Αλλους τέσσερις λαθρομετανάστες υπευθυνους για εμπρησμο συνέλαβαν πολίτες

 

Λίγες μέρες μετά

την ενέργεια τριών πολιτών από την Αλεξανδρούπολη να συλλάβουν και να κλειδώσουν σε τρέιλερ φορτηγού 13 παράνομους αλλοδαπούς ένα νέο βίντεο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας το οποίο δείχνει άνδρες να συλλαμβάνουν άλλους τέσσερις οι οποίοι θα προχωρούσαν σε εμπρησμό!

Το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να ασκήσει το ίδιο τα καθήκοντά του και να προστατέψει τους κατοίκους, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους και έτσι αναλαμβάνουν να το κάνουν οι ίδιοι.

Το νέο βίντεο, που το ανέβασε ο Walandi Abrassis εμφανίζει τον ίδιο, να φορά στολή παραλλαγής, με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, να έχουν συλλάβε» τέσσερις παράνομους αλλοδαπούς που βρίσκονται στο έδαφος. Ένας εξ αυτών φαίνεται να έχει τραυματιστεί και να πονά.

Ο χρήστης μάλιστα, κατηγορεί τα θύματα για εμπρησμό και φωνάζει στην κάμερα: «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Το περιστατικό, όπως αναφέρει, γίνεται κοντά σε χωριό του Έβρου. Μετά από αντιδράσεις των γνωστών… «δικαιωματιστών», κατέβασε το βίντεο από τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, σε νεότερη ανάρτησή του μιλά για «τα παιδάκια του Σόρος» που «δεν ξέρουν πού είναι ο Έβρος» και ήρθαν να τους «βγάλουν φασίστες».

 

 

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το άρθρο 275 του ΚΠΔ που αναφέρει ο Άρειος Πάγος αναφέρει τα ακόλουθα:
«Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.»

Αυτο συνεπαγεται οτι οι πολιτες δικαιουνται να αποτρεψουν τη φυγη του δραστη μεχρι να ερθει η αστυνομια να τον συλλαβει και να τον προσαγαγει στην εισαγγελεα...χωρις φυσικα να τον κακοποιησουν η να τον βασανισουν.

Ολοι οι αριστερουληδες επανασταρησαν για τα δικαιωματα των εμπρηστων λαθρομεταναστων αλλα δεν ενδιαφερθηκαν για τα δικαιωματα των 3 νεκρων της Marfin που αναμεσα τους ηταν η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών, έγκυος στο πρώτο της παιδί οπου αριστερο-μπαχαλακηδες πεταγαν πετρες στα πυροσβεστικα ωστε να μη σβησουν τη φωτια και να καουν ανθρωποι.

Θα το λεω σε ολη μου τη ζωη..

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ...!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις