηκαν τη θεραπεία να βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα σήμερα;»

Ο νεαρός άνδρας έδειξε τον κατηγορούμενο #6 και τον κατηγορούμενο #10. Το επιβεβαίωσε η μητέρα του.

«Η λίστα μπροστά σας, η μαύρη λίστα, έχει 750 ονόματα, όλοι κάτοικοι των κομητειών King and Pierce. Η λίστα διατηρήθηκε σε πραγματικό χρόνο και κοινοποιήθηκε ηλεκτρονικά σε πάνω από εκατό γραφεία και κλινικές. Οι κατηγορούμενοι είχαν πρόσβαση και μπορούσαν να προσθέσουν ονόματα στη λίστα. Αρνηθείτε την υπηρεσία εάν δεν έχετε εμβολιαστεί ή συμφωνήσετε να εμβολιαστείτε. Η JAG το βρίσκει περίεργο γιατί από τους δέκα κατηγορούμενους ούτε ένας δεν είναι εμβολιασμένος. Το γνωρίζουμε αυτό γιατί "τραβήξαμε" το αίμα τους, το αξιολογήσαμε για αντισώματα Covid που θα υπήρχαν αν εμβολιαζονταν. Τώρα, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι ίσως σε μία, δύο ή ακόμα και τρεις περιπτώσεις, τα αντισώματα διασκορπίστηκαν, αλλά όχι σε δέκα περιπτώσεις - αυτό είναι μια στατιστική αδυναμία. Επιπλέον, έχουμε 90 ακόμη που περιμένουν για δοκιμή και ούτε αυτοί είναι εμβολιασμένοι», εξήγησε ο Ναύαρχος.

Ο καπετάνιος του Πολεμικού Ναυτικού αντιτάχθηκε επειδή η JAG είχε δώσει εντολή στον ναύαρχο Stephens να περιορίσει τα στοιχεία στους κατηγορούμενους που ήταν παρόντες στο δικαστήριο. Ο ναύαρχος Stephens υποστήριξε την ένσταση και ζήτησε από την επιτροπή να αγνοήσει την τελευταία του δήλωση. Αλλά ο φλογερός καπετάνιος του Πολεμικού Ναυτικού συνέχισε να αντιτάσσεται, λέγοντας ότι ο Ναύαρχος, ένας δικηγόρος χωρίς ιατρικές γνώσεις, δεν μπορούσε να σχολιάσει έγκυρα θέματα ιολογίας και ανοσολογίας.

Αφού τελειωε με τους σημερινούς μάρτυρες, ο ναύαρχος Στίβενς κάλεσε στην έδρα τον Διοικητή του Ναυτικού Μπρεντ Ντένινγκς, έναν ιολόγο στο Ναυτικό Νοσοκομείο των ΗΠΑ στο Γκουάμ, ο οποίος παπαγάλισε την αξιολόγηση του Ναυάρχου στην ιατρική καθομιλουμένη.

«Διοικητη Ντένινγκς, αξιολογήσατε προσωπικά την αιμοδοσία των κατηγορουμένων;» ρώτησε ο ναύαρχος Stephens.

«Το έκανα, κύριε», απάντησε ο διοικητής.

«Και σε ποιο συμπέρασμα κατέληξες;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Ότι κανένας από τους κατηγορούμενους δεν είχε εμβολιαστεί», είπε ο διοικητής.

«Η υπεράσπιση έχει ερωτήσεις για αυτόν τον πραγματογνώμονα;» ρώτησε ο ναύαρχος Στέφενς.

«Καμία ερώτηση», είπε ο καπετάνιος του Πολεμικού Ναυτικού.

«Ο μάρτυρας είναι δικαιολογημένος», είπε ο ναύαρχος και μετά γύρισε στο πάνελ. «Αυτό εγείρει ένα ερώτημα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε: Γιατί αυτοί οι γιατροί επέμεναν να εμβολιάζονται οι ασθενείς ενώ δεν ήταν; Βλέπουμε μόνο τρεις πιθανότητες: Ήξεραν ότι ο COVID ήταν καλοήθης, ήξεραν ότι τα εμβόλια ήταν επικίνδυνα ή και τα δύο», είπε ο Ναύαρχος.

Τις επόμενες τρεις ώρες, ο Ναύαρχος πραγματοποίησε κλήσεις στο ZOOM με έξι επιπλέον μάρτυρες, καθένας από τους οποίους είχε ζητήσει θεραπεία για ήπιες ασθένειες από έναν ή περισσότερους από τους κατηγορούμενους και των οποίων η μαρτυρία αντικατόπτριζε εκείνη της μητέρας και του γιου. Ονόμασαν τους κατηγορούμενους ολέθρια αρπακτικά που έκαναν κατάχρηση των θέσεων εξουσίας που αντιλαμβάνονταν τον εαυτό τους για να εξαπατήσουν τους ασθενείς. Ένας μάρτυρας είπε ότι ο γιατρός της, ο κατηγορούμενος # 4, έβγαζε αφρό από το στόμα για να της βάλει μια βελόνα στο χέρι.

«Αυτοί οι μάρτυρες είναι οι τυχεροί, τυχεροί που είχαν τη λογική να αμφισβητήσουν τη μεγάλη ιατρική και να αρνηθούν τις βολές», είπε ο ναύαρχος Stephens στο πάνελ. «Μερικοί άνθρωποι από τους οποίους θα θέλαμε να ακούσουμε δεν μπορούν να είναι εδώ σήμερα. Δεν μπορούν να είναι εδώ γιατί είναι νεκροί. Είναι νεκροί επειδή οι κατηγορούμενοι τους εκφοβίζουν για να τους υποστούν αυτη την αθλιοτητα και το έκαναν».

Έδειξε μια φωτογραφία μιας άψυχης γυναίκας σε ένα φορειο που την οδηγούσαν στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου και έδειξε μια εικόνα ενός μεσήλικα που πέθανε ξαφνικά ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα μπέιζμπολ.

«Αυτοί ήταν ασθενείς των κατηγορουμένων #1 και #2. Χωρίς συννοσηρότητες. Κανένα σημαντικό πρόβλημα υγείας πριν από τον εμβολιασμό. Και οι δύο έπεσαν νεκροί από καρδιακή προσβολή, ξαφνικά, μέσα σε 7 ημέρες από τον εμβολιασμό. Γνωρίζουμε 65 ασθενείς που πέθαναν ξαφνικά και ήταν όλοι ασθενείς των κατηγορουμένων», είπε επίσημα ο Ναύαρχος.

«Αυτοί οι ασθενείς είχαν ελεύθερη βούληση. Οι κατηγορούμενοι δεν εβαζαν όπλο στο κεφάλι τους», παρενέβη ο καπετάνιος του Πολεμικού Ναυτικού.

«Με την αυστηρότερη έννοια το έκαναν, ναι, το έκαναν. Παραβίασαν τον όρκο του Ιπποκράτη να μην βλάψουν, παραβίασαν το απόρρητο γιατρού-ασθενούς στην ευρεία διάδοση του καθεστώτος εμβολίου μέσω μιας μαύρης λίστας και εξασφάλισαν ότι αν ένας ασθενής για οποιονδήποτε λόγο δεν ήθελε την καταραμένη βολή, αυτός ο ασθενής θα έπρεπε να ταξιδέψει μακριά και ευρέως για να βρεί οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία. Ακολούθησαν τη γραμμή του CDC, αλλά δεν εμβολιάστηκαν και ο καθένας έλαβε απαλλαγή ευθύνης που εκδόθηκε από το HHS και τον FDA, πολύ παρόμοια με τις παραιτήσεις που δόθηκαν στη Big Pharma», είπε ο ναύαρχος Stephens.

Μοίρασε αντίγραφα των παραιτήσεων στην επιτροπή.

«Εν ολίγοις, κρατά τους κατηγορούμενους αβλαβείς και απρόσβλητους σε δικαστικές αγωγές από παρενέργειες του εμβολίου», είπε. «Όχι, οι κατηγορούμενοι δεν είναι στρατιωτικοί. δεν είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκλεγμένοι ή διορισμένοι, αλλά είχαν επιρροή, ισχυρή επιρροή στους ασθενείς τους. Αυτό που έχουμε εδώ δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαζική ιατρική αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια, συνωμοσία και προδοσία», κατέληξε ο Ναύαρχος.

Η υπεράσπιση δεν είχε έγκυρη αντίκρουση και η επιτροπή ζήτησε χρόνο —πεντέμισι ώρες— για να καταλήξει σε απόφαση. Όταν επέστρεψε ειχε μια ένοχη ετυμηγορία και εισηγήθηκε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή, ο Ναύαρχος Stephens τους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους και τους απελευθέρωσε από το καθήκον.

Δεν προγραμμάτισε αμέσως ημερομηνίες εκτέλεσης, αλλά είπε ότι οι απαγχονισμοί θα ξεκινούσαν εντός μιας εβδομάδας.








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μεγάλο Θα ταν κρίμα όμως να τους έστελναν ανεμβολίαστους!
    Κι ακόμη πιο "ανθρώπινο", με τρείς τουλάχιστον δόσεις, μήπως απέφευγαν τον απαγχονισμό.
    Αθυό θα το εκτιμούσαν πολύ, ως "επιστήμονες γιατροί".

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις