Εμβόλια COVID: Αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα!


Ο καρδιολόγος Dr Peter McCullough, σχετικά πρόσφατα, περιγράφει πως επιτυγχάνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία υπάρχει στα εμβόλια COVID.

Όπως αναφέρει:

«Η σημαντικότερη ερώτηση είναι: ”Ω Θεέ μου. Έκανα το εμβόλιο. Έκανα την ένεση. Τι κάνω για να προστατευτώ από τις συνέπειες;”

Χρειαζόμαστε 2 τρόπους για να διασπάσουμε την πρωτεΐνη- ακίδα, να την βγάλουμε από το σώμα. Ο 1ος είναι η ναττοκινάση 2.000 μονάδες 2 φορές την μέρα.

Ο 2ος είναι βρομελαΐνη, 500mg, 1 φορά τη μέρα. Αμφότερες διασπούν την πρωτεΐνη-ακίδα με διαφορετικούς τρόπους. Επιταχύνουν την κάθαρσή της μαζί.

Και το τελευταίο είναι κάτι για να μειώσουμε την φλεγμονή και την ζημιά από την πρωτεΐνη-ακίδα. Αυτό είναι η κουρκουμίνη.

Είτε σε νανο ή σε λιποσωμιακή μορφή είναι μια χαρά. Κουρκουμίνη 500mg 2 φορές τη μέρα. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς συνταγή».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το θέμα είναι για πόσο διάστημα θα παίρνει όλα αυτά ένας εμβολιασμένος. Δεν γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μονος λογος που δημοσιευω το σχολιο αν και ανωνυμο ειναι για να σου απαντησω....Ολα εξαρτωνται απο την εξεταση d-dimmer που οφειλεις να κανεις εφοσον εχεις εμβολιαστει.....Η εξεταση αυτη δειχνει ουσιαστικα τη θρομβωση που εχεις υποστει.....Μετα τη θεραπεια με τ ανωτερω κι εφοσον εχουν πεσει οι τιμες κι εχεις επανερθει στο φυσιολογικο τοτε για λιγο καιρο κανεις μια συντηρηση.Φυσικα ανα τακτα διαστηματα επαναλαμβανεις την εξεταση ....

      Διαγραφή
    2. Χίλια συγνώμη, πρώτη φορά ανεβάζω σχόλιο. Μετά είδα ότι δεν αναρτώνται ανώνυμα σχόλια. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είμαι εμβολιασμένος, απλά θέλω να το δείξω σε γνωστούς μου εμβολιασμένους μπας και σώσουμε κανένα. Και πάλι ευχαριστώ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις