Οι ΗΠΑ, η Δύση και η Χαζαρικη Μφια έτοιμη να πέσουν στην άβυσσο


Η ελεγχόμενη από τη μαφία των Χαζάρων Δύση πρόκειται να πέσει από έναν γκρεμό παρά τις ξέφρενες προσπάθειες της ηγεσίας της να μας τρομάξει ξανά στην υποταγή με φωτιά, πανούκλα, πόλεμο, εισβολή εξωγήινων κ.λπ. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η κατάρρευση θα μπορούσε να περιλαμβάνει την κυβέρνηση του Xi Jinping στην Κίνα και όχι μόνο στη Δύση. Γι' αυτό οι Εβραίοι φεύγουν από το Ισραήλ και 11.000 Κινέζοι εκατομμυριούχοι φεύγουν από την Κίνα.

Το άλλο σημάδι ότι κατευθυνόμαστε προς κάποιου είδους γεγονός που αλλάζει τη γη - συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου πολέμου - είναι η κατάρρευση των στρατιωτικών επικοινωνιών μεταξύ της Δύσης και των «αντιπάλων» της. Η Κίνα «αρνείται κάθε τηλεφώνημα από την Ουάσιγκτον σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την άμυνα», σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους. Το ίδιο ισχύει και με τη Ρωσία, επομένως η κατάσταση «γίνεται δυνητικά επικίνδυνη», προειδοποιούν οι αξιωματούχοι.


Η Ρωσία έχει παρει το προβάδισμα πείθοντας τη σύμμαχό της Νικαράγουα να διώξει τους Ιησουίτες και να κατάσχει τα περιουσιακά τους στοιχεία.

https://www.vaticannews.va/en/church/news/2023-08/nicaragua-bans-jesuits-and-confiscates-all-their-assets.html

Κατόπιν αυτού, ο Πρόεδρος της Νικαράγουας, Daniel Ortega, επέτρεψε τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις και την ανάπτυξη πυραύλων κρουζ στη χώρα της «πίσω αυλής των ΗΠΑ».

https://avia-pro.net/news/nikaragua-odobrila-razmeshchenie-rossiyskih-voennyh-baz-i-krylatyh-raket-na-svoey-territorii

Για να τραβήξει την προσοχή της Ρωσίας, φαίνεται ότι η MI6 σκότωσε το αφεντικό της Wagner, Yevgeny Prigozhin. Ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου Κρίστοφερ Στιλ (με φήμη κατά του «Ρωσικού φακέλου» κατά του Τραμπ) ισχυρίζεται ότι το αεροπλάνο του ανατινάχθηκε από μια βόμβα μέσα σε ένα «κιβώτιο κρασιού». Η συγκεκριμένη αναφορά σε ένα «κιβωτιο κρασιού», κάνει να φαίνεται σχεδόν σαν ο Steele να καυχιόταν ότι τον σκότωσε. Δεδομένου ότι ο «φάκελος» του Στιλ σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τη Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ στην εκστρατεία της κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μπορείτε να μαντέψετε το απόλυτο χέρι πίσω από αυτή τη δολοφονία.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/prigozhin-plane-wagner-putin-crash-b2398565.html

Οι δικές μας πηγές της MI6 άφησαν να εννοηθεί ότι το πρακτορείο τους ήταν υπεύθυνο και είπαν στους Ρώσους το ίδιο σε μια προσπάθεια να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία κ.λπ. Αυτή η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η δολοφονία ως τρόπος για να ανοίξει ένα πίσω κανάλι απέτυχε, λένε πηγές τόσο της ρωσικής FSB όσο και της MI6. Αντίθετα, οι Ρώσοι ανοίγουν ποινικές έρευνες για τη δολοφονία του Πριγκόζιν.

Η πρόταση του αμερικανικού στρατού για έναρξη διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία στη Μάλτα αυτόν τον μήνα (Αύγουστο) απορρίφθηκε επίσης από τους Ρώσους, λένε πηγές της MI6.

Μια άλλη απόρριψη της Δύσης ήρθε την περασμένη εβδομάδα όταν η Κίνα άσκησε βέτο στη συμμετοχή του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στη σύνοδο κορυφής των BRICS στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με πηγές της CIA.

Πηγές της Ρωσικής και της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας εξηγούν ότι η σημερινή ηγεσία της Δυτικής ΚΜ έχει παραβιάσει τόσες πολλές συνθήκες και υποσχέσεις που η διαπραγμάτευση μαζί τους είναι μάταιη.

Ωστόσο, τα δυτικά λευκά καπέλα έχουν προειδοποιήσει τους Ρώσους ότι το KM είναι πολύ ισχυρό και στη Ρωσία τους και πιέζουν για ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι πράκτορας της KM που πιέζει για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και πρέπει να εξουδετερωθεί.

https://tass.com/politics/1665763

Οι φωτογραφίες του να στέκεται μπροστά στον Πούτιν ενώ εμφανίζει μια σατανική πινακίδα με το χέρι έχουν αφαιρεθεί από το διαδίκτυο, αλλά όχι από τις αναμνήσεις μας.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/24/709524/Israelis-European-passports-visas

Προκειμένου να σταματήσουν τα σχέδια για τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, τα Λευκα Καπελα συνεργάζονται με τους Ρώσους ομολόγους τους για να ανατρέψουν το KM και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.

Υπάρχουν πολλά σημάδια ότι αυτό συμβαίνει. Το πιο προφανές σημάδι είναι η ακραία απομόνωση στην οποία βρίσκεται η σημερινή ηγεσία της Δύσης. Αυτή τη στιγμή υπερτερούν αριθμητικά δέκα προς ένα στην παγκόσμια σκηνή των 195 εθνών.

Απόδειξη αυτού ήρθε όταν μόνο 13 χώρες προσχώρησαν σε μια δήλωση της G7 για μακροπρόθεσμες εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία, σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο Αντρέι Γιέρμακ. Αυτές είναι: Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Λετονία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία και Σουηδία. Μόνο μία από αυτές τις χώρες, η Ρουμανία, έχει σύνορα με την Ουκρανία,

https://tass.com/world/1665873

 Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι δεν συμπεριλήφθηκε η Πολωνία. Η σημαία της Ουκρανίας εξαφανίστηκε από το λογότυπο του Πολωνικού Πρακτορείου Τύπου, από το Κοινοβούλιο και την Κεντρική Τράπεζα. Όλοι το εμφάνιζαν μέχρι πρόσφατα, σύμφωνα με την πολωνική υπηρεσία πληροφοριών. Οι Πολωνοί λένε ότι σχεδιάζουν να χωρίσουν την Ουκρανία με τη Ρωσία και τους άλλους γείτονές της.

https://kresy.pl/wydarzenia/flaga-ukrainy-znika-z-logo-polskiej-agencja-prasowej/

Εν τω μεταξύ, η πολιτική κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας έχει μετατραπεί σε περίγελο στην παγκόσμια σκηνή, λέει ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjarto, προειδοποιώντας ότι η Ευρώπη «καταστρέφεται» στο όνομα της υποστήριξης της Ουκρανίας.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/27/709701/World-laughing-EU-sanctions-policy-against-Russia-Hungary

Αντίθετα, στη σύνοδο κορυφής των BRICS που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αφρική την περασμένη εβδομάδα προστέθηκαν ως πλήρη μέλη η Αργεντινή, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση την 1η Ιανουαρίου 2024.

«Ζούμε ήδη σε έναν μετα-αμερικανικό, μεταδυτικό κόσμο. Μια πραγματικά πολυπολική, όπου η ομάδα των χωρών BRICS είναι μεγαλύτερη από την ομάδα των χωρών της G7», παραδέχεται ο «μετριοπαθής» του δυτικού κατεστημένου Geoffrey Sachs.


Με την προσθήκη των μεγάλων χωρών εξαγωγής πετρελαίου, οι BRICS 11 (όπως αποκαλούνται τώρα δοκιμαστικά) ελέγχουν περίπου το 80% της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το πετροδολάριο με το δικό τους νόμισμα.

Ωστόσο, η συνάντηση των BRICS αποκάλυψε επίσης μια ενδιαφέρουσα ανισορροπία μεταξύ της Κίνας και των άλλων χωρών BRICS. Ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ πιέζει κρυφά για την κινεζική κυριαρχία ενώ οι υπόλοιποι BRICS θέλουν έναν πολυπολικό κόσμο, λένε πηγές της CIA.

Η Κίνα πίεσε επίσης δημόσια και επανειλημμένα όλες οι χώρες να υπακούσουν στον ιδιόκτητο ΟΗΕ και να ακολουθήσουν την ατζέντα του 2030.

https://english.news.cn/20230823/54dbd48e5e4f40f7bc2f15a1a7a3ab59/c.html

Ωστόσο, οι άλλες χώρες BRICS θέλουν μεταρρύθμιση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, της BIS, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και του ΟΗΕ κ.λπ. Ειδικότερα, θέλουν μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας όπου η Κίνα είναι ο μόνος μη Ευρωπαίος μόνιμος αντιπρόσωπος, σύμφωνα με ρωσικές και άλλες πηγές.

https://tass.com/world/1664911

Το γεγονός ότι οι BRICS απέτυχαν να ανακοινώσουν ένα πολυαναμενόμενο νόμισμα με υποστήριξη χρυσού αντανακλούσε αυτή τη μυστική διάσπαση με την Κίνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Ινδία και τη Ρωσία που πιέζουν σκληρά για αποδολαριοποίηση. Ο λόγος που η Κίνα άσκησε βέτο σε αυτό είναι επειδή έχει μυστική σχέση με το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για το δολάριο ΗΠΑ.






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS


















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΑΑ

    ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ
    ΦΕΎΓΟΥΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΤΑ
    ΦΡΆΓΚΑ ! ΤΟΥΣ
    ΌΛΟ ΣΧΕΔΌΝ
    ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΑΘΉΝΑ ΜΕΡΙΆ
    ΑΚΊΝΗΤΑ
    ΦΙΛΈΤΑ
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ
    ΥΠΑΝΆΠΤΥΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ
    ΤΑ ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ !!!

    ΓΈΜΙΣΕ
    Η ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ
    ΡΕ ΜΠΕΕΕΤΖΙΑΜΙΝ
    ΑΠΟ ΧΑΖΆΡΟΥΣ.

    ΚΑΛΆ Μ...! ΕΊΣΑΙ ?
    ΜΗΝ ΧΣΤ@ΥΜΕ ΤΏΡΑ ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΈΛΕΓΕ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΙΚΌΣ... ΚΑΤΆ ΤΑΛΛΑ
    ΣΤΆΘΗΣ.(ΑΑΑ...ΛΛΟΣ ΚΙΑΥΤΟΣ)




    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις